Menu
Your Cart

Now Foods L-Leucine Powder

Now Foods L-Leucine Powder
Now Foods L-Leucine Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods L-Leucine Powder
Видян от: 6253
90.00 лв.
Без данък: 90.00 лв.
Безплатна доставка над 70 лв.

Now Foods L-Leucine Powder е популярна добавка във фитнес средите, притежаваща мощни анаболни качества. Това се дължи на основната съставка във формулата на продукта – l-левцин на прах. Левцинът е аминокиселина, при това такава с разклонена верига. Заедно с валина и изолевцина, формират така важните за мускулите верижно-разклонени аминокиселини (ВРАК, BCAA). Левцинът е с най-изразени анаболни качества сред триото. Увеличава секрецията на растежен хормон, предпазва мускулния гликоген, поддържа нивата на азотен оксид и стимулира структурирането на протеини.

Защо да изберем L-Leucine Powder Now Foods?Now Foods L-Leucine Powder е подходящ за мъже и жени.

 • Стимулира мускулен растеж;
 • Фармацевтично качество на пудрата;
 • Не съдържа ГМО;
 • Веган продукт;
 • Поддържа мускулите;
 • Предпазва от катаболни реакции;
 • Подпомага възстановяването;
 • Повишава енергията;
 • Поддържа инсулиновите нива;
 • Увеличава нивата на азотен оксид;
 • Отлична разтворимост;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods L-Leucine Powder (левцин на прах)?

Now Foods L-Leucine Powder съдържа верижно-разклонената аминокиселина под формата на бързоразтворима пудра. Левцинът е есенциална аминокиселина, не може да се синтезира в тялото, а се набавя чрез храна или суплементи. Левцинът принадлежи към верижно-разклонените аминокиселини, заедно с валина и изолевцина. Те са с бързо усвояване и стимулират мускулния растеж на максимум. Now Foods L-Leucine Powder е една от малкото самостоятелни форми на левцина, по принцип винаги са в комбинация с останалите BCAA или други заменими и незаменими аминокиселини. Препоръчителен е приемът да става преди и след тренировка, за да се осигурят оптималните условия за синтез на протеини и антикатаболна защита. В една доза от L-Leucine Powder се съдържат 5000 мг l-leucine.
L-левцинът влияе и по друг начин върху мускулния растеж – чрез инсулина. Аминокиселината предизвиква продължително отделяне на хормона, който е известен с мощните си анаболни качества. Съчетавайки го с подходящи тренировки и хранителен режим, може да очаквате забележителни резултати.
Now Foods L-Leucine Powder стимулира качването на чиста мускулна маса.

Суплеменцията с протеини и аминокиселини, наред с включване на добавки като креатин и такива за изгаряне на мазнините, е сред най-масовите при бодибилдърите. Осигуряването на допълнително стимул за протеинов синтез, за разграждане на мазнините и увеличаване на силата, водят до крайната цел за мнозина – силно, релефно тяло с плътни и добре изразени мускули. Левцинът е един отличен начин да се ускори процеса на качване на чиста мускулна маса. Левцинът влияе върху анаболните реакции след метаболизирането си в черния дроб до бета-хидрокси-бета-глутарил КоА

Увеличава нивата на азотен оксид, който има доказани ползи за изграждането на мускулатура и здравето. Подобрява кръвообращението чрез временно разширяване на кръвоносните съдове. Освен че това ги прави по-изпъкнали и напомпани, проходимостта им се повишава, а това може да регулира високото кръвно налягане и да подобри транспорта на хранителни вещества, анаболни хормони и аминокиселини, както и кислород. Резултатът – мощен протеинов синтез и мускулен растеж, оптимизирано възстановяване и антикатаболна протекция.

Освен за мускулите, левцинът е важен за секрецията на растежен хормон, възстановяването на тъканите, кожата, регулиране нивата на кръвната захар, участва в синтеза на глутамин и структурата на хемоглобина. Естествени източници на левцин са месото, млечните изделия, в по-малки дози и в соята, бадеми, грах, леща, кафяв ориз и други. Всяка доза от L-Leucine Powder съдържа 5 г л-левцин.

За кого е подходящ Now Foods L-Leucine Powder (левцин пудра)?

Now Foods L-Leucine Powder е идеален избор за всеки атлет, който желае ускорен мускулен растеж, подобрено възстановяване и протекция срещу катаболните реакции. Левцинът е незаменима аминокиселина с разклонена верига, която се среща в някои естествени източници. Въпреки това, за осигуряване на нужната доза, много по-удобно и ефективно (не се приемат странични вещества като мазнини) е осигуряването й чрез хранителна добавка.

Употреба и дозировка на L-Leucine Powder на Now Foods:

Една доза (1 ч.л. = 5 г) се смесва с 200-300 мл. вода. Препоръчваме прием преди и след тренировка за създаване на оптимални условия за мускулно нарастване.

Хранителна стойност за 1 доза (5 г):

СъставСтойност за 1 доза
L-левцин на прах5000 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки