Menu
Your Cart

Now Foods L-Glutathione 250 мг

Now Foods L-Glutathione 250 мг
Now Foods L-Glutathione 250 мг
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods L-Glutathione 250 мг
Видян от: 3366
70.00 лв.
Без данък: 70.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Now Foods L-Glutathione 250 мг оказва подкрепа и мощен щит срещу свободните радикали. Добавката съдържа глутатион, естествено за организма вещество, което се синтезира от три аминокиселини. То е силно детоксикиращо и пречистващо черния дроб средство и подпомага имунната система. L-Glutathione от Now Foods намалява вредата от тютюнопушенето, приема на алкохол, лекарства и околните замърсители. Спортуването, дори и да носи огромна полза за здравето, фигурата и самочувствието, повишава стреса. Нервното напрежение от своя страна влошава качеството на живот – нарушава съня, концентрацията, забавя възстановяването, потиска имунната защита и още негативни реакции. За да се наслаждавате на активната си същност – работно ежедневие, време в залата, среща с приятели, препоръчваме Now Foods L-Glutathione – естествен антиоксидант.

Защо да изберем L-Glutathione Now Foods?Now Foods L-Glutathione защитава клетките от увреждане.

 • Мощен антиоксидантен щит;
 • Забавя стареенето на клетките;
 • Намалява увреждането на клетъчните мембрани;
 • Укрепва имунната система;
 • Детоксикира черния дроб;
 • Повишава енергията;
 • Тонизира и освежава;
 • Вегетарианска формула;
 • Без допълнителни примеси;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods L-Glutathione (Л-глутатион)?

Now Foods L-Glutathione е хранителна добавка, съдържаща естествения за организма антиоксидант глутатион. Той се синтезира в тялото от три аминокиселини – цистеин, глутамин и глицин. Въпреки че организмът разполага с възможност за самостоятелно синтезиране, и съответно покриване на нуждите. Условията, при които се образува невинаги са възможни, а негативите от липсата на глутатион може да са сериозни. За да не се стига до хронична умора, нисък имунитет и увреждане на клетките от свободните радикали, препоръчваме Now Foods L-Glutathione. Само с една доза (1 капсула) дневно си осигурявате подкрепа в натовареното ежедневие. Глутатионът повишава енергията, а с това тонуса и концентрацията. Води до по-добро спортно представяне, увеличава сериите, работните тежести и подпомага възстановяването, редуцирайки стреса за организма. Защитава клетките от унищожителното влияние на свободните радикали. Наред с околното замърсяване, вредните навици като тютюнопушене, прекомерен прием на алкохол, пържена и мазна храна, затруднява функциите на черния дроб, бъбреците и сърцето. Глутатионът притежава мощни детоксикиращи свойства, като пречиства черния дроб и подпомага неговата дейност. Подкрепя също така функциите на бъбреците и сърцето.

Now Foods L-Glutathione повишава енергията.Now Foods L-Glutathione е подходящ за вегани/вегетарианци. Не съдържа захар, сол, пшеница, мая, глутен, яйца, мляко, консерванти и ракообразни. Всяка доза/капсула от добавката съдържа 250 мг L-глутатион. Удобната за пренос, дозиране и приемане, превръща добавката в предпочитана антиоксидантна добавка. Глутатионът е естествен за организма ни и се съдържа във всяка клетка. Той се свързва с определени субстанции, неутрализира ги и ги извежда от организма. Среща се в две разновидности – редуцирана и оксидирана. В Now Foods L-Glutathione се съдържа редуцираната формула (rGSH). Когато нивата му в организма са понижени, веществата, унищожаващи клетките ни се образуват ускорено.

Глутатион се съдържа в някои плодове и зеленчуци, но в крайно недостатъчни за нуждите ни количества. Затова приемането на глутамин чрез хранителна добавка е отличен избор. Той е неензимен, водоразтворим антиоксидант, оказващ решаващо значение за съпротивителните сили на организма.

За кого е подходящ L-Glutathione Now Foods (L-глутатион)?

Now Foods L-Glutathione е хранителна добавка, подходяща за всеки активен човек – натоварено ежедневие, редовни тренировки или при нужда от повече антиоксидантна протекция и подкрепа за имунната система. Недостатъчните количества глутатион може да доведат до множество заболявания, някои от които доста сериозни – Паркинсон, заболявания на сърдечно-съдовата система, ракови образувания, хронична умора, астма и други.

Употреба и дозировка на Now Foods L-Glutathione (антиоксидант):

Една доза (1 капсула) дневно, по време на хранене. Тази разфасовка е достатъчна за 60-дневен прием. 

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
L-глутатион250 мг**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки