Menu
Your Cart

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized
Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized
  • Наличност: Да
  • Модел: Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized
Видян от: 3172
60.00 лв.
Без данък: 60.00 лв.

Възможни варианти

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized подпомага мускулния растеж.Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized предлага висококачествена формула, съдържаща микронизиран креатин монохидрат. Това е изключително ефективна формула, бързоразтворима и се усвоява за секунди. Микронизираният креатин е с отлична стомашна поносимост и действа много по-бързо в сравнение с обикновения креатин монохидрат. В спортните среди е добре известно, че креатинът е нужен за всеки, който иска повече енергия, сила и издръжливост по време на тренировка. Начинът, по който креатин монохидратът действа е като участва в ресинтеза на аденозин трифосфат. Това е енергията, използвана от организма за функционирането му. След тренировка нивата на АТФ се понижават, тъй като се отделя фосфатна молекула. Нейното възстановяване се извършва от креатинът в мускулите, складиран под формата на креатин фосфат. За да се увеличат тези запаси, е нужен допълнителният прием чрез хранителна добавка. Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized е идеален за целта. Всяка доза от него съдържа 5 г микронизиран креатин монохидрат.

Защо да изберем Creatine Monohydrate Micronized на Athlete’s?

  • Светкавично усвояване;
  • Повишава енергията;
  • Възстановява силите;
  • Подобрява спортните резултати;
  • Намалява времето за възстановяване;
  • Напомпва мускулите;
  • Бързоразтворима формула;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized?

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized повишава силата и енергията.Creatine Monohydrate Micronized е суплемент, в който се съдържа микронизиран креатин монохидрат. Креатинът присъства във всяка клетка в организма. Той е нужен, за да може тялото да функционира, чрез ресинтез на аденозин трифосфат (АТФ). При ползване на енергията (обменни процеси, реакции, функциониране на органите, физическо натоварване и т.н.) АТФ се разпада до аденозин дифосфат (АДФ). Както е видно, една молекула фосфат е отдадена. За да се възстановят нивата на енергия е нужен източник на фосфатна молекула. Това е креатинът, складиран в мускулите като креатин фосфат. 

Колкото повече тренирате, колкото повече мускули имате, толкова повече енергия ви е нужна. Мускулите са огромни консуматори на енергия, което води до заключението, че колкото сте по-мускулести, толкова повече калории горите, за да се движите, тренирате и се възстановявате. Мастните отлагания нямат тези качества и не изискват никаква енергия за поддържането си. Повече мускули = повече изгорени калории. Приемът на креатин като хранителна добавка е особено важна за трениращите интензивно.
Креатинът в Creatine Monohydrate Micronized е подложен на специална процедура, при която се получава изключително фина пудра, която се разтваря мигновено, с увеличена ефективност и подобрена стомашна поносимост. За да не се стигне до водна задръжка, съветваме да пиете поне 8 чаши (x240-250 мл.) чиста вода. Приемът на микронизиран креатин монохидрат е от ключово значение за изграждането на мускулесто, силно и релефно тяло. Не е тайна, че тренировките и правилното хранене са в основата на идеалната фигура. Тренировките – за тонус, мускулна сила, издръжливост и оформяне на тялото, а храненето – за намаляване на мазнините и показване на резултата от усилията, с други думи на мускулния релеф.
С приема на Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized си осигурявате микронизирана форма на креатин монохидрат, която е с отлична разтворимост, незабавно усвояване и висока ефективност.

За кого е подходящ Creatine Monohydrate Micronized от Athlete’s?

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized е идеален избор за тежко трениращите атлети, подложени на интензивно натоварване и нужда от бързо възстановяване, повече сила и енергия. Формулата съдържа изключително бързоусвоима форма на креатина – монохидрат, който е преминал процедура на микрофилтрация. Натрупването на креатин фосфат в мускулите се случва още в първите дни на прием, затова препоръчваме зареждаща фаза, след което да преминете на поддържащи дози. Неминуемо ще усетите разликата – прилив на сили, енергия за тренировка, по-големи тежести, по-интензивни упражнения и удоволствие от спортуването.

Употреба и дозировка на Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized:

За постигане на оптимални резултати, препоръчваме провеждане на зареждащи и поддържащи фази, както и употребата с бързоусвоими въглехидрати.
Зареждаща фаза – 4х1 доза (1 ч.л. с връх), за предпочитане след хранене. Фазата трае 4-5 дни.
Поддържаща фаза – 1x 1доза дневно, след хранене или непосредствено след тренировка.

Хранителна стойност в 1 доза (5 г):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Микронизиран креатин монохидрат5 г**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки