Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized

Прегледан: 1892
Марка: Athlete's Nutrition
Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized Наличен

25.00 лв.
* Вид опаковка/разфасовка:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized подпомага мускулния растеж.Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized предлага висококачествена формула, съдържаща микронизиран креатин монохидрат. Това е изключително ефективна формула, бързоразтворима и се усвоява за секунди. Микронизираният креатин е с отлична стомашна поносимост и действа много по-бързо в сравнение с обикновения креатин монохидрат. В спортните среди е добре известно, че креатинът е нужен за всеки, който иска повече енергия, сила и издръжливост по време на тренировка. Начинът, по който креатин монохидратът действа е като участва в ресинтеза на аденозин трифосфат. Това е енергията, използвана от организма за функционирането му. След тренировка нивата на АТФ се понижават, тъй като се отделя фосфатна молекула. Нейното възстановяване се извършва от креатинът в мускулите, складиран под формата на креатин фосфат. За да се увеличат тези запаси, е нужен допълнителният прием чрез хранителна добавка. Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized е идеален за целта. Всяка доза от него съдържа 5 г микронизиран креатин монохидрат.

Защо да изберем Creatine Monohydrate Micronized на Athlete’s?

  • Светкавично усвояване;
  • Повишава енергията;
  • Възстановява силите;
  • Подобрява спортните резултати;
  • Намалява времето за възстановяване;
  • Напомпва мускулите;
  • Бързоразтворима формула;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized?

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized повишава силата и енергията.Creatine Monohydrate Micronized е суплемент, в който се съдържа микронизиран креатин монохидрат. Креатинът присъства във всяка клетка в организма. Той е нужен, за да може тялото да функционира, чрез ресинтез на аденозин трифосфат (АТФ). При ползване на енергията (обменни процеси, реакции, функциониране на органите, физическо натоварване и т.н.) АТФ се разпада до аденозин дифосфат (АДФ). Както е видно, една молекула фосфат е отдадена. За да се възстановят нивата на енергия е нужен източник на фосфатна молекула. Това е креатинът, складиран в мускулите като креатин фосфат. 

Колкото повече тренирате, колкото повече мускули имате, толкова повече енергия ви е нужна. Мускулите са огромни консуматори на енергия, което води до заключението, че колкото сте по-мускулести, толкова повече калории горите, за да се движите, тренирате и се възстановявате. Мастните отлагания нямат тези качества и не изискват никаква енергия за поддържането си. Повече мускули = повече изгорени калории. Приемът на креатин като хранителна добавка е особено важна за трениращите интензивно.
Креатинът в Creatine Monohydrate Micronized е подложен на специална процедура, при която се получава изключително фина пудра, която се разтваря мигновено, с увеличена ефективност и подобрена стомашна поносимост. За да не се стигне до водна задръжка, съветваме да пиете поне 8 чаши (x240-250 мл.) чиста вода. Приемът на микронизиран креатин монохидрат е от ключово значение за изграждането на мускулесто, силно и релефно тяло. Не е тайна, че тренировките и правилното хранене са в основата на идеалната фигура. Тренировките – за тонус, мускулна сила, издръжливост и оформяне на тялото, а храненето – за намаляване на мазнините и показване на резултата от усилията, с други думи на мускулния релеф.
С приема на Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized си осигурявате микронизирана форма на креатин монохидрат, която е с отлична разтворимост, незабавно усвояване и висока ефективност.

За кого е подходящ Creatine Monohydrate Micronized от Athlete’s?

Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized е идеален избор за тежко трениращите атлети, подложени на интензивно натоварване и нужда от бързо възстановяване, повече сила и енергия. Формулата съдържа изключително бързоусвоима форма на креатина – монохидрат, който е преминал процедура на микрофилтрация. Натрупването на креатин фосфат в мускулите се случва още в първите дни на прием, затова препоръчваме зареждаща фаза, след което да преминете на поддържащи дози. Неминуемо ще усетите разликата – прилив на сили, енергия за тренировка, по-големи тежести, по-интензивни упражнения и удоволствие от спортуването.

Употреба и дозировка на Athlete’s Creatine Monohydrate Micronized:

За постигане на оптимални резултати, препоръчваме провеждане на зареждащи и поддържащи фази, както и употребата с бързоусвоими въглехидрати.
Зареждаща фаза – 4х1 доза (1 ч.л. с връх), за предпочитане след хранене. Фазата трае 4-5 дни.
Поддържаща фаза – 1x 1доза дневно, след хранене или непосредствено след тренировка.

Хранителна стойност в 1 доза (5 г):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Микронизиран креатин монохидрат5 г**

** Няма установена дневна доза.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: