Menu
Your Cart

Natrol Cognium

Natrol Cognium
Natrol Cognium
Natrol Cognium
Natrol Cognium
Natrol Cognium
Natrol Cognium
Natrol Cognium
  • Наличност: Да
  • Модел: Natrol Cognium
Видян от: 1375
65.99 лв.
Без данък: 65.99 лв.

Възможни варианти

Напълно нормално е понякога да забравяме някои неща. Това е част от нашия живот. Проблеми с паметта могат да възникнат във всяка възраст. Причини за това обикновено са неправилното хранене, лошите навици, информационно претоварване, стресът и др. За да  премахнете разсеяността и да разчитате постоянно на вашата памет, без да ви подведе, може да пробвате с продукта Cognium 60 таблетки от Natrol на добра цена, с който ще поддържате силна паметта си.

Natrol Cognium съдържа 60 таблетки в опаковка, като всяка ви доставя 100 mg Cera-Q.Неговата основна съставка е едно ново вещество - Cera-Q. Това е протеинов хидролизат, извлечен от фиброин, основният протеин в пашкулите на копринени буби. Хидролизатът е най-чистата и лесно усвояема форма на белтъка. Традиционната корейска медицина е използвала копринената фиброза от векове за подобряване на здравето и дълголетието. Този протеин има високо съдържание на глицин и аланин (~ 75% от общия аминокиселинен състав), съчетано с уникална молекулярна структура, предлага забележителното предимство на свързване и предотвратяване на натрупването на амилоидна плака в човешкия мозък. В допълнение към борбата срещу натрупването на бета-амилоидни плаки, Cera-Q може също така да увеличи поглъщането на глюкоза от мозъка, което му осигурява енергия и подкрепа по време на прости и сложни когнитивни задачи. Многобройни проучвания върху хора, животни и клетки потвърждават действието и ефикасността на Cera-Q като средство против стареене на мозъка. Процесът на изолиране на Cera-Q е донякъде сложен. Изследователите поставят пашкули от копринени буби в смес, съдържаща вода и ензими, за да изолират открития фиброинов протеин, който е комбинация на къси вериги от аминокиселини, наречени пептиди. След изолиране на протеина във форма на хидролизат, сместа се суши, за да се елиминира водата, така че остава само протеинът. Всички клинични тестове на това вещество показват значително увеличаване на способността за запомняне, учене и познаване при хора от всички възрастови групи - от малки деца до много възрастни хора. Поради малкия си размер и компактната пептидна структура, молекулите Cera-Q се привличат и вграждат в β-листите (една от естествените форми, в които протеините пребивават в нашето тяло) на други протеини, включително бета-амилоидите, отговорни за образуването на плаки в мозъка. Благодарение на това таблетките Cognium от Natrol помагат да се предотврати или забави образуването на амилоидни плаки и по този начин да се поддържа когнитивната функция в зряла възраст и старост. Те ще увеличат поглъщането на глюкоза от мозъка, като така ще се подобри работоспособността му и паметта като цяло. Съхраняването на памет е от решаващо значение за борбата срещу процеса на стареене и коприненият протеинов хидролизат може да бъде едно от най-мощните вещества, което ще ви помогне да направите това. Освен това притежава и антиоксидантни свойства, тъй като има способността да предпазва от реактивните кислородни форми. Високите нива на вредните крайно реактивни и нестабилни атоми на кислород в организма пречат на нашата имунна система и увеличават възпаленията. Нивата им ще бъдат по-ниски в клетките на вашия организъм, ако те получават Cera-Q с Cognium от Natrol.

Източникът на паметта е мозъкът, а науката е научила много за него през последните няколко десетилетия. Вече се знае как по здравословен начин да се увеличи неговата ефективност. Може да се направи така, че работата му да е по-ефективна. Запомнянето или спомнянето се извършва с помощта на невротрансмитерите, биологично активни органични вещества, чрез които се осъществява предаването на електрическите нервни импулси между различните неврони (клетки) на нашия мозък. От тяхното количество и активност зависи мозъчната дейност като цяло, включително процесите на запомняне и спомняне. При недостиг на невротрансмитери могат да възникнат различни смущения в работата на мозъка, например депресия, склонност към алкохол и наркотици, чувство за хронична умора.

Невротрансмитери са широко известни аминокиселини и пептиди, както и специални вещества - катехоламини. С възрастта броят на невротрансмитерите в тялото непрекъснато намалява. Дори в ранна възраст можем да си спомним само 3-4% от това, което се съхранява в паметта, а с възрастта този процент става съвсем минимален. Решение на този проблем е да се подобри снабдяването на мозъка с качествени невротрансмитери. Именно това може да направите с Cognium от Natrol. Основният компонент Cera-Q щедро набавя за мозъка протеини, от които тялото произвежда важните невротрансмитери (предаватели), които повишават ефективността на паметта и цялостната мозъчна дейност. Влизащата в състава му гама-аминомаслена киселина (GABA) сама по себе си е отличен, незаменим невротрансмитер. GABA е главният невротрансмитер в централната нервна система, като участва в развитието на мозъка и регулацията на мускулните движения.

Защо да изберем Cognium (Sharpens Your Mind) от Natrol?

  • Cognium от Natrol е на страхотна цена повишава способността за учене.Напълно натурален, безопасен продукт
  • Очаквани резултати само след 4 седмична употреба
  • Подобрява паметта и концентрацията
  • Повишава способността за обучение
  • Доказана полза от Cera-Q в 9 клинични изследвания
  • Cognium от Natrol е на страхотна цена и с бърза доставка

Какво представлява Cognium 60 таблетки от Natrol?

Natrol Cognium съдържа 60 таблетки в опаковка, като всяка ви доставя 100 mg Cera-Q. Това вещество е хидролизат (лесно усвояема форма на белтъка), извлечен от фиброин, основният протеин в пашкулите на копринени буби. Открито е през 2000 година от южно-корейски учени. Свойствата на фиброин са усилени многократно, като така учените са създали новото вещество Cera-Q. Cognium от Natrol включва в състава си протеин, който е с високо съдържание на глицин и аланин, съчетано с уникална молекулярна структура. Полезността на съставката на продукта Cera-Q е потвърдена в девет проучвания проведени клинично сред хора. Всички те отбелязват значително подобряване на способностите за запомняне и познавателни възможности само след четири седмична употреба.

Cognium 60 таблетки от Natrol предотвратява натрупването на амилоидна плака в човешкия мозък, увеличи поглъщането на глюкоза от мозъчните области, отговарящи за паметта и познавателните възможности. Това осигурява енергия и подкрепа по време на прости и сложни когнитивни задачи и подобрява цялата мозъчна работа. Хранителната добавка няма странични ефекти, придава енергия и тонус, грижи се за здравословното ви състояние, а наред с това се предлага на добра цена.

За кого е най-подходящ Cognium от Natrol?

Таблетките Cognium са подходящи за всеки, който иска да подобри снабдяването на мозъка си с качествени невротрансмитери. Така той ще поддържа изострен ум, подобрена памет и концентрация.

Употреба и дозировка на Cognium 60 таблетки от Natrol:

Приемайте 1 таблетка сутрин и 1 таблетка вечер с храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност:%ПДД

Cera-Q® Powder

(60% Silk Protein Hydrolusate)

100 mg*

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, малтодекстрин, глицерил моностеарат, натриева кроскармелоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, метилцелулоза, глицерин.

Не съдържа: мляко, яйца, риба, ракообразни, черупкови плодове, фъстъци, пшеница, соя, мая, изкуствени оцветители или аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете приема на този продукт! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки