Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Следтренировъчни (Post Workout) > Musclepharm Re-Con

Следтренировъчни (Post Workout) > Musclepharm Re-Con
2 - 3 Дни
Следтренировъчни (Post Workout) > Musclepharm Re-Con
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Марка: Musclepharm
 • Модел: Musclepharm Re-Con
Видян от: 2650
88.00 лв.
Без данък: 88.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Следтренировъчни (Post Workout) > Musclepharm Re-Con

Re-Con е продукт на Musclepharm, специално проектиран, за да осигури всичко необходимо на тялото за максимално възстановяване след тренировка и увеличаване на мускулната маса. Благодарение на уникалната си формула, Re-Con възстановява енергията, запасите от гликоген, намалява катаболитните процеси, ускорява възстановяването на мускулите и увеличава техният синтез. Произведен специално за хора, които тренират усилено, продуктът на Musclepharm съдържа всичко, от което един сериозен атлет се нуждае за да постигне своите цели.

Re-Con е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bgПодобрената 7-компонентна формула на Re-Con е предназначена за най-важната част от тренировъчната програма, а именно "post-workout" фазата. В състава на Re-Con са включени 7 различни матрикса, отговарящи на всички нужди на тялото след интензивна тренировка. Продуктът на Musclepharm е произведен под формата на лесноразтворим прах с отличен вкус и гарантира постигането на бързи резултати.

Компонент 1 осигурява попълването на изразходваните въглехидрати и възстановяването на енергията (Carb-Max Matrix). В този матрикс, специално са подбрани три различни моно- и полизахариди, които възстановяват намалените въглехидрати, повишават добива на енергия за клетките и така подобряват тяхната работа.

Компонент 2 на Re-Con съдържа съставки, които стимулират растежа и изграждането на мускулните влакна (Muscle Growth Primer Matrix). Дългогодишните изследвания, провеждани в тази насока неведнъж са посочвали аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) като критичен елемент от растежа на мускулните влакна. Те притежават специфични свойства, различаващи ги от другите аминокиселини, благодарение на които стимулират изграждането на протеини в мускулите, спомагат за намаляване на умората и значително подобряват възстановяването на мускулите. В Re-Con са добавени 6 грама ВСАА, както и 6 грама ЕАА (есенциални аминокиселини), които не се произвеждат в тялото и се налага да се приемат с храната.

Компонент 3, промотиращ възстановяването (Accelerator Matrix) съдържа над 5 грама от аминокиселината глутамин. Глутаминът е най-изобилната аминокиселина в тялото, която обаче може да се изчерпа при по-сериозни тренировки. Глутаминът има разнообразни свойства и освен участието му в изграждането на протеини, той служи и като вторият основен източник на енергия за клетките (след глюкозата), както и за източник на азот и въглерод. Тук, заедно с глутамина са добавени и още няколко съставки осигуряващи оптималното възстановяване.

Компонент 4 (Antistress & Adaptogen Matrix). Натрупващите се свободни радикали и високите нива на кортизол са проблеми пред бързото възстановяване. Тази матрица, добавена в състава на Re-Con съдържа няколко специфични съединения, които поддържат здравословни нива на кортизол и спомагат за неутрализирането на кислородните радикали, които се образуват в резултат на интензивната мускулна работа. Свободните радикали могат необратимо да увредят клетки и тъкани, причинявайки сериозни последствия.

Компонент 5 (Muscle Extend Matrix) съдържа CarnoSyn® бета-аланин и цитрулин малат, които повишават енергията за клетъчният метаболизъм и осигуряват повече издръжливост за мускулните влакна, позволявайки по-дълга работа и по-интензивни тренировки.

Компонент 6 (Insulinogenic Matrix) съдържа вещества (въглехидрати) повишаващи инсулина и такива, които приличат по действие на него. Действието на инсулина се изразява в това, че той стимулира усвояването на глюкозата в тъканите (в т.ч. и мускулите) като гарантира доставянето на енергия до всички места в тялото. Това спомага за по-бързото и ефективно възстановяване на мускулите.

Компонент 7 (Muscle Detoxifier Matrix) съдържа билкови и други растителни екстракти, които допълнително спомагат за регенериране на тялото. Освен това в този регенериращ матрикс са добавени и вещества, които подпомагат антиоксидантите в елиминирането на свободните радикали. Re-Con съдържа вещества, които се грижат за нуждите на организма във всяко отношение и всеки етап от следтренировъчната фаза.

Защо да изберем Musclepharm Re-Con?Musclepharm Re-Con е продукт с уникална формула

 • Продукт с отлично качество, гарантирано от производителя
 • Уникална формула, осигуряваща всичко необходимо на тялото
 • Спомага за възстановяването на мускулите
 • Стимулира производството на протеини в мускулите
 • Повишава добива на енергия за метаболизма на клетките
 • Възстановява намалените нива на гликоген
 • Притежава изразен антиоксидантен ефект
 • Поддържа и стимулира производството на инсулин
 • Нормализира нивата на кортизол
 • Лесен за разтваряне
 • Отличен вкус
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява следтренировъчната добавка Re-Con на Musclepharm?

Re-Con е продукт, предназначен за прием след тренировка, който благодарение на уникалната си формула снабдява тялото с всички необходими вещества за оптимално възстановяване, попълване на изразходваните въглехидрати, повишаване на енергията и растежа на мускулите. Продуктът на Musclepharm съдържа 7 компонента, които осигуряват оптималната работа на метаболизма за да се извлече максимумът от интензивните тренировки и да се постигне бързо възстановяване на организма. В състава не Re-Con се съдържат всички необходими на тялото вещества (витамини, минерали, въглехидрати, аминокиселини, растителни екстракти и редица вещества с по-специално действие) за постигането на оптимални резултати от тренировките. Re-Con съдържа всички тези необходими съставки във всяка доза от 40 гр.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Re-Con - следтренировъчна формула на марката Musclepharm

За кого е най-подходящ Re-Con (post-workout формула) на Musclepharm?

Re-Con е подходящ за прием след интензивни и умерено интензивни тренировки, поради което е отличен вариант за сериозни спортисти. В състава на Re-Con са добавени всички необходими на организма вещества, които да възстановят тялото след тренировка и да осигурят бърз мускулен растеж.

Употреба и дозировка на Musclepharm Re-Con:

Смесете 20-40 грама (1/2 - 1 мерителна лъжичка) Re-Con с 180-350ml вода веднага след тренировка.
При по-интензивни тренировки използвайте по една доза (40гр.) Re-Con след тренировка, а при тренировки с умерена интензивност - 1/2 (20гр.) Re-Con след тренировка.

Съдържание в една доза (40гр.)

СъставСъдържание за доза
Калории110
Въглехидрати
- Захари
27 g
7 g
Витамин С (аскорбинова к-на)500 mg
Витамин Е75 IU
Витамин В-6 (пиридоксин HCL)5 mg
Калций (от фосфат и силикат)120 mg
Фосфор (фосфат)50 mg
Магнезий360 mg
Селен200 mcg
Хлориди80 mg
Натрий65 mg
Калий25 mg
Re-Con® Muscle Rebuilding Proprietary Blend
Carb Max™ 3 Stage Delivery System
Глюкозни полимери, Декстроза, Инулин
40 000 mg
Anabolic Primer Matrix
3:1:2 BCAA микс
L-Левцин, L-изолевцин, L-валин
ЕАА комплекс
Глицин, L-треонин, L-лизин HCL, L-фенилаланин,
L-метионин, L-триптофан
Recovery Accelerator
L-глутамин, Таурин, L-аргинин, L-пироглутаминова к-на
Antistress & Adaptogen Matrix
Аскорбинова киселина, Диметилглицин HCL (DMG), Фосфатидил
лецитинов комплекс, L-цистеин, Gynostemna Pentaphyllum
Muscle Extend Matrix
Бета-аланин, Цитрулин малат, Екстракт от джинджифил
Reload Matrix (insulinogenic)
Селенова мая. Ванадил сулфат, Хром полиникотинат, Екстракт от
тилчец (съдържа 4-хидроксиизолевцин), Gymnema Sylvestre
Muscle Detoxifier
Екстракт от червена боровинка, Лист от коприва, Корен от глухарче,
Мечо грозде, Сао палмето, Бромелаин, Астаксантин комплекс

Други съставки в Musclepharm Re-Con : Натурални и изкуствени аромати, Лимонена киселина, Магнезиев оксид, Калциев силикат, Ябълчна киселина, Трикалциев фосфат, Сол, Сукралоза, Ацесулфам Калий, Калиев хлорид, Витамин Е, Пиридоксин HCL, Бета-каротен, FD&C Red#40

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър