Menu
Your Cart

MusclePharm Creatine

MusclePharm Creatine
MusclePharm Creatine
MusclePharm Creatine
MusclePharm Creatine
MusclePharm Creatine
 • Наличност: Да
 • Модел: Muscle Pharm Creatine
Видян от: 2033
38.00 лв.
Без данък: 38.00 лв.

Възможни варианти

Muscle Pharm Creatine е изключителна синергична смес от 5 разновидности на креатин с високо качество, която ви предлагаме на страхотно добра цена. Основното предимство на Creatine от MusclePharm е неговата универсалност. Всеки вид креатин има своите предимства и недостатъци, така че тяхното смесване ще ви даде ненадмината резултатност, отлична абсорбация, сила и растеж на мускулите.

Специалистите от Muscle Pharm са създали съвременна креатинова матрица, която ще подобри нивата на креатин в организма ви, които от своя страна ще стимулират работата на мозъка. Креатин е естествено вещество, като първата и най-важна негова функция е участието му в енергийния обмен или по-точно в цикъла на обмен на АТФ. Но освен във възстановяването на молекулите АТФ той участва и в неутрализирането на киселините, които се образуват по време на физическите натоварвания, и намалява рН на кръвта, предизвикващо чувство на умора и понижена работоспособност на мускулите. Също така креатинът до известна степен активира гликолизата, т.е. разграждането на гликоген. Гликогенът е комплекс от въглеводороди с дълга верига, които се съдържат в мускулите и черния дроб, а креатинът по време на физическата работа насърчава разпадането му до глюкоза, което също увеличава енергийния метаболизъм в тялото. Логично е да се приеме, че повишавайки енергийните възможности на тялото, увеличавайки броя на активните молекули АТФ в мускулите, креатин оказва пряко влияние върху силата на мускулатурата. Друг важен негов ефект е влиянието му върху мускулната маса, по-точно върху нейното нарастване. Ако в тялото ви има по-големи запаси на аденозин трифосфат, това може да ви позволи вдигането на по-големи тежести и то многократно, доставяйки на мускулите ви достатъчно количество преобразуваща се енергия, необходима за максимална ефективност. Специалистите от Muscle Pharm са създали съвременна креатинова матрица, която ще подобри нивата на креатин в организма ви. Ще ускори абсорбирането му от мускулите, като така ще насърчи пълноценното им нарастване и възстановяване. Благодарение на това се повишава генерирането на фосфокреатин в мускулната тъкан, съпроводено с усилено регенериране на АТФ от организма. Така вие ще получите необходимата енергия за добра производителност на тренировките си. 

Защо да изберем Creatine 300 гр от MusclePharm?

 • Creatine от MusclePharm съдържа 5 вида супер креатин и всяка доза от 5 грама ви доставя уникална креатинова матрица, която включва Creapure, Creatine AAB, DiCreatine malate, Creatine nitrate и Con-Cret® creatine HCL (100% concentrated creatine). Съставен от 5 вида креатин с фармацевтично качество
 • Има бърза абсорбация в мускулите
 • Хидратира и подхранва мускулните клетки
 • Не изисква зареждаща фаза
 • Увеличава експлозивната енергия
 • Осигурява бърз растеж и пълноценно възстановяване на мускулите
 • Creatine 300 гр от MusclePharm е на невероятно добра цена и с бърза доставка

Какво представлява Creatine от MusclePharm?

Creatine от MusclePharm съдържа 5 вида супер креатин. Всяка доза от 5 грама ви доставя уникална креатинова матрица, която включва Creapure, Creatine AAB, DiCreatine malate, Creatine nitrate и Con-Cret® creatine HCL (100% concentrated creatine). Creatine 300 гр е невероятен продукт благодарение на съвременната си формула, която е в състояние да увеличи експлозивната енергия във вашето тяло. Добавката съдържа в себе си клинично тестваната съставка Cinnulin, която може да повиши абсорбацията. По този начин ефекта от употребата на този изключително чист креатин ще се усети директно във вашите мускули. Тази уникално разработена комбинация от разнообразни по своята природа различни видове креатин ви гарантира страхотни и бързи резултати. Ако изберете Creatine 300 гр от MusclePharm на чудесна цена, ще усетите мощно увеличавана на енергията, както и премахването на всякаква умора. Съвременната му формула ще ви гарантира изграждане на красиви мускули, а освен това няма да ви е нужна зареждаща фаза.

Muscle Pharm Creatine е креатинов бленд с високо качество, който включва Creapure, Creatine AAB, DiCreatine malate, Creatine nitrate и Con-Cret® creatine HCL (100% concentrated creatine). Всичките 5 вида креатин се допълват взаимно и едновременно всяко вещество оказва своята роля по време на спортуване.

 • Creatine 300 гр от MusclePharm е добавка предназначена да се ползва от всички спортуващи хора, които изпълняват продължителни и много интензивни тренировки. Creapurе е регистрирана търговска марка на креатин монохидрат от немската компания Degauss AG, световен лидер в производството на продукти, съдържащи креатин монохидрат. Creapurе е най-чистият, който е тестван в клинични условия за отсъствие на вредни добавки като: креатинин (CRN), дициандиамид (DCD), дихидротриазин (DHT). Той спомага за по-голямата издръжливост при трениране и подпомага бързото увеличаване на мускулите.
 • Creatine AAB™ (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate) нова високоефективна форма на креатин разработена и патентована от Muscle Pharm. Притежава впечатляващи антикатаболни свойства, което намалява до минимум губенето на протеин при спортуване и подпомага организма да усвои съставките от креатиновата матрица.
 • DiCreatine malate – креатинова форма, коато се състои всъщност от молекули креатин и ябълчна киселина (малат). Креатин малат е бял, безвкусен прах без мирис. Добре се разтваря във вода - това е неговата отличителна черта. Креатин малат е сравнително нов вид, който все още няма солидна доказателствена база. Производителите твърдят, че креатин малат има добра разтворимост във вода, като по този начин причинява по-малко странични ефекти свързани със стомашно-чревния тракт. По ефективност и биодостъпност е сравним с креатин монохидрат, но поради по-добрата разтворимост дори да го превъзхожда. Освен това ябълчната киселина може да увеличи издръжливостта, тъй като участва в цикъла на Кребс - биохимически комплекс, отговорен за генериране на енергия.
 • Creatine nitrate - революционна форма на креатин за васкуларизация и възстановяване. Има по-голяма степен на разтваряне във вода, отколкото всеки друг креатин. Подпомага силното мускулно напомпване и по-доброто им кръвоснабдяване.
 • Con-Cret® е новото поколение креатин! Тази нова формула е патентована през 2009 г. Con-Cret е 59 пъти по-силен от обикновения креатин монохидрат и 6 пъти по-силен от креатин естер! За разлика от другите видове креатин, предлагащи се на пазара, Con-Cret е много по-ефективен поради факта, че необходимата доза е много по-малка (само 1/4 чаена лъжичка на 45 kg телесно тегло), не изисква зареждаща фаза и има висока биодостъпност, което го прави истински научен пробив. Също така той е най-разтворимия креатин и не предизвиква проблеми със стомаха, никакво подуване и дисбаланс!
 • Cinnulin PF  - патентован течен екстракт от канела, който е богат на антиоксиданти. Този компонент „включват” сигнализиращия механизъм на клетките, който обикновено се включва с помощта на инсулина. Предизвиква чувствително увеличаване на сухата мускулна маса, увеличаване на силовите показатели и повишена издръжливост. Клиничните проучвания показват, че Cinnulin PF поддържа необходимото ниво на глюкоза, холестерол и триглицериди в кръвта.

Creatine MusclePharm е максимално усвоим и биодостъпен креатин. Клинично е доказано, че Cinnulin подобрява абсорбцията така, че всичките пет части и разнообразни по своята природа креатин, с редица предимства да започнат да работят директно в мускулите. Креатинът увеличава експлозивната енергия, АТФ и общата мощност, като по такъв начин увеличава силата и сухата мускулна маса.

За кого е най-подходящ Creatine (Креатин) MusclePharm?

Creatine 300 гр от MusclePharm е добавка предназначена да се ползва от всички спортуващи хора, които изпълняват продължителни и много интензивни тренировки. Също така е много подходящ продукт при вдигането на тежести.

Употреба и дозировка на Creatine (Креатинова добавка) MusclePharm:

Смесете 3 мерителни лъжици с 200-250 мл вода или друга течност. Консумирайте незабавно. За оптимални резултати пийте по 8-10 чаши вода на ден. Зареждаща фаза не е необходима.

Дозировка: 5 гр (3 мерителни лъжици)

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност:%ПДД

Creatine Matrix

(Creapure, Creatine AAB, DiCreatineMalate, Creatine Nitrate, Con-Cret® Creatine HCL (100% concentrated Creatine), Cinnulin PF®)

5000 мг

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено. 

Други съставки: Може да съдържа следи от мляко, яйца, соя, морски продукти, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки