Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

BCAA > MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder

BCAA > MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder
BCAA > MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder
2 - 3 Дни
BCAA > MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder
BCAA > MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder
BCAA > MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Марка: Musclepharm
 • Модел: MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder
Видян от: 3170
55.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.

Възможни варианти

BCAA > MusclePharm, BCAA 3:1:2 powder

MusclePharm BCAA 3:1:2 powder увеличава силата и енергията.MusclePharm BCAA 3:1:2 powder е хранителна добавка, съдържаща верижно-разклонени аминокиселини на прах. Формулата предлага отлично съотношение между АК – 3 г левцин, 1 г изолевцин и 2 г валин. Прахообразната консистенция осигурява отлично разтваряне и усвояване, а неутралният вкус – възможност за добавяне към храна или различни шейкове. Пудрата съдържа незаменимите ВРАК, които участват в редица процеси и са важни за здравето, освен за добрата визия. Най-ценени в спортните среди са антикатаболните и анаболните способности на аминокиселините. С други думи – предпазват изградените мускули и стимулират изграждането на нови. Това, наред с редовни тренировки, достатъчно хидратиране и време за почивка, може да извае силно, атлетично и здраво тяло. BCAA стимулират синтеза на протеини в клетките и така подпомагат качването на чисто мускулно тегло. Най-потентната сред тях е левцинът. Той увеличава нивата на азотен оксид, с което подобрява кръвообращението и оптимизира транспорта на хранителни вещества до всички тъкани, включително и мускулите. Левцинът стимулира заздравяването на кожни рани. Изолевцинът участва в синтеза на енергия и , а валинът поддържа нивата на азотен оксид високи. Верижно-разклонените аминокиселини предпазват мускулите от катаболизъм и намаляват щетите след тренировка. С това защитават тъканите от разпад при по-дълъг прозорец без прием на белтъчини и помагат за поддържане на мускулите плътни и обемни. Наред с останалите разновидности на аминокиселини и протеини, БЦАА винаги ще държат първенство заради своите положителни и бързи резултати. Могат да се ползват от всеки – начинаещи спортисти и сериозни атлети, от мъже и жени. Формулата на MusclePharm BCAA 3:1:2 на прах съдържа оптимални количества верижно-разклонени АК. Пудрата е неовкусена и предлага отлично решение за добавяне шейкове, смутита, фреш, прясно мляко или просто към студена вода. Може да се приема сутрин за неутрализиране на катаболните реакции и поддържане на мускулатурата. Добавката е подходяща за употреба преди тренировка и след нея за подобряване на възстановителните процеси и използване на анаболния следтренировъчен прозорец.

Защо да изберем MusclePharm BCAA 3:1:2 powder?

 • Стимул за мускулен растеж;MusclePharm BCAA 3:1:2 powder стимулира мускулен растеж.
 • 3000 мг L-левцин;
 • 2000 мг L-валин;
 • 1000 мг L-изолевцин;
 • Неовкусена пудра;
 • Отлично разтваряне и усвояване;
 • Поддържа нивата на азотен оксид;
 • Предпазва мускулите от катаболизъм;
 • Повишава енергията;
 • Подходящ за прием по всяко време;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява BCAA 3:1:2 powder?

BCAA 3:1:2 от MusclePharm съдържа верижно-разклонени аминокиселини, които са точният избор за всеки, търсещ подкрепа за извайване на силно и атлетично тяло. В сферата на спортните добавки, формулите с аминокиселини се радват на особен интерес. Причините – резултатите се забелязват бързо, предпазват мускулите, стимулират анаболизъм и увеличават силата. Продуктът предлага оптимално съотношение между левцин, изолевцин и валин – 3:1:2. ВРАК са особена група АК, които се отличават със своята разклонена структура. Те участват в синтеза на протеини и изграждат тъкани и мускули. Регенерират повредените участъци, стимулират обновяването и подхранват. Левцинът повишава нивата на азотен оксид, който има положителен ефект върху здравето и спортната визия. Той действа съдоразширяващо за известно време и подобрява кръвообращението. С това се оптимизира снабдяването с хранителни вещества и кислород тъканите, включително и мускулите.

За кого е подходящ MusclePharm BCAA 3:1:2 powder?

MusclePharm BCAA 3:1:2 на прах е отличен избор за мъже и жени, без значение дали спортуват и колко са напреднали. Формулата съдържа есенциални аминокиселини, които са нужни за правилното функциониране на тялото и изграждане на силни и плътни мускули. Добавката може да се приема от начинаещи и напреднали в спорта, от културисти, практикуващи бойни изкуства, колоездачи, плувци и т.н. Продуктът е с прахообразна консистенция, а всяка опаковка съдържа 30 дози. Пудрата е без вкус и може да се добавя към сок, мляко, вода или шейк. Перфектен е за увеличаване на протеиновия прием, употреба преди и след тренировка.

Употреба и дозировка на BCAA 3:1:2 powder:

Една доза (2 мерителни лъжици) се смесват с 300-400 мл течност. Приемайте между храненията, преди и/или след тренировка.

СъставСтойност за 1 доза
L-левцин3000 мг**
L-валин2000 мг**
L-изолевцин1000 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: соев лецитин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър