Menu
Your Cart

Dymatize Acetyl L-Carnitine

Dymatize Acetyl L-Carnitine
Dymatize Acetyl L-Carnitine
 • Наличност: Да
 • Модел: Dymatize Acetyl L-Carnitine
Видян от: 2136
44.00 лв.
Без данък: 44.00 лв.

Възможни варианти

ИзлишнитеAcetyl L-Carnitine подобрява репородуктивните функции при мъжете килограми и натрупването на ненужни телесни мазнини са основната пречка пред изграждането на желаната фигура. Съществуват най-различни добавки, създадени именно за да помогнат за постигане на желаното тяло, които съдържат и разнообразни вещества и екстракти. Безспорно, едно от най-ефективните и доказани вещества за изгаряне на мазнини е L-карнитинът. Точно това е и основната съставка на Acetyl L-Carnitine - продукт на компанията Dymatize, произведен в меки желатинови капсули с бързо и ефикасно усвояване. Самият L-карнитин е всъщност аминокиселина, тъй като съдържа аминогрупа, но не спада към протеиногенните аминокиселини в човешкото тяло. Вместо това, функцията на L-карнитинът се изразява в процесите на изгаряне на мазнините. При нормални физиологични условия, L-карнитинът се произвежда в човешкото тяло, но неговите количества не са достаъчни за постигането на значим ефект. Поради тази причина са разработени и спортни добавки като Acetyl L-Carnitine, които да увеличат неговият ефект и да допринесат за по-бързи резултати.

Ацетил L-карнитин е формата под която се съдържа в желатиновите капсули L-карнитинът. Функцията на аминокиселината е пряко свързана с метаболитните процеси на мастните киселини. По-конкретно L-карнитинът участва в транспортирането на мазнините до митохондриите - клетъчните депа, в които се осъществява тяхното преработване (разграждане, окисление). От този засилен метаболизъм на мастни киселини може да се извлече още една полза - повишен добив на енергия, тъй като при изгарянето на мастните киселини се освобождава АТФ. Това е и основната причина поради което тялото трупа мазнини. Освободената енергия под формата на АТФ (аденозин трифосфат) се използва от клетките за нуждите на метаболизма. Така се оказва, че приемът на L-карнитин има две положителни страни - не само спомага за изгаряне на мазнините, но и повишава енергията на организма. 

Процесът на разграждане на мастните киселини започва след свързването на L-карнитин с молекула мастна киселина. Така сформираният комплекс между двете молекули достига митохондриите, навлиза в митохондриалния матрикс и комплекса се разделя. L-карнитинът се освобождава за да продължи с транспортната си функция, а мастната киселина се подлага на окисление (разграждане). При това разграждане се образува енергия (АТФ) и ацетил коензим-А, който се свързва с L-карнитинът за да може той да напусне митохондриите. 

L-карнитинът, освен че участва в енергийните процеси в организма, допълнително оказва и благоприятно влияние върху работата на мозъка и нервната система. L-карнитинът има и предпазващ ефект за кръвоносните съдове и невроните, като освен това притежава инхибиращ ефект върхо производството на лактат (млечна киселина). Всички тези плюсове на L-карнитинът показват неговият висок потенциал за изгарянето на мазнините и подобряване на цялостното физическо състояние. Именно за това продуктите, съдържащи L-карнитин (Acetyl L-Carnitine) са едни от най-предпочитаните спортни добавки за изгаряне на мазнини.

Защо да изберем Dymatize Acetyl L-Carnitine?Acetyl L-Carnitine ще ви помогне да постигнете поставените цели

 • Продукт с отлично качество
 • Ефективен при изгарянето на мазнини
 • Спомага за повишен енергиен добив
 • Влияе положително на мозъка и сърцето
 • Предпазва нервните клетки и кръвоносните съдове
 • Спомага за намаляване на холестерола
 • Подпомага репродуктивната функция при мъжете
 • В лесни за прием желатинови капсули
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-карнитинът Acetyl L-Carnitine на Dymatize?

Acetyl L-Carnitine представлява L-карнитин, произведен под формата на желатинови капсули, произведен от компанията Dymatize. Все по-голяма популярност набират продуктите на капсули, тъй като позволяват по-точно определяне на дозата, а и се усвояват по-лесно в организма. Действието на L-карнитинът се изразява в това да участва пряко в транспортирането на мастните киселини до клетките, където последните се окисляват. При този процес на разграждане се образува енергия, която се използва за метаболитните нужди. Освен това L-карнитинът оказва благоприятно влияние върху сърцето, нервната система и репродуктивната система при мъжете. Acetyl L-Carnitine съдържа 500 мг L-карнитин във всяка доза от 1 капсула. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Acetyl L-Carnitine - L-карнитин на марката Dymatize

За кого е най-подходящ Acetyl L-Carnitine (L-карнитин) на Dymatize?

Acetyl L-Carnitine е подходящ за всеки, който желае да подобри своята фигура и да намали до минимум излишните телесни мазнини и наднормено тегло. Освен това L-карнитинът е подходящ и за подобряване на репродуктивната функция при мъжете. Приемът на Acetyl L-Carnitine ще ви помогне да подобрите резултатите си и да постигнете желаните цели.

Употреба и дозировка на Dymatize Acetyl L-Carnitine:

Приемайте по 1-2 капсули Acetyl L-Carnitine дневно за постигането на оптимален резултат.

Състав:Съдържание в една доза (1 капсула)
L-карнитин500 mg
Витамин В12,5 mg
Метионин25 mg

Други съставки в Dymatize Acetyl L-Carnitine : Желатин, Калциев карбонат, Растителна целулоза, Силиций, Титаниев диоксид, Магнезиев стеарат, Магнезиев силикат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки