Menu
Your Cart

Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU

Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU
Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU
Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU
Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU
Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU
 • КОД: DRB-00149, DRB-00190
Видян от: 2344
48.69 лв.
Без данък: 48.69 лв.

Предлагаме Ви продукта Serrapeptase 40 000 IU, съдържащ естествения протеолитичен ензим Serrapeptase, който притежава мощни противовъзпалителни свойства. Оказва положително влияние върху човешкия организъм, като подпомага процеса на регенерация на увредените тъкани, намалява възпаленията и отоците, контролира излишната секреция на слуз. В много случаи може да замести популярните болкоуспокояващи лекарства, без да създава риск от странични ефекти. Може да закупите това отлично противовъзпалително средство на чудесна цена от Protein.bg.

Защо да изберем Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU?

 • Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU има противовъзпалителни свойства и отхрачващо действиеСкъсява времето, необходимо за регенериране на увредените клетки
 • Предотвратява заболявания на сърдечно-съдовата система
 • Полезен продукт за заболяванията на дихателните пътища
 • Има антиподуващ и противовъзпалителен ефект
 • Подпомага елиминирането на бактериите от организма
 • Доказва фибринолитични свойства
 • Висока активност на основното вещество
 • Улеснява процеса на протеиново храносмилане
 • Намалява симптомите на болката
 • Има муколитичен ефект
 • Намалява възпаленията
 • Protein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява капсулите Serrapeptase 40 000 IU на Doctor's Best?

Serrapeptase 40 000 IU е хранителна добавка на марката Doctor's Best, в състава на която има серапептаза – протеолитичен ензим с противовъзпалителни и аналгетични свойства. Всяка капсула съдържа 40 000 единици чиста серапептаза ензим с висока активност, като с приема на три капсули дневно ще покриете дневните потребности от ензима – 120 000 IU.

Serrapeptase 40 000 IU на страхотна цена поддържа сърдечно-съдовата система и предпазва от атеросклерозаПродуктът се препоръчва като естествено средство за намаляване на симптомите на болка и възпаления. Той носи облекчение, особено в случаите на хронични заболявания на горните дихателни пътища. Благодарение на анти-атеросклеротичните си свойства, може да представлява елемент от профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания. Когато се добавя към храна, съдържаща протеин, Серапептаза 40 000 IU улеснява храносмилателните процеси.

Serrapeptase принадлежи към протеолитичните ензими, т.е. вещества, катализиращи разграждането на протеините. Може да се намери естествено в храносмилателната система на копринените буби. Тези насекоми го използват за смилане на твърдите листа от черница и за разтваряне на пашкула. В добавките се използва серапептаза, създадена в резултат на ферментация, с помощта на полезните бактерии Serratia E15.

Serrapeptase е системен ензим – след като попадне в организма, той се абсорбира директно от червата в кръвния поток. Подобно на всички протеази, той улеснява протеиновото храносмилане, но основното му приложение включва терапията на заболявания, придружени от възпаление, оток и симптоми на болка. Това вещество се препоръчва също така за подобряване състоянието на сърдечно-съдовата система.

Противовъзпалителен и аналгетичен ефект на Serrapeptase

В много страни Серапептазата е естествен и безопасен заместител на салицилатите и нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС). Той показва сходни и еднакво ефективни свойства с тях и същевременно е лишен от странични ефекти.

Serrapeptase оказва аналгетичен ефект, благодарение на това, че блокира освобождаването на амини, отговорни за проводимостта на болката (например брадикинин). Доказано е в проведени изследвания, че след 5 дни от приложението му може да се наблюдава значително подобрение и намаляване симптомите на болка, придружаващи възпалението на ставите.

Освен това Серапептазата намалява възпаленията. Ензимът разрежда течности, които се натрупват в зоната на увредените тъкани и улеснява тяхното елиминиране. Намалява подуването и отока, което от своя страна ускорява процеса на регенерация и скъсява времето, необходимо за заздравяване.

Фибринолитични свойства на Serrapeptase

Serrapeptase 40 000 IU от Doctor's Best намалява възпаленията и болките, има отхрачващо свойство и подобрява здравето на дихателната системаЕнзимът Serrapeptase може да подобри състоянието на сърдечно-съдовата система. Той е в състояние да разтваря фибрин – протеин, който поддържа кръвния поток и отговаря за правилното му коагулиране. Нарушенията на неговата активност водят до опасна плътност на кръвта и играят важна роля в патофизиологията на атеросклерозата – фибринът съставлява основната част на кръвния съсирек.

Едно ценно свойство на Серапептазата е фактът, че той разгражда само мъртвата тъкан, без да влияе върху здравата. Благодарение на това ефективно изчиства организма от всички кръвни съсиреци, кисти и артериалните плаки.

Антибактериална активност на Serrapeptase

Една от най-важните причини за ниската ефективност при елиминирането на бактериите от организма, е техният специфичен и много ефективен защитен механизъм. Състои се от образуване на специален биофилм, който прави тези бактерии „невидими” за клетките на имунната система и устойчиви на въздействието на химичните съединения, предназначени за тяхната неутрализация.

Serrapeptase инхибира създаването на бактериален биофилм и разтваря вече съществуващия. Благодарение на това, бактериите могат да бъдат разпознати и елиминирани от защитните механизми на организма. Серапептаза на капсули работи синергично с повечето антибиотици, засилва тяхната активност и повишава ефективността им. С разтваряне на защитната бариера на бактериите, ги прави податливи на активността на медикаментите. Ензимът дори влияе на бактерията спирохета, отговорна за развитието на инфекциозното заболяване борелиоза, поради което Serrapeptase може да се включва в неговия лечебен протокол.

Ползи за дихателните пътища от Serrapeptase

Serrapeptase може да се използва за смекчаване на нежеланите симптоми, придружаващи заболяванията на горните дихателни пътища. Болестите на дихателната система, особено възпаленията на синусите, бронхите и белите дробове, обикновено се характеризират с повишено производство на гъста слуз.

Serrapeptase възстановява правилните физикохимични свойства на слузта – намалява нейната упоритост, улеснява отхрачването и елиминирането и от организма. Допълнителни предимства са противовъзпалителните свойства и антиподуващят ефект на Серапептазата. В клиничните проучвания пациентите, приемащи Серапертаза, след няколко дни са почувствали забележимо облекчение под формата на намаляване на секрецията, смекчаване на дискомфорта, причинен от усещането за „запушен нос” и намаляване на симптомите на болка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава страхотно добра цена за Serrapeptase 40 000 IU капсули на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Serrapeptase 40 000 IU капсули на Doctor's Best? 

Serrapeptase 40 000 IU е продукт, с който може да поддържате нормалната функция на дихателните пътища, както и дейността на синусите. Той ще подпомогне Вашият организъм да има здрава имунна реакция. Може да контролира болката, секрецията на слуз и възпаленията.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Serrapeptase 40 000 IU:

Препоръчителен прием: Приемайте от една (1) до три (3) капсули дневно между храненията.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Калций (от Serrateric™)24.5 мг2%
Серапептаза ензим40 000 МЕ*

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

*Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се превишава препоръчаната доза!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки