Menu
Your Cart

Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads

Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads
Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads
Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads
Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads
Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads
Видян от: 1606
31.99 лв.
Без данък: 31.99 лв.

Хранителната добавка на Natrol Probiotic Acidophilus биомъниста е ефективен комплекс от пробиотични микроорганизми, необходими за поддържането на здравето на Вашия храносмилателен тракт. Във всяко мънисто се съдържат няколко щама живи организми, включително бифидобактерии и лактобактерии. Тези микроорганизми се считат за доминиращи форми в местната флора на дебелото и тънкото черво. Добавката Probiotic Acidophilus  е уникално съчетание на пробиотици, стимулиращи имунната система и поддържащи нормалната функционалност на стомаха и на червата. Пробиотичната формула се предлага под формата на дражета-мъниста, които са много удобни за прием. За разлика от много други комплекси, това е най-безопасната и едновременно ефективна формула, която може да допълни всеки режим на хранене.

Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads съдържа 2 млрд живи бактерии, подобряващи състава на чревната микрофлораТози продукт съчетава патентована смес от лактобактерии и полезни микроорганизми. В храносмилателния тракт на човека се съдържа голямо количество микроорганизми, включително и лактобактерии. Неправилното хранене и начин на живот, лекарствените препарати, стресовете и болестите нарушават баланса на микрофлората в червата. В резултат на това настъпва разстройство на храносмилането и рязко понижаване на усвояването. В крайна сметка, в организма се понижава постъпването на питателни вещества, което може да доведе до развитие на авитаминоза и други състояния, свързани с дефицита на полезни съединения. Още повече, че намаляването на концентрацията на полезните микроорганизми може да стане причина за растеж на патогенни бактерии, което също води до сериозни заболявания.

Нарушената микрофлора в повечето случаи е основна причина за неефективност на много хранителни добавки и витаминни комплекси. Добавката BioBeadsTM Probiotic Acidophilus е разработена от Natrol специално за да нормализирала чревната флора. Патентованата формула съдържа щамове лактобактерии, които поддържат естествените защитни сили на организма и баланса на чревната микрофлора. Лактобактериите синтезират биологично активни съединения, които прекъсват растежа на болестотворните бактерии. Продуктът отстранява дискомфортните усещания, възникващи при хранителни нарушения.

Формулата Пробиотик Ацидофулус предпазва от развитие на дисбактериоза и подобрява абсорбирането на хранителните елементи. Тя разкрива максимално предимствата на здравословното хранене, като поддържа нормалното абсорбиране и усвояване на веществата в червата. Това е от огромно значение за професионалните атлети и спортистите, които прецизно следят режима си на хранене и приемат много различни комплекси. Като цяло, продуктът е един от ключовите моменти в здравословния начин на живот.

Функцията на микрофлората в червата поддържа имунната система на човека. Установено е, че редица микроорганизми в дебелото черво отделя витамини. За да може тези функции да продължат да работят безпрепятствено, използвайте Probiotic Acidophilus BioBeads.

Защо да изберем Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads?

 • BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads на изгодна цена убива болестотворните бактерии и усилва имунните защитиГарантирано постъпване в организма на 2 млрд жизнеспособни култури
 • Поддържа нормалното храносмилане
 • Облекчава дискомфортното състояние в стомаха
 • Укрепва естествената защита на организма
 • Засилва имунитета
 • Преглъща се лесно
 • Всеки ден по 1 доза от 1 мънисто
 • Абсолютно безопасна добавка
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява BioBeadsTM Probiotic Acidophilus от Natrol?

BioBeadsTM Probiotic Acidophilus е патентована смес от пробиотици от известния американски производител Natrol. Всяка порция от добавката осигурява на организма 2 млдр живи полезни бактерии за безупречното функциониране на стомашно-чревния тракт и за подобряването на общото състояние на здравето.

Полезните бактерии са неотменна част от храносмилателната система и участват в храносмилането и усвояването на храната. Но под влиянието на външните фактори, различните болести и по други причини, количеството им намалява, което може да провокира проблеми с храносмилането: запек, подуване на корема и други неприятни последици. Компанията Natrol специално разработи Probiotic Acidophilus BioBeads – биодобавка, която притежава патентована формула, осигуряваща надеждна пробиотична защита от агресивната външна среда и подобряваща усвояването на хранителните вещества.

BioBeadsTM Probiotic Acidophilus 30 beads от Natrol помага при стомашно-чревни проблеми и възстановява чревната флораПовечето ацидофилни продукти обявяват, че са с богато съдържание на пробиотици в състава си, но капсулите им не позволяват на живите култури да оцелеят в суровата храносмилателна среда. Специалната формула на Natrol се разтваря само след като достигне целта си – специалните места в храносмилателния тракт. Всяка порция на добавката поставя в организма 2 милиарда жизнеспособни организми за нормализация на храносмилането.

Уникалната тройна обвивка на мънистата осигурява културите д останат живи във всеки етап на съхранение и транспортиране. Първата обвивка гарантира ефективност на добавката за целия срок на годността и. Втората осигурява безопасно преминаване на добавката през агресивната среда в стомашно-чревната система и доставя всички полезни култури цели. Третата се разрушава безопасно непосредствено в стомаха и способства възстановяването на нормалната микрофлора на червата и стомаха и укрепването на имунитета.

Защитете стомаха си и храносмилателния си тракт и поддържайте имунитета си с новата формула на Natrol Биомъниста Ацидофилни Пробиотици.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за BioBeadsTM Probiotic Acidophilus – пробиотик на марката Natrol.

За кого е най-подходящ BioBeadsTM Probiotic Acidophilus (Пробиотична смес) от Natrol?

Ако искате да подсилите здравето на храносмилателната си система, да премахнете подуването на корема, диарията, запека, дискомфорта в областта на корема и на стомаха, тази хранителна добавка е точно за Вас. В допълнение ще получите и здрава имунна система и по-ефективно абсорбиране на питателните елементи, постъпващи в организма Ви.

Употреба и дозировка на Natrol BioBeadsTM Probiotic Acidophilus:

Приемайте по 1 мънисто на ден.

Състав в 1 доза (1 мънисто) Стойност %ПДД

Патентована пробиотична смес

(2 млн живи бактерии)

Bifidobacterium longum

Lactobacillus аcidophilus

Bifidobacterium bifidium

12.9 мг

 

 

 

 

**

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: кокосово и палмово масло, желатин, глицерин, лецитин, пектин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки