Menu
Your Cart

Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain

Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain
Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain
Hot
Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain
Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain
Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain
 • КОД: DRB-00215
Видян от: 2584
69.90 лв.
Без данък: 69.90 лв.

Възможни варианти

Best 3000 GDU Bromelain от Doctor's Best е хранителна добавка с бромелаин на капсули. Формулата съдържа протеолитичния ензим бромелаин, който се извлича от плода и стеблата на ананас. Успешно се включва в различни режими за подобряване на храносмилането, за укрепване на имунитета, прочистване на кръвоносните съдове, борба с различни протеинови структури, които са чужди за тялото, както и в хранителни режими с високо съдържание на протеин. Бромелаинът разгражда връзките в различни видове протеин, като ги превръща в лесни за усвояване аминокиселини и пептиди. С това облекчава значително храносмилането и повишава абсорбацията на важни микронутриенти. Всяка доза от продукта съдържа 500 мг бромелаин във вегетариански капсули. Ензимът принадлежи към протеолитичните ензими, с което осигурява много ползи за здравето. Противовъзпалителното действие на бромелаина се простира върху проблеми със ставите, синузит, като най-голяма ефективност се забелязва при остри състояния (т.е. не са хронични). Подкрепя имунната защита като неутрализира различни чужди белтъчини и ги извежда от тялото. Укрепва сърдечно-съдовата система като разгражда налепите по стените на кръвоносните съдове и така ги поддържа проходими. Действа като антикоагулант, намалявайки слепването на тромбоцити и редуцира опасността от запушване на кръвоносните съдове.

Защо да изберем Best 3000 GDU Bromelain?

 • Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain подобрява усвояването на протеините.Натурална формула;
 • Подобрява храносмилането;
 • Повишава усвояването на протеините;
 • Облекчава стомашния дискомфорт;
 • Действа противовъзпалително;
 • Прочиства кръвоносните съдове;
 • Разгражда излишните белтъчини в тялото;
 • Подпомага имунната защита;
 • Детоксикира тялото;
 • Регулира чревната флора;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Best 3000 GDU (бромелаин) Bromelain?

Doctor's Best Best Bromelain е здравословна хранителна добавка, съдържаща ензима бромелаин. Той спада към т.нар. протеолитични ензими и има изключителна полза за здравето. Формулата на продукта е с изцяло растителен състав и подходящ избор за вегани и вегетарианци.

Бромелаинът се извлича от плода и стъблото на ананаса и участва активно в смилането на белтъчините от храната. Ензимът е подходящ за всеки тип хранене, особено за високопротеиновото, тъй като разгражда белтъчини с различна структура. По този начин влияе благотворно върху обработката на храната, повишава усвояването и се грижи за комфорта. Всяка доза от добавката съдържа 500 мг бромелаин.

 • Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain поддържа здравето на кръвоносната система.Храносмилане – главната роля на бромелаина е да смила протеините, постъпващи с храната или хранителните добавки. Този ензим се отличава от нормалните за организма храносмилателни ензими по това, че е еднакво ефективен и в киселинна, и алкална среда.
 • Спорт – второто най-важно качество на бромелаина, след подобряване на храносмилането, е поддържането на мускулите при спортуване. Показва потенциал да намали времето, което е нужно за възстановяване след тренировка. Действа противовъзпалително и ускорява оздравяването при мускулни травми, разтежения, разкъсвания, отоци, синини и други подобни. Облекчава мускулната треска и скъсява времето за нейното отминаване. Има положителен ефект при болки в ставите, които не са с хроничен характер.
 • Сърце и имунитет – освен върху храносмилането и мускулите, бромелаинът действа положително и върху сърдечно-съдовата система и имунната защита на организма. Има потенциал да прочиства кръвоносните съдове от липопротеините, които полепват по стените им. Намалява формирането на тромби и понижава риска от запушване на артериите. Действа благотворно върху имунната система чрез прочистване от излишни протеинови образувания и чужди белтъци.
 • Възпаления – бромелаинът оказва положително влияние при остри състояния на синузит. Помага за намаляване на възпалението и облекчава симптомите – запушен нос, обилно отделяне на секрет, болка и тежест в главата.
 • Детоксикация – ензимът участва в разграждането на различни протеинови структури, с което позволява извеждане на чуждите за организма вещества, с други думи – подпомага детоксикацията и регулира чревната флора.

Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain (протеолитичен ензим) предлага натурално средство за подобряване на храносмилането, облекчаване на стомашния дискомфорт, прочистване на кръвоносните съдове и подкрепа за имунната система. Всяка доза съдържа 500 мг с 3000 GDU/грам бромелаин, като GDU (gelatin digesting units) е абревиатурата за единица за усвояемост на желатина.

За кого е подходящ Best 3000 GDU Bromelain (протеолитичен ензим)?

Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain е отличен избор за спортуващи хора, при спазване на високопротеинови диети, за подобряване здравето на кръвоносната система, укрепване на имунитета и детоксикация. 

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best 3000 GDU Bromelain:

Една доза (1 капс.) 2-3 пъти дневно на празен стомах или по схема от лекар.
 
СъставСтойност за 1 капсула 
Бромелаин (3000 GDU)500 мг

 Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Важно: Задължителна консултация с лекар трябва да се направи при прием на лекарства за разреждане на кръвта, както и при лечение с антибиотици (тетрациклини, амоксициклини).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки