Menu
Your Cart

Doctor's Best Best Lumbrokinase

Doctor's Best Best Lumbrokinase
Doctor's Best Best Lumbrokinase
Doctor's Best Best Lumbrokinase
Doctor's Best Best Lumbrokinase
Doctor's Best Best Lumbrokinase
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best Lumbrokinase
 • КОД: DRB-00181
Видян от: 1832
124.49 лв.
Без данък: 124.49 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Учените са доказали, че земните червеи са най-древните безгръбначни обитатели на нашата Планета. До сега са описани повече от 3000 вида от тези същества. Днес на основата на този природен материал, компанията Doctor's Best предлага хранителната добавка Best Lumbrokinase.

Благодарение на съвременните научни изследвания се знае, че земните червеи представляват уникална природна, възобновяема суровина, от която може да се получават много полезни белтъци, пептици, ензими, биологично активни компоненти. Заради това, расте популярността на продуктите, които съдържат тези ценни вещества. В частност, отлични са отзивите за ефективното средство, създадено на основата на ензима лумброкиназа, синтезиран от червеите. Той е и основната биологична ценност в добавката Best Lumbrokinase, която е на супер цена.

Защо да изберем Doctor's Best Best Lumbrokinase?

 • Doctor's Best Best Lumbrokinase е екстракт, извлечен от земните червеиСрещу тромбоемболия, свързана с белодробната и периферните артерии, съдовете на главния мозък
 • Предпазва от инфаркт и помага в постинфарктния период
 • При остър и хроничен тромбофлебит
 • При хепатофирбоза и мастна хепатоза
 • При чести главоболия и световъртежи
 • За подобрява състава на кръвта
 • Сутрин и вечер по 1-2 капсули
 • При отоци на ръцете и краката заради нарушено кръвообращение
 • За добра памет и безупречна концентрация
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Best Lumbrokinase от Doctor's Best на капсули?

Best Lumbrokinase на прекрасна цена разгражда тромбовете и предпазва от тромбофлебит.Best Lumbrokinase е хранителна добавка от компанията Doctor's Best, която съдържа ензимът лумброкиназа, извлечен от земни червеи. Установена е способността на този ензим ефективно да възпрепятства развитието на белтъка фибриноген, чието увеличено количество провокира възпалителни процеси в човешкия организъм.

Best Lumbrokinase притежава свойството да разтваря фибрините, които образуват тромбове в кръвта. Това помага да се пречисти кръвта, като се разтварят неутралните мазнини, холестерола, вредните вещества. При хората, които употребяват това средство, се отбелязват понижаване на хематокрита и стабилизация на кръвното налягане.

В Корея и Китай използването на земните червеи в медицината се практикува вече повече от 2000 години. Местните целители много векове успешно използват за изцеление от най-различни заболявания средства, приготвени от тези безгръбначни.

Древните трактати на медиците от страните от Югоизточна Азия съдържат описания на помощта на тези червеи от много проблеми, провокиращи нарушения на функционирането на органите в човешкия организъм, под въздействието на бактериални и вирусни инфекции.

Best Лумброкиназа помага при такива състояния като: проблеми, свързани с болести на кръвта, хеморагични трески, тежки изгаряния, травми. Забележително е изключително бързото действие на добавката.

Doctor's Best Best Lumbrokinase разрежда кръвта и разтваря фибрина.Във връзка с всичките положителни действия на ензима лумброкиназа, доказани от хилядолетия, Doctor's Best създаде уникалната хранителна добавка Best Lumbrokinase на капсули.

Американската компания Doctor's Best започва дейността си през 90-те години на миналия век. За кратък период от време успява да се наложи в сферата на производството на ефикасни хранителни добавки. Разработването на продукцията на тази марка се провежда само и единствено на спрямо научните доказателства с използването на най-новите технологии. Като изходна суровина, компанията използва съставки, отглеждани само на тяхна площ, преминали строг контрол и сертифицирани продукти.

Един от най-търсените в момента продукти на тази компания е именно забележителното фибринолитично средство Best Lumbrokinase. Тази хранителна добавка е предназначена за профилактика и помощ при тромбоза и атеросклероза.

Този продукт е ефективна хранителна добавка. Доказана е липсата на негативни странични ефекти и зависимост на организма при приемът на Лумброкиназа капсули.

Това е продукт, който помага да се разтворят дори и най-сложните тромбове и холестеролните плаки. Намалява вискозитета на кръвта, подобрява състоянието на еритроцитите и премахва утайките в кръвта. По този начин, съответно, помага да се повиши концентрацията на кислород в кръвта и тъканите, възстановява и клетъчното дишане. Понася се отлично, няма нежелани реакции от приема на добавката и действа много бързо.

Best Lumbrokinase от Doctor's Best понижава холестерола и предпазва от атеросклероза.Както вече казахме, Лумброкиназа намалява нивото на фибриногена, който с помощта на активаторите се превръща във фибрин, а след това в тромб в кръвоносните съдове. Ензимът има силно разтварящ ефект, като разтваря свободните мазнини и плътния холестерол. По този начин разрежда и пречиства кръвта. Добавката ускорява отделянето на тъканния активатор плазминоген от сените на съдовете (когато е активиран, плазминогенът разтваря кръвните тромбове) и непосредствено разтваря фибрина в кръвта.

Best Lumbrokinase на топ цена помага за профилактика на церебрална тромбоза, инфаркт на главния мозък, инфаркт на миокарда, хпатофиброза, спонтанна гангрена и вертебро артериална тромбоза. Справя се отлично с колебанията в налягането на кръвта и помага срещу главоболие, свързано с нарушена циркулация на кръвта, световъртеж и изтръпване на крайниците.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best LumbrokinaseЛумброкиназа на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best Lumbrokinase (лумброкиназа) Doctor's Best?

Best Лумброкиназа може да се използва от хора, страдащи от проблеми с кръвта, изразяващи се в сформирането на тромбове, висок холестерол, прекалено сгъстяване на кръвта. Тъй като тази добавка има свойството да разрежда кръвта, преди да предприемете използването и, задължително се консултирайте с лекар, особено ако вече приемате антикоагулантни средства!

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Lumbrokinase:

Приемайте по 1 до 2 капсули сутрин и 1 до 2 капсули вече преди лягане. Приемайте капсулите с чаша вода 1 час преди или 2 часа след хранене.

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Лумброкиназа40 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: малтодекстрин, желатин.

Важно: Ако приемате антикоагуланти, се консултирайте с лекар, преди да започнете употребата на този продукт! Добавката е противопоказна при състояния, свързани с кръвоизливи!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки