Menu
Your Cart

Scitec 100% Milk Delite

Scitec 100% Milk Delite
Scitec 100% Milk Delite
Scitec 100% Milk Delite
Scitec 100% Milk Delite
Scitec 100% Milk Delite
Scitec 100% Milk Delite
Scitec 100% Milk Delite
 • Наличност: Да
 • Модел: Scitec 100% Milk Delite
Видян от: 11298
63.00 лв.
Без данък: 63.00 лв.

Възможни варианти

100% Milk Delite е отличен протеинов продукт, разработен на базата на висококачествени млечни протеини: суроватка и общ млечен протеин. 100% Milk Delite е отличен протеинов продукт, разработен на базата на висококачествени млечни протеини: суроватка и общ млечен протеин. Хранителните протеини са източниците на азот и незаменими аминокиселини, които тялото изисква за растеж и поддържане на тъканите, следователно 100% Milk Delite на Scitec допринася за поддържането и растежа на мускулна маса, както и за поддържане на здрави кости. Този вид продукти млечни протеини са така наречените пълни протеини, защото те осигуряват на организма всички необходими видове аминокиселини, включително и 9-те аминокиселини, които тялото не може да синтезира и трябва да бъдат набавени от диетата.

Защо да изберем Млечен протеин 100% Milk Delite?

 • Осигурява висококачествена протеинова матрица;
 • Набавя на организма важни аминокиселини;
 • Стимулира синтеза на протеини на клетъчно ниво;
 • Ускорява натрупването на мускулна маса;
 • Стимулира възстановяването след тренировка;
 • Спира катаболните процеси;
 • Съдържа 10% протеинови микрофракции имуноглобулин, който подпомага дейността на имунната система;
 • Чудесни и разнообразни вкусове;
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява 100% Milk Delite Scitec?

Milk Delite на производителя Scitec е хранителна добавка, подобряваща спортните резултати и ускоряваща мускулното изграждане. Млечният протеин е отличен избор за всеки спортуващ човек и е незаменима добавка за бодибилдъритеПротеиновата матрица на продукта на Scitec съдържа суроватъчен протеин концентрат – един от най-качествените на пазара. Благодарение на бързото му усвояване той стимулира мускулното нарастване и блокира катаболните процеси.

Състав и ползи на 100% Milk Delite:

Milk Delite на производителя Scitec е хранителна добавка, подобряваща спортните резултати и ускоряваща мускулното изграждане. 100% Milk Delite е добавка, съдържаща ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат. Формулата осигурява на организма верижно-разклонените аминокиселини L-левцин, L-валин и L-изолевцин. Те са незаменими и е нужно да ги приемаме чрез добавка. Важни са за синтеза на белтъчини и ускоряват мускулното нарастване. Освен BCAA, продуктът съдържа L-глутамин, аргинин и тирозин, както и микрофракции имуноглобулин (антитяло, произвеждано от имунната система).

L-глутаминът или само глутамин е най-разпространената аминокиселина в организма. Той може сам да я синтезира (в черния дроб, волеви мускули и други), но често се случва да е дефицитна. Причината е, че участва в огромен брой процеси. 
L-глутаминът има голямо значение в спортната суплеменция. Причините са, че стимулира отделянето на растежен хормон, участва в метаболизма на белтъците и предпазва мускулите от микротравми.

Аргининът е полуесенциална аминокиселина (АК). Причината за тази класификация е, че в някои състояния на организма тя може да бъде есенциална, а в други – не. Например за малките деца и подрастващите, когато растежът е усилен, а и при възрастните, заради стресови ситуации (болести, травми, възпаления, изгаряния и т.н.) тя се превръща в есенциална.
В спортната суплеменция аргининът има значение за изграждането на мускулна тъкан. Но това не е единствената полза от АК. Тя стимулира секрецията на растежен хормон, неутрализира амоняка, прекурсор е на азотния оксид, има антиоксидантни свойства и стимулира имунната система.

Тирозинът е неесенциална аминокиселина, която участва в структурата на белтъчините. Други полезни свойства на тирозина са, че подобрява концентрацията, повишава интензитета на тренировките, ускорява регенерацията след физическо натоварване, помага за редуцирането на мазнини.

На последно място, но в никакъв случай по важност, ще кажем, че аминокиселинният профил на продукта създава предпоставки за синтеза на глутатион. Глутатионът е най-мощният антиоксидант, който тялото може да синтезира. Това е важно за предпазване на клетките от окислителни процеси и детоксикиране на организма от вредни вещества и тежки метали.

За кого е най-подходящ 100% Milk Delite на Scitec?

Всеки, който иска да подобри спортните си резултати, ускорявайки възстановяването след тренировка, може да се възползва от ефекта на 100% Milk Delite на Scitec. Този продукт ще накара мускулите ви да нарастват по-бързо, а с тях и силата. Аминокиселинният профил на 100% Milk Delite е специално подбран, за да подобри функциите на имунната система, както и да увеличи концентрацията и тонуса.

Употреба и дозировка на Млечен протеин 100% Milk Delite:

Честотата на прием се определя от индивидуалните нужди на организма от белтъчини. Може да приемате продукта с всяко хранене или между тях, за да набавите на тялото си нужното количество от макронутриента. Една доза (25 г) се разтваря в 250 мл. напитка по избор – вода, мляко или друго. 

Дозировка: 27 грама (1 лъжичка)

Състав:Стойност за 27 грама (1 лъжичка) %ПДДСтойност за 100гр
Енергия412 KJ5%1520 KJ

Мазнини

от които наситени

1,7 грама

1,1 грама

2%

6%

6,3 гр

4,1 гр

Аминокиселинна матрица

(1301 мг таурин, L-глутамин 50 мг)

1,351 мг-5004 мг

Въглехидрати

от които захари 

1,7 грама

1,6 грама

1%

2%

6,3 гр

5,9 гр

протеин 19 гр38 %70гр
сол 0.37гр6%1,4 грама

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки