Menu
Your Cart

Doctor's Best French Red Wine Extract 60 mg

Doctor's Best French Red Wine Extract 60 mg
Doctor's Best French Red Wine Extract 60 mg
Разграбен
Doctor's Best French Red Wine Extract 60 mg
Doctor's Best French Red Wine Extract 60 mg
Doctor's Best French Red Wine Extract 60 mg
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Doctor's Best French Red Wine Extract 60 mg
Видян от: 1465
29.10 лв.
Без данък: 29.10 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best French Red Wine Extract защитава от оксидативен стрес.Doctor's Best French Red Wine Extract предлага висококачествен екстракт от френско червено вино на капсули. Формулата е изцяло натурална и съдържа само растителни съставки, с което се вписва отлично в режима на вегани и вегетарианци. Добре известно е, че червеното вино носи ползи за здравето, когато се консумира с мярка. Сега може да се възползвате от всички качества на червеното вино, но без да приемате никакъв алкохол. Всяка капсула от French Red Wine Extract на Doctor's Best съдържа 60 мг BioVin® екстракт от червено вино, който осигурява полифеноли с мощни антиоксидантни качества. Най-изразеният от тях е транс-ресвератролът. Помага за редуциране на оксидативния стрес и поддържа потентността на други антиоксиданти, например витамин E. 

Антиоксидантите са изключително важни за здравето, като организмът може сам да генерира някои от тях (например глутатион), но невинаги успява да се справи с количествата свободни радикали. Тези субстанции се образуват непрекъснато както от нормалното функциониране на тялото, така и от различни външни източници – замърсен въздух, тютюнев дим, мазна и рафинирана храна, недостатъчно сън, стрес, радиация, прием на различни медикаменти и т.н. Всичко това натрупва свободни радикали, които увреждат молекулите на здравите клетки и дори цели структури. Това може да доведе до дискомфорт, често боледуване, различни заболявания и понижен имунитет. Включването на подходящи храни, както и на добавка с антиоксиданти, е чудесен начин да се намали количеството свободни радикали в тялото. Въпреки че се сочат за изключително опасни, всъщност в известна степен са полезни, тъй като имунната система ги използва за борба с различни болестотворни микроорганизми. Свободният радикал не подбира от коя клетка ще вземе електрон, за да възстанови своята структура, и се явява ефективно оръжие срещу вируси и бактерии. За да подобрим общото си здравословно състояние, може да включим добавка с транс-ресвератрол. Той помага за обезвреждане на свободните радикали и предпазва клетките от увреждане. Особен потенциал показва при поддържане здравето на сърдечно-съдовата система. Намалява окислението на холестерола и съответно неговото проникване в тъканите на кръвоносните съдове се затруднява, понижавайки опасността от загуба на еластичност.

Защо да изберем French Red Wine Extract (екстракт от червено вино)?Doctor's Best French Red Wine Extract подкрепя здравето на сърцето.

 • Натурални съставки;
 • 60 мг екстракт от червено френско вино на капсули;
 • Съдържа силни антиоксиданти;
 • Забавя стареенето;
 • Намалява оксидативния стрес;
 • Поддържа сърдечното здраве;
 • Подкрепя имунната система;
 • Действа противовъзпалително
 • Намалява риска от сърдечни заболявания;
 • Подобрява метаболизма;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best French Red Wine Extract (френско червено вино екстракт)?

French Red Wine Extract е хранителна добавка с екстракт от червено вино на капсули. Продуктът на Doctor's Best предлага всички ползи на червеното вино – антиоксидантна защита, регулиране нивата на холестерол, подкрепа за сърцето и имунната система, разбира се, без никакъв алкохол. Тайната се крие в съдържащите се полифеноли и по-конкретно на ресвератрола. Той притежава изразени антиоксидантни качества, които подобряват общото здравословно състояние. Ресвератролът се формира в гроздето като защитна реакция след  атакуването му от различни гъбички, бактерии и други болестотворни микроорганизми. Играе роля на естествен антибиотик и антесептик, което определя положителните му качества за здравето.

Червено вино екстракт на капсули има потенциал да регулира нивата на холестерола и по този начин да намали опасността от сърдечни заболявания. Също така, оказва лек релаксиращ ефект върху кръвоносните съдове и намалява тяхното свиване в ситуации на стрес. Така се поддържат стабилни равнища на артериално налягане. Счита се, че подобрява метаболизма, помага за регулиране на теглото и детоксикира. Действа противовъзпалително и помага за намаляване на инфекции от различен произход. 

За кого е подходящ French Red Wine Extract на Doctor's best?

Doctor's Best French Red Wine Extract е подходящ избор за осигуряване на антиоксидантна защита, подобряване на сърдечното здраве, укрепване на имунитета и облекчаване на възпалителните процеси. Всяка капсула съдържа екстракт от червено вино и е с изцяло растителен състав. Това го прави отличен за прием от вегани и вегетарианци.

Употреба и дозировка на Doctor's Best French Red Wine Extract:

Една доза (1 капсула) 1-3 пъти дневно, без значение от приема на храна.

СъставСтойност за 1 капсула 
BioVin® екстракт от червено вино (5% транс-ресвератрол и 30-35% полифеноли)60 мг

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: оризова пудра, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), магнезиев стеарат (растителен източник).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки