Menu
Your Cart

Doctor`s Best Creatine Powder Featuring Creapure

Doctor`s Best Creatine Powder Featuring Creapure
Doctor`s Best Creatine Powder Featuring Creapure
  • Наличност: Да
  • Модел: Doctor`s Best Creatine Powder Featuring Creapure
Видян от: 2215
39.20 лв.
Без данък: 39.20 лв.

Възможни варианти

ЗаCreatine Powder Featuring Creapuer осигурява 99,95% чист креатин монохидрат да подобрят своята издръжливост по време на тренировка, много спортисти прибягват до използването на добавки, които по един или друг начин влияят върху тяхната сила и издръжливост. Съществуват разнообразни спортни добавки, подобряващи тези показатели и несъмнено един от най-известните продукти в тази сфера е креатинът. Креатинът представлява органична киселина, която съдържа аминогрупа и спада към аминокиселините. Тази аминокиселина се произвежда естествено в тялото и не влиза в състава на протеините в човешкото тяло, но изпълнява друга роля, която е важна за мускулите. Продуктът на Doctor's BestCreatine Powder Featuring Creapure съдържа 5 грама креатин за доза, произведе по специална патентована Creapure® технология, която гарантира най-висока чистота на продукта (99,95%). В състава на продукта няма никакви добавени вещества, което е гаранция за топ качество.

Креатинът е необходим на организма, тъй като основната му роля е да осигурява енергия, която се използва за метаболизма на клетките и най-вече на мускулните клетки. В най-голяма концентрация, креатинът се среща в мускулната тъкан, което се обяснява и от повишената нужда от креатин в мускулните клетки. Креатин се образува в организма от други две аминокиселини предшественици - глицин и аргинин. Синтезираният креатин, попаднал в клетките, се съхранява под формата на креатинфосфат, който изпълнява роля на енергиен запас. 

Когато мускулите са в състояние на стрес (напр. по време на тренировка), клетките бързо изразходват запасите си от креатин, а неговият биосинтез е недостатъчен да попълни намаляващите количества. По-малко от половината необходимо количество креатин се произвежда от организма, което налага неговият допълнителен прием под формата на спортни добавки, за да се постигне баланс, да се предотврати дефицитът на креатин и да се осигури оптимална работа на мускулите. Creatine Powder Featuring Creapure осигурява почти 100% чист креатин, благодарение на Creapure технологията, който ще ви помогне да постигнете по-бързи резултати.

Механизмът на действие на креатина се състои в това да възстановява изчерпаната енергия на клетките. Както е известно, основната енергия за съкращаването на мускулите идва от АТФ (аденозин трифосфат) - малка молекула, която при отделянето на фосфорен атом отделя значително количество енергия и се преобразува в АДФ (аденозин дифосфат). Количеството АТФ в организма обаче е твърде малко за да посрещне нуждите на организма по време на интензивни тренировки. След изчерпване на АТФ, складираният креатинфосфат се използва от клетките за да се възстанови концентрацията на АТФ. Това става с помощта на специфични ензими и осигурява допълнителна енергия за съкращаващите се мускули. Наличният креатин обаче също се изчерпва сравнително бързо и за да се увеличи капацитета на работа на мускулите е необходим външен прием на креатин, като без съмнение най-подходящият начин е чрез прием на Creatine Powder Featuring Creapure.

Creatine Powder Featuring Creapure съдържа 5 грама високо пречистен (99,95%) креатин монохидрат, без добавяни вещества, който ще ви осигури допълнителна енергия и издръжливост, позволявайки ви да извършвате тренировки с по-голяма интензивност. Креатинът на Doctor's Best доставя необходимата енергия на мускулите, за да увеличи тяхната работоспособност, което ви гарантира по-пълноценна тренировка. Creatine Powder Featuring Creapure е неовкусен продукт - подходящ за разтваряне във вода или друга любима напитка.

Защо да изберем Doctor's Best Creatine Powder Featuring Creapure?Creatine Powder Featuring Creapure е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Гаранция за високо качество на продукта
  • 99,95% чист креатин монохидрат
  • 5 грама креатин за доза
  • Увеличава енергията за мускулните клетки
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Много лесен за разтваряне и прием
  • Неовкусен - подходящ за всяка напитка
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатинът Creatine Powder Featuring Creapure на Doctor's Best?

Creatine Powder Featuring Creapure представлява високопречистен (99,95%) чрез патентована технология Creapure® креатин монохидрат, произведен под формата на прах от компанията Doctor's Best. Creatine Powder Featuring Creapure се разтваря много лесно във вода или сок (тъй като е неовкусен) и снабдява организма и по-специално мускулните клетки с необходимата доза енергия за по-продължителни тренировки. Чистата форма на Creatine Powder Featuring Creapure допринася за по-бърз ефект от приема на креатин и спомага за поддържането на добра физическа форма. Creatine Powder Featuring Creapure съдържа 5 грама креатин във всяка доза от 5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine Powder Featuring Creapure - креатин монохидрат на марката Doctor's Best

За кого е най-подходящ Creatine Powder Featuring Creapure (креатин монохидрат) на Doctor's Best?

Creatine Powder Featuring Creapure е отличен избор за всеки, който тренира активно и извършва интензивни тренировки, като спринт, вдигане на тежести и др. Освен това, този продукт е подхдящ за прием от всеки, който желае да си осигури по-голяма издръжливост. Creatine Powder Featuring Creapure е с почти 100% (99,95%) чист креатин монохидрат, без добавени допълнителни вещества.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Creatine Powder Featuring Creapure:

Приемайте около 20-25 грама Creatine Powder Featuring Creapure в продължение на 4-5 дни за да постигнете насищане на мускулите с креатин. След това поддържайте постигнатите нива с прием на 5-7 грама креатин дневно. Може да добавите Creatine Powder Featuring Creapure към дневната си доза протеини или въглехидрати.

Съдържание в една доза (5 гр)

Състав: Стойност за една доза:
Креатин монохидрат (Creapure®) 5000 mg

Състав на Doctor's Best Creatine Powder Featuring Creapure : 100% креатин монохидрат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки