Menu
Your Cart

Xcore Nutrition L-Carnitine 3000mg 20 ampules

Xcore Nutrition L-Carnitine 3000mg 20 ampules
2 - 3 Дни
Xcore Nutrition L-Carnitine 3000mg 20 ampules
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Xcore Nutrition L-Carnitine 3000mg 20 ampules
Видян от: 1988
39.80 лв.
Без данък: 39.80 лв.

ВсеL-Carnitine 3000mg 20 Ampules е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bg повече хора си поставят за цел намаляване на излишните килограми и оформяне на чисто от мазнини тяло. Сега това е по-лесно от всякога, тъй като на пазара се срещат най-различни спортни добавки, които до една или друга степен помагат за постигането на тези цели. Различните продукти включват в състава си едно или смес от няколко вещества, като в повечето случаи основното вещество, което се съдържа е L-карнитинът. В продукта на Xcore NutritionL-Carnitine 3000mg 20 ampules се съдържа L-карнитин, като към него са добавени таурин и екстракт от гуарана. L-Carnitine 3000mg 20 ampules е произведен в малки ампули, съдържащи една дневна доза L-карнитин. L-карнитинът представлява аминокиселина, която не се използва за производството на протеини в тялото, а вместо това участва в изгарянето на мазнини

L-карнитинът подпомага мастния метаболизъм като участва активно в изгарянето на мазнините, допринася за получаването на енергия и спомага за поддържането на здрава сърдечно-съдова система. L-карнитинът помага на клетките да произвеждат повече енергия, тъй като е пряко свързан с разграждането на мастните киселини. L-карнитинът е нужен за тяхното транспортиране до местата за разграждане - митохондриите. Вътре в митохондриите се осъществява окислението (разграждането) на мастните киселини, при което се генерира енергия, която се използва за нуждите на метаболизма.

Самото разграждане на мазнините започва със свързването на мастната киселина с L-карнитинът. Комплексът от двете съединения се транспортира до митохондриите и преминавайки през митохондриалните мембрани навлиза във вътрешността им (техният матрикс). Там се извършва разграждането (окислението) на мазнините, при което комплекса се разделя. При окислението на мастните киселини се освобождава химична енергия под формата на АТФ, като също така се получава и Ацетил коензим А. Последният се свързва с вече свободният L-карнитин и така напускат митохондриите. Извън тях, комплексът се разделя и L-карнитинът може да се свърже с нова мастна киселина. 

Тауринът, който се съдържа в L-Carnitine 3000mg 20 ampules допълнително спомага за увеличаване на енергията, тъй като подобрява активността на клетките и участва в предаването на нервните сигнали. Освен това, тауринът действа благоприятно върху сърцето, подобрява паметта, подсилва имунната система и притежава антиоксидантни свойства. 

Всички предимства на L-Carnitine 3000mg 20 ampules гарантират високото му качество и постигането на бързи резултати след прием. L-карнитинът ще ви помогне да намалите нежеланите мазнини и да поддържате топ форма. Екстрактът от гуарана влияе върху апетита и така допълнително спомага за намаляване на излишните килограми. Ампулите, в които се предлага L-Carnitine 3000mg 20 ampules са лесен и удобен начин за прием на една доза енергия.

Защо да изберем Xcore Nutrition L-Carnitine 3000mg 20 ампули?L-Carnitine 3000mg 20 Ampules ще ви помогне да изчистите излишните телесни мазнини

 • Продукт с отлично качество
 • 3000 mg L-карнитин за доза
 • Ефективно спомага за изгаряне на мазнините
 • Осигурява повече енергия за организма
 • Съдържа таурин и екстракт от гуарана
 • Подпомага сърдечната функция
 • Лесни за прием ампули
 • Бърза абсорбция след прием
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-карнитинът L-Carnitine на Xcore Nutrition?

L-Carnitine 3000mg 20 ampules представлява L-карнитин, произведен от компанията Xcore Nutrition в лесни и удобни за прием ампули, които съдържат допълнително таурин и екстракт от гуарана. L-карнитинът спомага за ефективното изгаряне на мазнините, като заедно с това осигурява и повече енергия за тялото. Тауринът и екстрактът от гуарана увеличават предимствата на продукта на Xcore NutritionL-Carnitine 3000mg 20 ampules ще ви помогне да постигнете по-бързи резултати и да поддържате формата си. L-Carnitine 3000mg 20 ampules съдържа 3 грама L-карнитин във всяка доза от една ампула.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Carnitine 3000mg 20 ampules - L-карнитин на марката Xcore Nutrition

За кого е най-подходящ L-Carnitine 3000mg (L-карнитин) на Xcore Nutrition?

L-Carnitine 3000mg 20 ampules e подходящ избор за всеки, който си е поставил за цел намаляване на излишните килограми или изчистване на мазнините. L-Carnitine 3000mg 20 ampules е отличен избор за тази цел, като ще ви помогне да постигнете по-бързи и добри резултати. Съдържанието на таурин и екстракт от гуарана допринасят за високото качество на продукта на Xcore Nutrition

Употреба и дозировка на Xcore Nutrition L-Carnitine:

Приемайте по една доза (1 ампула) L-Carnitine 3000mg 20 ampules дневно, препоръчително 1 час преди тренировка

Съдържание в една доза (1 ампула)

Състав:Стойност за 1 доза:
L-карнитин3000 mg
Таурин50 mg
Екстракт от гуарана150 mg

Състав на Xcore Nutrition L-Carnitine 3000mg 20 ampules : Пречистена вода, L-карнитин, Фруктоза, Вкус тропик, Лимонена киселина, Консервант (калиев сорбат), Гуарана (22% екстракт)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки