Menu
Your Cart

Xcore Nutrition BCAA Powder 8:1:1

Xcore Nutrition BCAA Powder 8:1:1
Xcore Nutrition BCAA Powder 8:1:1
2 - 3 Дни
Xcore Nutrition BCAA Powder 8:1:1
Xcore Nutrition BCAA Powder 8:1:1
Xcore Nutrition BCAA Powder 8:1:1
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Xcore Nutrition BCAA Powder 8:1:1
Видян от: 2269
57.99 лв.
Без данък: 57.99 лв.

Възможни варианти

BCAA 8:1:1 от Xcore Nutrition е с подобрено съотношение на верижно разклонени аминокиселини, за да се получи мощно действие на продукта. Той е идеалното допълнение за хора, които се подлагат на интензивни и изтощителни тренировъчни сесии, търсейки солидни резултати. Благодарение на комбинацията от левцин, валин и изолевцин в специалната пропорция 8:1:1, Xcore Nutrition е разработил един от най-силните продукти, който ви предлагаме на отлична цена.

BCAA 8:1:1 300 гр от Xcore Nutrition насърчава увеличаването на чиста мускулна маса и намалява времето за възстановяванеBCAA – това са 3 незаменими аминокиселини: левцин (Leucine), изолевцин (Isoleucine) и валин (Valine) с разклонена молекулна структура. „Незаменими” означава, че те не се синтезират в организма, а за хората занимаващи се със спорт освен това са просто и необходими. Всеки, който не спортува получава незаменимите аминокиселини чрез храната, но за хора, които се стремят да „изградят тялото си”, това не е достатъчно. Тези незаменими аминокиселини са обединени в един комплекс, защото тяхното действие протича едновременно и се допълват взаимно (действат синергично). Мускулите използват за растеж около 20 аминокиселини, но ВСАА представляват приблизително една трета от тях в мускулната тъкан и имат много полезни свойства. Мускулната маса се състои от два вида протеини - актин и миозин, като левцин, изолевцин и валин са основните, които ги изграждат. Това означава, че мускулите са съставени в по-голямата си част от BCAA.

Защо да изберем BCAA 8:1:1 300 гр от Xcore Nutrition?

 • Мощна и ефективна ВСАА формула
 • Най-доброто съотношение на аминокиселини с разклонена верига
 • Насърчава увеличаването на чиста мускулна маса
 • Намалява времето за възстановяване
 • Повишава силата, енергията и издръжливостта
 • В прахообразна форма, която лесно се разтваря във вода, или други напитки
 • SS BCAA 8:1:1 300 гр от Xcore Nutrition е на добра цена и с бърза доставка

Какво представлява BCAA 8:1:1 на Xcore Nutrition?

Верижно разклонените аминокиселини влияят на секрецията на хормона лептин - много важен за изгарянето на мазнините. Осигурява ключови аминокиселини в точното количество. BCAA 8: 1: 1 от Xcore Nutrition има по-високи нива на левцин в сравнение с другите два компонента, защото най-пряко участва при производството на протеини и допринася най-много за нарастването, и съхранението на мускулна тъкан. Продуктът осигурява научно доказани дози от верижно разклонени аминокиселини, което го прави истински ефективна BCAA добавка. Тя ще намали умората и ще помогне за премахване на излишните мазнини. BCAA 8: 1: 1 бързо и лесно се разтваря във вода, или в друга напитка. Отчитайки всички изброени предимства, ако имате за цел да изградите повече мускули, приемът на ВСАА е от съществено значение за вас. Може да си ги набавите с ВСАА продукта SS BCAA 8:1:1 300 гр от Xcore Nutrition, който ви предлагаме на най-добрата цена.

Какво ще ви даде добавка BCAA 8:1:1 от Xcore Nutrition?

 • Синтеза на протеини, клетъчен метаболизъм и растежа на мускулите

BCAA 8: 1: 1 от Xcore Nutrition има по-високо съотношение на левцин към другите два компонента, необходимо условие за активиране на „сигналния протеин” (mTOR), отговорен за клетъчния растеж и делене. Също така процесът изисква по-голямо количество на АТФ (енергия).

За да си осигурите бързо възстановяване на повредените мускули от тренирането, както и бързо увеличаване на спортните постижения, е необходимо да оптимизирате вашия хранителен режим с набавянето на аминокиселини с разклонена верига.

 • Противодейства на катаболизма, „разпад на мускулите”

След интензивни тренировъчни сесии намалява концентрацията на BCAA и организма започва допълнително да разрушава протеинови съединения - тези, в които най-много има BCAA (т.е. в мускулната тъкан), за да може така да изравни нивата на есенциалните верижно разклонени аминокиселини. Приемайки допълнително ВСАА с продукта BCAA 8: 1: 1 от Xcore Nutrition, вие ще спрете катаболните процес и ще спасите мускулите си от разрушаване, ще ускорите възстановяването и увеличаването на спортните резултати. От особено значение са тези свойства на BCAA по време на изчистване и изгаряне на мазнини, когато тялото е принудено да се справя с натоварванията в условия на калориен и аминокиселинен дефицит.

Необходимо е да приемате аминокиселини с разклонена верига, за да преустановите разрушаването на тъканта на мускулите и да ускорите възстановяването. Това е много важно, ако сте в период на изгаряне на мазнините.

 • Секреция на инсулин

Приемайте BCAA 8: 1: 1 преди, или докато спортувате, ако искате да постигнете максимална производителност (скорост, сила, издръжливост) по време на спортните упражнения.Допълнителният прием на аминокиселини с разклонена верига увеличава производството на инсулин и ускорява транспортирането на глюкоза и аминокиселини към мускулите. Приемайки BCAA с бързи въглехидрати непосредствено след спортни занимания, ще постигнете синергичен ефект (въглехидратите и BCAA увеличават секрецията на инсулин).

Добавете BCAA 8: 1: 1 към вашия спортен хранителен режим, ако искате максимално да ускорите растежа на мускулна маса.

 • Имунитет

Тренировката - това е стрес. Колкото по-интензивно тренирате, толкова по-голяма необходимост изпитва тялото ви от незаменими аминокиселини. Недостигът им на първо място се отразява точно на имунитета. Вместо да укрепва здравето си, да подобрява спортните резултати, да изгражда по-красива фигура, човек намалява защитните функции на организма си и започва често да се разболява.

Допълнителният прием на BCAA укрепва имунната защита.

 • Енергия през цялото трениране

При изпълняване на усилена мускулна работа, ВСАА (ако са в нужното количество) могат да се използват за синтеза на междинни съединения (цикъл трикарбоксилна киселина и глюконеогенезата) като източник на енергия. В същото време последните изследвания показват, че окислението на молекулите левцин дава много големи количества АТФ (енергия), отколкото същото количество глюкоза. Отчитайки, че синтезът на АТФ от глюкоза и левцин възниква независимо един от друг, се получава синергичен ефект.

Приемайте BCAA 8: 1: 1 преди, или докато спортувате, ако искате да постигнете максимална производителност (скорост, сила, издръжливост) по време на спортните упражнения.

 • Изгаряне на мазнините

Верижно разклонените аминокиселини влияят на секрецията на хормона лептин - много важен за изгарянето на мазнините. Неговото ниво пряко влияе върху скоростта на този процес, като секрецията му в организма намалява при дефицит на калории. По този начин „защитавайки” мазнините от изгаряне, тялото се опитва да съхрани запасите си от енергия. Приемайки допълнително BCAA се повишава секрецията на лептин и тялото престава да се защитава от изгарянето на мазнини – засилва се метаболизма, намалява се апетита, ускорява се липолизата.

Ако искате максимално да ускорите изгарянето на мазнини и при това да съхраните вашите мускули, приемайте BCAA 8:1:1 от Xcore Nutrition.

За кого са най-подходящи аминокиселините BCAA 8:1:1 Xcore Nutrition?

Аминокиселините с разклонена верига от Xcore Nutrition е идеалното допълнение към хранителния режим на всички, които се подлагат на усилени и натоварващи тренировки, търсейки стабилни резултати. Продуктът BCAA 8:1:1 Xcore Nutrition ще подобри ефективността на вашите спортни занимания, като намали умората, излишните мазнини и повиши производството на мускулните протеини. Всичко това ще подобри значително формата ви и ще направи по-лесно достигането на целите ви. 

Употреба и дозировка на BCAA 8:1:1 300 гр от Xcore Nutrition:

Приемайте 1 доза (5g) преди тренировка и 1 доза (5гр) след тренировка.

Добавете една лъжичка (5 гр) BCAA 8:1:1 към 50 мл вода, обезмаслено мляко, или към любимата ви напитка.

Дозировка: 1 лъжичка (5,0 g)

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност за 1 доза: %ПДД
Енергия20kcal = 84 kJ1%
Въглехидрати0 гр0%
Общо мазнини0 гр0%
Протеини5 гр10%
L-Leucine2500 мг**
L- Isoleucine1250 мг**
L- Valine1250 мг**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Съставки: L-Leucine, L- Isoleucine, L- Valine.

Важно: Този продукт не трябва да замества разнообразна и балансирана диета, както и здравословен начин на живот. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Преустановете употребата и се консултирайте с Вашия лекар, ако възникнат нежелани реакции. Дръжте далеч от деца! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте в оригиналната опаковка на сухо място, като избягвате прекомерна топлина, влага и пряка слънчева светлина!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки