Menu
Your Cart

Universal Nutrition Torrent

Universal Nutrition Torrent
Universal Nutrition Torrent
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition Torrent
Видян от: 2055
105.00 лв.
Без данък: 105.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.
Universal Nutrition Torrent е уникален гейнър, който съдържа всички съставки, за да удължи анаболните процеси с часове след всяка тренировка. Установено е, че след тежка тренировка, тялото синтезира протеини с цел увеличаване на мускулната маса, която да отговори на оказаното натоварване. Благодарение на патентованата формула, съдържаща специални матрици, изграждането на мускули може да се оптимизира и ускори. Torrent (гейнър) Universal Nutrition на топ цена ще повиши енергията и издръжливостта ви, като създава условия за горене на мазнините.

Защо да изберем Torrent (гейнър) Universal Nutrition?

 • Universal Nutrition Torrent подобрява настроението и менталното здраве.Повишава енергията;
 • Увеличава издръжливостта;
 • Съдържа 20 г протеин на доза;
 • Създава условия за горене на мазнините;
 • Подпомага мускулното изграждане;
 • Неутрализира свободните радикали;
 • Противодейства на катаболните процеси;
 • Възстановява водния баланс;
 • Подобрява хидратирането на клетките;
 • Повишава настроението;
 • Облекчава депресивните състояния;
 • Подобрява психическата нагласа;
 • Предпазва сърдечно-съдовата система и черния дроб;
 • Повишава нивата на азотен оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Потенциал да подобри еректилната функция;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Universal Nutrition Torrent?

Torrent е гейнър, който комбинира важни аминокиселини, протеини, креатин, минерали, както и въглехидрати. Това превръща всяка доза от продукта в мощен стимулатор за мускулно нарастване, възстановяване, предпазване от катаболни реакции, увеличаване на енергията, силата и издръжливостта. Формулата се грижи и за доброто хидратиране на клетките. Прахообразната формула на гейнъра Торент на марката Universal Nutrition се разтваря отлично и има приятни плодови вкусове. 
Universal Nutrition Torrent увеличава мускулите и силата.Протеини – всяка доза от Universal Nutrition Torrent съдържа 20 г белтъци. Те са от особено значение за структуриране на мускулните клетки и поддържане нормалното функциониране на организма. Формулата осигурява и 52 г въглехидрати, които са нужни за производството на енергия, поддържат добра концентрация и стимулират горенето на мазнини.
 
Минерали – продуктът съдържа калий, калций и натрий. Три от основните компоненти, участващи в поддържане на електролитния баланс в тялото и нужни за правилното хидратиране на клетките. Подпомагат доброто състояние на сърдечно-съдовата система.
 
Anti-Catabolic Leucine Complex – в него се съдържат различни форми на аминокиселината левцин. Тя спада към т.нар. верижно-разклонени и притежава най-изразените анаболни качества. Стимулира мускулно нарастване, подпомага възстановяването и защитава от катаболни процеси. Освен L-левцин, формулата съдържа левцин алфа-кетоглутарат, левцин етил естер, N-ацетил левцин. Общото количество на аминокиселината във всяка доза от Torrent е 8000 мг.
 
Creabolic Complex – съдържа различни форми на креатина. Той е особено почитан в спортните среди, тъй като дава страхотни резултати – увеличава силата и издръжливостта на мускулите, повишава работните тежести, а с това дава стимул за мускулен растеж. Подобрява менталното здраве, настроението и справянето с натовареното ежедневие. Последното дава редица ползи, особено при начинаещи в спорта и хранителните режими. Механизмът, по който креатинът повишава енергията и силата, е чрез възстановяване нивата на аденозин трифосфат. Това е енергията, която тялото използва, за да съществува и изпълнява своите функции. При физическо натоварване, а и при ежедневните задачи, аденозин трифосфатът се разпада и образува аденозин дифосфат, в резултат на което енергията спада, чувстваме се отпаднали и намалява работоспособността. Включването на креатин в спортната суплеменция осигурява източник на фосфатна молекула, която да превърне аденозин дифосфатът в аденозин трифосфат. Може и да звучи сложно, но креатинът възстановява изразходената по време на спортуване енергия, за да се превърне тренировката в по-натоварваща, по-удовлетворяваща и стимулираща. Формите на креатина включени в продукта са монохидрат, етил естер и магнезиев креатин хелат. Особен интерес представлява съединението триметилглицин (TMG) или с други думи – бетаин. Той е метаболит на холина (витамин) и притежава редица ползи за здравето и най-вече за сърцето и черния дробTMG регулира нивата на протеина хомоцистеин, който в повишени количества е потенциално опасен за сърцето и нервната система. Също така намалява омазняването на черния дроб, подпомага неговото регенериране и функции. 
 
Volubolic Amino Blend съдържа таурин, глутамин алфа-кетоглутарат, фенилаланин и цитрулин малат. Тауринът е неесенциална аминокиселина, съдържаща сяра. Тя взема сериозно участие в работата на сърцето и поддържане баланса на калций, калий, натрий и магнезий. Аминокиселината е нужна за пълноценното изпълнение на работата на жлъчния сок. Подобрява зрението и мускулната функция. Притежава добър антиоксидантен ефект, защитавайки клетъчното здраве от окислителни процеси. Глутаминът предпазва мускулите от катаболни реакции, стимулира секрецията на растежен хормон и ускорява възстановяването при мускулна травма. Действа детоксикиращо срещу излишния амоняк и повишава нивата на глутатион – най-силният естествен антиоксидант в тялото.
 
Фенилаланинът е есенциална аминокиселина, която влияе много върху менталното здраве. Подпомага работата на нервната система, облекчава симптомите на депресия, повишава концентрацията и настроението. Взема участие в образуването на щитовидни хормони и подпомага репродуктивните възможности. Освен това се включва в синтеза на важни невротрансмитери (допамин и норепинефрин).
 
Цитрулин малатът е аминокиселина, която не участва в изграждане на протеините в тялото. В спортната суплеменция се приема с цел повишаване нивата на азотен оксид, подобряване на кръвообращението и стимул за мускулен растеж.

За кого е подходящ Torrent на Universal Nutrition?

Universal Nutrition Torrent е перфектното решение за спортуващи и активни хора. Гейнърът съдържа всичко нужно за енергия и сила по време на спортуване, както и за пълноценно възстановяване на тялото след това.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition Torrent:

Една доза (3 с.л.) се добавя към половин литър студена вода или сок. Приема се около половин час преди тренировка.
 
Хранителна стойност за 1 доза (3 с.л. = 99 г):
 
СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Енергия302 ккал**
Въглехидрати52 г17%*
от които захари26 г**
Протеини20 г**
Мазнини1.5 г2%*
от които наситени1 г6%*
Калий192 мг6%*
Калций112 мг11%*
Натрий127 мг5%*
Anti-Catabolic Leucine Complex8000 мг**
Creabolic Complex3000 мг**
Volubolic Amino Blend7000 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки