Menu
Your Cart

Prozis Foods Vitamin E 400iu

Prozis Foods Vitamin E 400iu
Prozis Foods Vitamin E 400iu
2 - 3 Дни
Prozis Foods Vitamin E 400iu
Prozis Foods Vitamin E 400iu
Prozis Foods Vitamin E 400iu
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods Vitamin E 400iu
Видян от: 1487
18.99 лв.
Без данък: 18.99 лв.

Възможни варианти

Prozis Foods Vitamin E 400iu дава на организма достатъчно количество полезен витамин Е за големи физически натоварванияОбикновено витамин Е в бодибилдинга се използва за поддържане на собствената хормонална система на спортиста в периода на интензивни тренировки. Това мастноразтворимо вещество постъпва в организма в храната, например, с натурални растителни масла, с кокошите или с пъдпъдъчите яйца, с черния дроб, с листните зеленчуци. Но дозировките, които са нужни на атлетите, са много високи и често за да се получи необходимото количество токоферол в организма на спортиста, не е възможно само с хранителните продукти. Затова Ви препоръчваме употребата на Prozis Foods Vitamin E, който е от 400 IU. Този продукт осигурява синтеза на собствен тестостерон, подобрява издържането на физически натоварвания и помага на мускулите да растат по естествен начин. Също така подобрява усвояването на витамин А в черния дроб, като така помага на организма по-бързо да се възстановява след упражнения и да се увеличава мускулния обем. Именно връзката между тези два витамина е особено важна за новаците в тренировъчната зала, тъй като им помага да предотвратят възпалителните процеси в организма при преминаване към интензивен тренировъчен режим.

Също така продуктът подмладява организма – блокира действието на свободните радикали, които разрушават клетъчните мембрани спира състаряващите процеси. Помага и за усвояването на питателни вещества. Витамин Е участва в клетъчния обмен и помага на организма да получава храна и кислород на ниво клетка, като така подпомага адекватното синтезиране на белтъчини в организма. Vitamin E на Prozis Foods помага за възстановяването на репродуктивните функции на мъжете и повишава нивата на естествения тестостерон. Този витамин е известен антиоксидант, който помага да се спре стареенето на дермата и възстановява увредените клетъчни мембрани на мускулните клетки, като така предотвратява развитието на мускулна атрофия. Добавката ликвидира реактивните форми на кислород в клетките, а също така подпомага плазмената им мембрана, като атакува агресивните радикали-окислители. Освен това витаминът поддържа и фосфолипидите, които са едни от основните компоненти на плазмената мембрана. Всичко това значи, че Витамин Е 400 МЕ не само унищожава радикалите, но и ликвидира последиците от разрушаването на мускулите и помага тези разрушения да бъдат предотвратявани. Продуктът има регулира мускулната дейност на бодибилдърите, като предотвратява умората им.

Защо да изберем Prozis Foods Vitamin E 400 IU?

 • Prozis Foods Vitamin E 400iu подпомага изграждането на големи мускули и снабдява клетките с кислородПредоставя необходимото количество от витамин Е
 • Подпомага възстановяването на организма след големи натоварвания
 • Повишава тестостерона
 • Подпомага изработването на белтъчини в мускулатурата
 • Подобрява състоянието на мускулните клетки
 • Помага за подхранването и снабдяването на клетките с кислород
 • 1 доза от 1 гел-капсула дневно
 • Предпазва от възпаления при смяна на по-тежък режим на тренировки
 • Protein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin E 400 IU от Prozis Foods?

Vitamin E 400iu от Prozis Foods на топ цена премахва умората при голямо натоварване и възстановява силитеVitamin E е хранителна добавка от Витамин Е на марката Prozis Foods, която в бодибилдинга може да изиграе важна роля. Това е така, тъй като Витамин Е участва в метаболитните процеси. Освен това премахва умората от интензивните натоварвания на тялото и влияе върху обменните процеси на белтъците в мускулите. Недостигът на този витамин понякога се наблюдава при културистите след мощни физически претоварвания по време на трениране. Тогава се намалява количеството на миозин, гликоген, калий, магнезий, фосфор и креатин. И атлетите изпитват хипотония и мускулна слабост. Витаминът Е участва и в процесите на тъканно дишане и е ефективен антиокислител, който предпазва организма от образуване на излишно количество свободни окислителни радикали. Повишава устойчивостта на мембраните на еритроцитите, а също така възпрепятства от дисфункция на репродуктивната система. Prozis Foods Vitamin E поддържа нормалните процеси на обмен на веществата в скелетите мускули, в сърдечния мускул, а също и в черния дроб и нервната система. Витаминът има особеното свойство да икономисва потреблението на кислород от клетките, за да осигури нормална работа в условия на кислороден глад (при тежки физически натоварвания, белодробни заболявания, болести на кръвта, черния дроб, инфекции, захарен диабет). Също така подпомага образуването на колагенови и еластични влакна. Поради това се укрепват на съдовете, кожата започва по-добре да задържа влагата, ускоряват се процесите на зарастване и се забавя остаряването на кожата и пигментирането. Vitamin E от 400 IU подпомага формирането на хемоглобин, възпрепятства развитието на анемия и предотвратява образуването на тромби. Продуктът нормализира и артериалното налягане, а освен това предпазва от окисляване другите витамини. Укрепва и имуннозащитните сили на организма и оказва противоракови действия. А освен това подобрява подхранването на нервните тъкани и помага при болест на Алцхаймер.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Vitamin E 400 витамин Е на марката Prozis Foods.

За кого е най-подходящ Vitamin E 400 IU (Витамин Е) от Prozis Foods?

Хранителната добавка Витамин Е от Prozis Foods подобрява работата на половите жлези при мъжете и жените, а също помага на хората със сърдечни проблеми, диабет, тромбози, бронхиална астма. Добре влияе на хора с мускулна дистрофия тъй като витамин Е непосредствено подпомага процесите на метаболизъм в тъканите.

Употреба и дозировка на Prozis Foods Vitamin E:

Приемайте по 1 гел-капсула на ден с прием на храна.

Състав в 1 доза (1гел-капсула) Стойност %ПДД
Витамин Е 400 IU 2222%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: витамин Е, желатин, глицерин, пречистена вода.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки