Menu
Your Cart

Натурален Витамин Е 400 IU 110 Гел Кaпсули

Натурален Витамин Е 400 IU 110 Гел Кaпсули
Натурален Витамин Е 400 IU 110 Гел Кaпсули
Натурален Витамин Е 400 IU 110 Гел Кaпсули
Натурален Витамин Е 400 IU 110 Гел Кaпсули
Натурален Витамин Е 400 IU 110 Гел Кaпсули
  • Наличност: Да
  • Модел: Natural Vitamin E 400 IU 110 Softgels
Видян от: 7555
45.00 лв.
Без данък: 45.00 лв.

Възможни варианти

НаредNatural Vitamin E 400 IU е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg с много други вещества, витамините също са от голямо значение за човешкият организъм. Те представляват нискомолекулни вещества, които проявяват своята ефективност в много ниски концентрации. Витамините не се произвеждат в тялото на човека - те са есенциални съединения и необходимото им количество трябва да се осигурява с приетата храна. Недостигът на витамини може да доведе до нарушения в нормалните функции на тялото. В зависимост от степента на дефицит на някой витамин може да се наблюдават леки отклонения или по-сериозни увреждания на организма. За избягването на този дефицит, на пазара се предлагат разнообразни продукти, съдържащи витамини. Един такъв продукт е Natural Vitamin E 400 IU на компанията 21st Century.

Natural Vitamin E 400 IU е продукт с гаранция за отлично качество от 21st Century. При Natural Vitamin E 400 IU са вложени съставки с най-високо качество, като освен това няма никакви добавени консерванти, захар и изкуствени оцветители и овкусители. Продуктът е произведен под формата на желатинови капсули, които лесно се усвояват в организма и са идеални за дозиране. Групата на витамин Е е съставена от доста на брой съединения и включва различни токофероли и токотриеноли. Едно от най-известните и най-проучените вещества, а и от най-голяма важност за човека е алфа-токоферолът. Това е веществото с най-голяма активност в групата на витамин Е.

Алфа-токоферолът представлява мастно-разтворим антиоксидант, чиято роля е да предпазва клетките и клетъчните мембрани от окислителният стрес на реактивните кислородни радикали. Тяхното токсично вилияние може да причини увреждания на кетките и тъканите, като уврежда структурата на ДНК и може да доведе до мутации. Алфа-токоферолът се окислява в процеса на неутрализиране на радикалите и неговата изходна (редуцирана) форма може да се възстанови с помощта на други антиоксиданти като витамин С, ретинол и убихинол. 

Дефицитът или намалените нива на витамин Е могат да доведат до увреждания от различна степен, в зависимост от недостига на този витамин. Някои от по-сериозните нарушения, които настъпват са ретинопатия, разрушаване на еритроцитите (червените кръвни клетки) и др. Хора, страдащи от дефицит или намалени нива на витамин Е, могат да приемат този витамин допълнително като хранителна добавка, съдържаща алфа-токоферол. Ниски нива на този витамин могат да бъдат причинени от проблеми с усвояването на хранителните вещества или от ограничаване на приема на храни, съдържащи витамин Е. Превишаването на дневната доза (над 1500 IU дневно за продължително време) обаче може също да наруши баланса в организма като доведе до състоянието - хипервитаминоза Е, което да повлияе върху концентрацията на витамин К и да причини кървене.

Витамин Е притежава и други функции, чрез които регулира активността на някои ензими, като например протеин киназа С (ензим, влияещ върху растежа на гладките мускули). Витамин Е също така повлиява и нервната функция на очите и взема участие в други процеси, протичащи в организма като блокиране на коагулацията на тромбоцитите. Чрез действието си върху активността на някои гени, витамин Е повлиява и метаболизма на липидите, а чрез своето антиоксидантно действие предпазва от окисление полиненаситените мастни киселини.

С всички тези полезни свойства на витамин ЕNatural Vitamin E 400 IU ще ви помогне да повишите ниските нива на алфа-токоферол в организма или да поддържате оптималните такива. Продуктът на 21st Century не съдържа изкуствени овкусители и оцветители, което подчертава неговото високо качество.

Защо да изберем 21st Century Natural Vitamin E 400 IU?Natural Vitamin E 400 IU ще ви помогне да поддържате оптимална форма

  • Гаранция за високото качество на продукта
  • Притежава силни антиоксидантни свойства
  • Предпазва тъканите и клетките от токсично увреждане
  • Влияе върху активността на някои ензими
  • Регулира експресията на определени гени
  • Лесни за прием желатинови капсули
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Natural Vitamin E 400 IU на 21st Century?

Natural Vitamin E 400 IU представлява алфа-токоферол (най-активната форма на витамин Е), произведен под формата на желатинови капсули от компанията 21st Century. Витамин Е и в частност алфа-токоферолът е мастно-разтворимо вещество, есенциално за човека (не се произвежда в организма) и играещо най-голяма роля в биологичните процеси в човешкият организъм. Този витамин притежава силни антиоксидантни свойства, с които осигурява защита на клетките и тъканите от токсичният ефект на кислородните радикали. Витамин Е притежава и други функции, свързани с липидния метаболизъм и ензимната активност. Natural Vitamin E 400 IU съдържа 400 IU (12 mg) витамин Е във всяка доза от една капсула

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Natural Vitamin E 400 IU - витамин Е на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Natural Vitamin E 400 IU (витамин Е) на 21st Century?

Natural Vitamin E 400 IU е подходящ за вас ако желаете да поддържате оптимални нива или да възстановите намалените такива на витамин Е. В този продукт не се съдържат консерванти и оцветители, което е гаранция за високо качество. 

Употреба и дозировка на 21st Century Natural Vitamin E 400 IU:

Като хранителна добавка приемайте по една или две капсули (дози) Natural Vitamin E 400 IU за постигането на максимален резултат. Не превишавайте препоръчителната дневна доза

Съдържание в една таблетка (1 доза)

Състав:Стойност:%ПДД
Витамин Е (as dl-Alpha Tocopheryl Acetate)400 IU1333%

Други съставки на 21st Century Natural Vitamin E 400 IU : Желатин, Глицерин, Рафинирано соево масло, Пречистена вода

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки