Menu
Your Cart

Primaforce

Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE AAKG /Arginine Alpha-Ketoglutarate/
PRIMAFORCE AAKG е хранителна добавка, съдържаща аргинин алфа-кетоглутарат на прах. Това е съединение на аминокиселината аргинин и алфа-кетоглутаратова киселина. Продуктът е особено подходящ за активно спортуващите хора, тъй като влияе положително върху постиженията и състоянието на тялото. Основният..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE ALCAR
PRIMAFORCE ALCAR е хранителна добавка, която съдържа ацетил л-карнитин. Съединението е напълно естествено за организма и взема активно участие в метаболизма, особено в обмяната на мазнините. Отличен избор за всеки активен човек, натоварен с тежки ежедневни задачи и интензивно трениране. Всяка д..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE Beta-Alanine
PRIMAFORCE Beta-Alanine е хранителна добавка, съдържаща бета-аланин на прах. Тя е страхотен избор за всеки спортуващ човек, който иска да подобри своето здраве. Ролята на аминокиселината в спортната суплеменция е да неутрализира млечната киселина и така да забавя настъпването на умората. Основната й..
47.00 лв.
Без данък:47.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE Citrulline Malate
PRIMAFORCE Citrulline Malate е пълноценна хранителна добавка, съдържаща цитрулин малат на прах. Цитрулинът е неесенциална аминокиселина, участваща в редица важни реакции на тялото. Открива се нормално в нервните клетки, кожата и косата. Не структурира протеини, ензими и други. Въпреки това, взема уч..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE D-Aspartic Acid
D-Aspartic acid представлява аминокиселината D-аспарагинова киселина, наричана още аспартат. Аминокиселините се различават по тяхната способност на въртене на светлината, като биват два вида D- и L-. L-формата или L-изомера на аспарагиновата киселина е съставна част за протеините и се използва за те..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE Elastamine
PRIMAFORCE Elastamine е хранителна добавка, съчетаваща изключителен коктейл съставки, специално предназначени за възстановяване и поддържане здравето на ставите. Подходящ избор за активно спортуващи хора, при които рискът от травма е повишен, както и при вече настъпила контузия. Суплементът е подход..
43.00 лв.
Без данък:43.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE MAX Cla
PRIMAFORCE MAX Cla е хранителна добавка с конюгирана линолова киселина. Конюгирана или свързана линолова киселина е комбинация от различни мастни киселини и представлява всъщност триглицерид, които стимулират обмяната на веществата и редуцират мазнините в тялото. Действието на CLA може да се определ..
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE Pro Liver
PRIMAFORCE Pro Liver е хранителна добавка, в чиято комплексна формула са включени две високоефективни съставки в подкрепа на черния дроб. Здравето на този орган е изключително важно за състоянието на целия организъм. Н-Ацетил цистеин (N-Acetyl cysteine, NAC) – явява се стабилен прекурсор на..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE Pure ALA
PRIMAFORCE Pure ALA е хранителна добавка, съдържаща алфа-липоева киселина на капсули. Тази киселина е изключително популярна като антиоксидант, тъй като забавя стареенето и неутрализира свободните радикали. Също така участва във въглехидратния метаболизъм и подобрява инсулиновата чувствителност. Пов..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Марка: Primaforce Модел: PRIMAFORCE ZMA
PRIMAFORCE ZMA е хранителна добавка, включваща подбрани и доказани в практиката съставки – цинк, магнезий и витамин B6. Това трио дава страхотни резултати поотделно, а съчетани така, гарантират отлични постижения.  Цинк – важен за здравето минерал, който осигурява правилно про..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки