Menu
Your Cart

PRIMAFORCE AAKG /Arginine Alpha-Ketoglutarate/

PRIMAFORCE AAKG /Arginine Alpha-Ketoglutarate/
PRIMAFORCE AAKG /Arginine Alpha-Ketoglutarate/
 • Наличност: Да
 • Модел: PRIMAFORCE AAKG /Arginine Alpha-Ketoglutarate/
Видян от: 3276
50.00 лв.
Без данък: 50.00 лв.

Възможни варианти

PRIMAFORCE AAKG напомпва мускулите и ускорява мускулното изграждане.PRIMAFORCE AAKG е хранителна добавка, съдържаща аргинин алфа-кетоглутарат на прах. Това е съединение на аминокиселината аргинин и алфа-кетоглутаратова киселина. Продуктът е особено подходящ за активно спортуващите хора, тъй като влияе положително върху постиженията и състоянието на тялото. Основният механизъм, по който го прави е чрез повишаване нивата на азотен оксид. Последният подобрява кръвообращението чрез разширяване на кръвоносните съдове, което е доброкачествено и временно. По-големият приток на кръв към мускулите е равнозначно на подобрено хранене и оросяване с кислород – перфектните условия за анаболизъм.

Аргининът е положително заредена аминокиселина, която е прекурсор на азотния оксид и участва в редица важни реакции. Насърчава производството на растежен хормон и стимулира мускулен градеж. Увеличава издръжливостта и намалява схващането и болката на мускулите. Подобрява кръвообращението, с което се решават някои проблеми като слабо оросяване на крайниците, а може да бъде полезен за намаляване на високото артериално налягане и при еректилна дисфункция. В спортните среди аргининът си е спечелил място на напомпваща добавка, която прави мускулите плътни, силни, а вените – ясно изразени. С този визуален ефект се подобрява психическата нагласа към тежките тренировки и хранителния режим.

Алфа-кетоглутаратът е междинен продукт в цикъла на Кребс с висока важност. Използва се при производството на аминокиселини и азот.  Когато една молекула аргинин се свърже с една алфа-кетоглутарат се постига по-висока потенция на съединението и устойчивост при преминаване през стомаха. Подобрява се усвояването и съответно ефектите са по-изразени. Когато се приема вечер, подобрява качеството на съня и прави почивката по-пълноценна. Понижава нивата на стрес, бори се с неговите прояви и действа като антиоксидант. Повишава съпротивителните сили на организма, позволявайки му да се защити от болестотворни микроорганизми – бактерии и вируси, както и да понижи риска от възникване на ракови образувания.

Защо да изберем AAKG?PRIMAFORCE AAKG повишава нивата на азотен оксид.

 • Стимулира мускулен растеж;
 • Предпазва от разпад мускулния протеин;
 • Увеличава издръжливостта;
 • Напомпва мускулите;
 • Повишава азотния оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Може да подобри еректилната функция;
 • Стимулира производството на растежен хормон;
 • Подобрява съня;
 • Помага в борбата със стреса;
 • Действа като антиоксидант;
 • Притежава имуностимулиращ ефект;
 • 2000 мг ААКГ на доза;
 • Бързоусвоима прахообразна формула;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява PRIMAFORCE AAKG (ААКГ)?

PRIMAFORCE AAKG е хранителна добавка, съдържаща аргинин алфа-кетоглутарат на прах. Аргининът е полуесенциална АК, като най-харесвано и популярно е свойството й да бъде прекурсор на азотния оксид. С други думи увеличава неговите нива, което води до забележителни спортни постижения. Азотния оксид притежава способността да разширява кръвоносните съдове, само временно. Това осигурява повече пространство за преминаващата кръв, което понижава артериалното налягане. Подобреното кръвоснабдяване на органите и тъканите води до оптимизиране функционирането на много системи. Например, може да се ползва за подобряване оросяването на крайниците или при еректилна дисфункция.

Аргининът взема участие в синтеза на колаген и протеини. Колагенът е нужен за възстановява еластичността на съединителната тъкан, а оказва и благотворно влияние и върху кожата. Аминокиселината аргинин детоксикира тялото, особено от амоняка. Защитава клетките от свободните радикали и вредните вещества от метаболизма. Всяка доза от PRIMAFORCE AAKG съдържа 2000 мг аргинин алфа-кетоглутарат.

За кого е подходящ PRIMAFORCE AAKG?

PRIMAFORCE AAKG е отличен избор за всеки активно спортуващ човек. Целта е подобряване на резултатите от тренировките, независимо за какъв спорт става дума. В сферата на бодибилдинга се радва на огромна популярност. Аргининът е аминокиселина, която извлича максимума от тренировката – подобрена работоспособност на мускулите, стимул за растеж и възстановяване, ускорено кръвообращение и напомпване на мускулите. Производството на растежен хормон е ускорено. Прилага се при проблемно кръвообращение и може да се окаже полезен при лошо оросяване на крайниците.

Употреба и дозировка на PRIMAFORCE AAKG  (ААКГ):

Една доза (2 г) около половин час преди тренировка.

Хранителна стойност за 1 доза (2 г):

Състав Стойност за 1 доза %ПДД
Аргинин алфа-кетоглутарат 2000 мг **

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки