Menu
Your Cart

PRIMAFORCE Beta-Alanine

PRIMAFORCE Beta-Alanine
PRIMAFORCE Beta-Alanine
PRIMAFORCE Beta-Alanine
PRIMAFORCE Beta-Alanine
PRIMAFORCE Beta-Alanine
 • Наличност: Да
 • Модел: PRIMAFORCE Beta-Alanine
Видян от: 3391
47.00 лв.
Без данък: 47.00 лв.

Възможни варианти

PRIMAFORCE Beta-Alanine увеличава енергията.PRIMAFORCE Beta-Alanine е хранителна добавка, съдържаща бета-аланин на прах. Тя е страхотен избор за всеки спортуващ човек, който иска да подобри своето здраве. Ролята на аминокиселината в спортната суплеменция е да неутрализира млечната киселина и така да забавя настъпването на умората. Основната й роля е да бъде прекурсор на карнозина. Последният е дипептид, който намалява млечната киселина, повишава работоспособността на мускулите и забавя умората. Повишава нивата на азотен оксид и притежава мощни антиоксидантни качества. Увеличава издръжливостта и силата, заради което е на едно от челните места в спортната суплеменция. Бета-аланинът не участва в структурата на протеините или ензимите, но заради ролята си в производството на карнозина се счита за много важна. Карнозинът се произвежда от бета-аланин и аминокиселината хистидин. Има предпазващи функции като защитава клетъчната мембрана от влиянието на свободните радикали. Също така подобрява дейността на сърцето, но най-изразеното му качество е да спира образуването на токсини и вещества, които състаряват организма. Насърчава регенерирането на клетките, обновява кожата и намалява бръчките. Всяка доза от PRIMAFORCE Beta-Alanine съдържа 2000 мг бета-аланин.

Карнозинът помага на организма да се справи с тежките метали. Защитава клетъчните стени от увреждане и подпомага възстановяването на вече повредените. При спортуване, независимо дали става дума за тренировка в зала или на открито, мускулните контракции провокират отделяне на водородни йони по повърхността на мускулите. С това настъпва умора и понижена работоспособност. Включването на бета-аланин в спортната суплеменция забавя и неутрализира действието на млечната киселина, причиняваща мускулна треска и слабост. Подпомага възстановяването след тренировката, за да се радвате на следващата сесия по-скоро. Всяка доза от PRIMAFORCE Beta-Alanine съдържа 2 г бета-аланин.

Защо да изберем PRIMAFORCE Beta-Alanine (бета-аланин)?

 • Намалява мускулната умора;PRIMAFORCE Beta-Alanine подобрява кръвообращението на мозъка и подобрява паметта.
 • Неутрализира млечната киселина;
 • Противодейства на свободните радикали;
 • Забавя стареенето на клетките;
 • Подмладява организма;
 • Може да регулира кръвната захар;
 • Регулира киселинността в мускулите;
 • Повишава издръжливостта;
 • Предпазва мускулите;
 • Укрепва имунитета;
 • Намалява възпаленията;
 • Ускорява оздравяването след травма или операция;
 • Намалява риска от стомашни заболявания;
 • Подобрява зрението;
 • 2000 мг бета-аланин във всяка доза;
 • Бързоразтворима и високоефективна добавка;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Beta-Alanine?

PRIMAFORCE Beta-Alanine е хранителна добавка, съдържаща бета-аланин. Аминокиселината не действа като типичната структурираща протеини АК, нейната роля е главно като прекурсор на карнозина. Последният е дипептид, който се произвежда чрез бета-аланин и хистидин. Карнозинът притежава интересни способности, които го превръщат в ценен за здравето. Главното е, че неутрализира свободните радикали, забавя стареенето и спира субстанциите, състаряващи организма. Ускорява възстановяването след травма или оперативна намеса. Поддържа здравето на органите като възстановява структурата и правилното им действие. Карнозинът се сочи за подмладяваща субстанция, тъй като е изключително стабилен и ефективен по отношение на неутрализирането на свободните радикали. Поддържа съединителната тъкан еластична и цяла, като намалява появата на различни ставни заболявания. Подобрява микроциркулацията на кръвта в мозъка, подпомага паметта и има положителен ефект при някои сериозни заболявания – аутизъм, шизофрения, епилепсия и други.

За кого е подходящ Beta-Alanine (бета-аланин на прах)?

PRIMAFORCE Beta-Alanine е отличен избор за всеки активно спортуващ човек, който се нуждае от повече издръжливост по време на своята тренировка. Идеален не само за фитнес ентусиастите, а и при практикуването на плуване, тичане, гребане и други, които изискват повече издръжливост.

Употреба и дозировка на PRIMAFORCE Beta-Alanine:

Една доза (2 г) се приема 2 пъти дневно, без значение от времето на прием. При първоначална употреба или при еднократни дози по-високи от 2 г, може да почувствате парестезия (мравучкане). Това е чувство на боцкане или иглички по кожата на цялото тяло. Напълно безобидно и временно състояние. Препоръчваме да намалите еднократно приеманата доза, за да избегнете това състояние.

Хранителна стойност за 1 доза (2 г):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД

Бета-аланин (Beta-alanine)

as Carnosyn®

2000 мг**

* Дневните дози са базирани на диета 2000 калории. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки