Menu
Your Cart

PRIMAFORCE D-Aspartic Acid

PRIMAFORCE D-Aspartic Acid
PRIMAFORCE D-Aspartic Acid
PRIMAFORCE D-Aspartic Acid
  • Наличност: Да
  • Модел: PRIMAFORCE D-Aspartic Acid
Видян от: 2412
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.

Възможни варианти

D-AsparticD-Aspartic acid е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg acid представлява аминокиселината D-аспарагинова киселина, наричана още аспартат. Аминокиселините се различават по тяхната способност на въртене на светлината, като биват два вида D- и L-. L-формата или L-изомера на аспарагиновата киселина е съставна част за протеините и се използва за техният биосинтез. D-аспарагиновата киселина обаче има по-различни функции - нейната роля в организма е свързана с биосинтеза на някои хормони, сред които е тестостеронът - мъжкият полов хормон.

Когато целта е увеличаването на мускулната маса, освен хранителния режим и тренировките, от голямо значение е и хормоналният баланс, т.е. продукцията на необходимите хормони. D-Aspartic Acid е продуктът който ще ви помогне в този случай, тъй като тя стимулира биосинтезата на тестостерон. Този хормон е ключов за изграждането на мускули, като освен това повишава абсорбцията на хранителните съставки и води до повишено сексуално желание. Продуктът е произведен от компанията PRIMAFORCE под формата на прах, който се разтваря лесно и се абсорбира бързо след прием за по-бързи резултати.

D-аспарагиновата киселина се приема от голям брой спортисти и атлети като тестостеронен бустер, водещ до 30% увеличаване на тестостероновите нива, което от своя страна води до повишен протеинов синтез в мускулите, подобрява усвояването на хранителни вещества и повишава сексуалното желание.

Добре изразено е действието на аспартатът върху ЦНС (централната нервна система) в някои зони на мозъка, където тази аминокиселина действа като невротрансмитер, който чрез стимулация участва в синтеза и на други хормони - Лутеинизиращият хормон (LH) и фоликулостимулиращ хормон (FSH), които действат синергично и също се включват в регулацията на синтеза на тестостерон. Друг хормон, върху който оказва влияние D-аспарагиновата киселина е соматотропинът или растежният хормон, който ще ви помогне за по-бързото изграждане на мускули. Общо взето D-аспартатът е важен за поддържане на тестостеронът, защото неговите нива могат драстично да се намалят поради фактът, че при натоварващи тренировки се произвежда кортизол от надбъбречните жлези, който подтиска тестостерона. Освен това, за естественият синтез на тестостерон се изисква по-високо количество мазнини в организма, а при спазването на стриктен хранителен режим те са в много ниско количество.

В подобни случаи, които предполагат намален синтез на тестостерон, приемът на D-Aspartic Acid ще повиши това производство и ще ви осигури постигането на по-бързи и ефективни резултати. D-Aspartic Acid по естествен път стимулира производството на тестостерон и така премахва неговият дефицит. D-аспартатът ще ви помогне да увеличите либидото си, силата и издръжливостта и да оптимизирате резултатите от своите тренировки.

Защо да изберем PRIMAFORCE D-Aspartic Acid?D-Aspartic Acid ускорява изграждането на мускулна маса

  • Продукт с високо качество
  • Ефективно подобрява резултатите
  • Естествено стимулира синтеза на тестостерон
  • Скъсява времето за възстановяване
  • Спомага за по-бързо натрупване на мускули
  • Повишава либидото
  • Лесно се разтваря и се абсорбира бързо
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява D-аспарагиновата киселина D-Aspartic Acid на PRIMAFORCE?

D-Aspartic Acid е D-изомера на аминокиселината аспартат, произведена под формата на бързоразтворим прах от компанията PRIMAFORCE. D-аспарагиновата киселина играе ролята на невромедиатор, който стимулира биосинтезът на тестостерон, водещ до бързо натрупване на мускули, повишаване на либидото, издръжливостта и силата. D-Aspartic Acid е продукт с топ качество, който ви помага да възстановите нивата на тестостерон и да подобрите резултатите от своите тренировки. D-Aspartic Acid съдържа 3 грама D-аспарагинова киселина във всяка доза от 3 грама. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за D-Aspartic Acid - аминокиселина в свободна форма на марката PRIMAFORCE

За кого е най-подходящ D-Aspartic Acid (D-аспарагинова киселина) на PRIMAFORCE?

D-Aspartic Acid е продукт, подходящ за всеки, който спортува активно, извършва по-натоварващи и интензивни тренировки и спазва строг хранителен режим, беден на мазнини и въглехидрати (предпоставка за намален тестостерон). D-Аспарагиновата киселина засилва синтеза на тестостерон, действайки като невротрансмитер, което води до подобрено физическо състояние.

Употреба и дозировка на PRIMAFORCE D-Aspartic Acid:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (3 гр.) D-Aspartic Acid дневно с храна. Всяка опаковка D-Aspartic Acid съдържа 33 дози по 3 грама

състав в една доза (3 гр.)

D-аспарагинова киселина3000 mg

Състав на PRIMAFORCE D-Aspartic Acid : D-аспарагинова киселина

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки