Menu
Your Cart

Now Foods Kre-Alkalyn

Now Foods Kre-Alkalyn
Now Foods Kre-Alkalyn
Now Foods Kre-Alkalyn
Now Foods Kre-Alkalyn
Now Foods Kre-Alkalyn
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Kre-Alkalyn
Видян от: 3337
60.00 лв.
Без данък: 60.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Kre-Alkalyn представлява стабилизирана форма на креатина, като е постигната висока устойчивост при преминаване през храносмилателната система. Този Кре-алкалин не се преобразува в креатинин, усвоява се отлично от организма и показва пълния потенциал, на който е способен. В спортната суплеменция креатинът заема почетно място, тъй като е с доказани ползи при повишаване на енергията, мускулната издръжливост, възстановяване и съответно – растеж. Счита се за 10 пъти по-ефективен в сравнение с креатин монохидрата. Освен това притежава и други качества – не провокира водна задръжка, без стомашни проблеми и неутрализира млечната киселина, водеща до мускулна треска. Всяка доза от 2 капсули кре-алкалин съдържа 1500 мг буфериран креатин.

Защо да изберем Kre-Alkalyn на Now Foods?Now Foods Kre-Alkalyn повишава издръжливостта и енергията.

 • Увеличава енергията;
 • Не увеличава водната задръжка;
 • Без стомашен дискомфорт;
 • Неутрализира млечната киселина;
 • Увеличава издръжливостта на мускулите;
 • Стимулира мускулен растеж;
 • Подпомага възстановяването на мускулите;
 • Стабилна форма на креатина;
 • Няма нужда от зареждащи фази;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods Kre-Alkalyn?

Now Foods Kre-Alkalyn представлява буфериран креатин или кре-алкалин в удобна за дозиране форма – капсули. Кре-алкалинът е една от основните разновидности на креатина, а заедно с монохидрата се нареждат на челно място, редом с протеините, в спортната суплеменция. Причини за тази популярност е, че креатина увеличава силата и мускулите, една от главните цели на всеки бодибилдър. Всяка доза от Now Foods Kre-Alkalyn съдържа 1500 мг буфериран креатин.

Причината да се стигне до стабилизиране на креатина е, че той е много нестабилен при киселинност на средата по-малка от 7, за сравнение стомашната среда е изключително киселинна – 1-3 pH. Тогава се преобразува в креатинин, неактивна форма без никакви ползи, но затормозяваща функцията на бъбреците. Именно поради това, когато креатинът попадна в стомаха в голямата си част бързо се преобразува в креатинин, а вие давате парите си на вятъра като едновременно с това затормозявате бъбречната система. За да не се съобразявате с това или не желаете да приемате високовъглехидратна напитка едновременно с приема на креатин с цел повишаване на pH в стомаха, препоръчваме буферираната му форма - Kre-Alkalyn.
Kre-Alkalyn представлява комбинация на креатин с алкали, като разтворен във вода киселинността му е 12-14, а преобразуването в креатинин не се случва. Заради повишената стабилност и подобрена усвояемост се стига до по-малки дози, нужни за желаната ефективност. Една доза от Now Foods Kre-Alkalyn - 2 капсули съдържа 1,5 г кре-алкалин.

Now Foods Kre-Alkalyn не провокира водна задръжка и е идеален за жени.Друг плюс на кре-алкалина в сравнение с другите форми на креатина е липсата на водна задръжка. Това е една от особеностите, която спира дамите, а и притеснява господата, които се занимават със спорт и оформяне на атлетично тяло. Задържането на вода прави мускулния релеф по-малко видим, тялото изглежда пухкаво и отпуснато, а това е крайно негативен ефект след часовете в залата и стриктния хранителен режим.
Now Foods Kre-Alkalyn намалява мускулната умора като неутрализира млечната киселина. Тя се отделя при съкращаване на мускулите, т.е. при физическа активност и най-вече интензивно натоварване с тежести. Освен че повишава работоспособността на мускулите и увеличава натоварването, възстановяването след това е по-бързо, а мускулната треска я няма или е много по-лека от обичайното.

При Kre-Alkalyn не се налага зареждащи фази, следене на график, приемане на определени напитки и т.н., за да се постигне максимална ефективност. Това е особено предимство пред останалите форми на креатина, тъй като за ангажираните хора, които ходят на работа и имат ограничено време, е много по-удобно да приемат 2 капсули преди и 2 капсули след тренировка, и да се радват на всички ползи от приема на креатин, без да се затормозяват с периоди на зареждане и почивки.

За кого е подходящ Kre-Alkalyn (креатин) Now Foods?

Now Foods Kre-Alkalyn е подходящ суплемент за всеки спортуващ, за мъже и жени, които искат да подобрят резултатите си. Кре-алкалинът увеличава издръжливостта на мускулите, повишава силата, създава условия за мускулен растеж, не води до задържане на вода, без подпухване и зареждащи фази. Изключително удобната форма – капсули, позволява лесно дозиране и пренасяне.

Употреба и дозировка на Now Foods Kre-Alkalyn (кре-алкалин):

При Kre-Alkalyn няма нужда от зареждаща фаза или специални напитки, с които да го приемате. Запазва високата си ефективност дори при прием на кофеин. Препоръчителната доза е 1,5-3 г дневно, като оптималното време за прием е преди тренировка, а ако приемате 3 г (4 капсули) дневно – 1,5 г (2 капсули) 30 минути преди и 1,5 г (2 капсули) веднага след натоварване.

Хранителна стойност за 1 доза (2 капсули):

СъставСтойност за 1 доза
Kre-Alkalyn® (Буфериран креатин)1500 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки