Menu
Your Cart

Myprotein Micellar Casein

Myprotein Micellar Casein
Myprotein Micellar Casein
Myprotein Micellar Casein
Myprotein Micellar Casein
Myprotein Micellar Casein
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Micellar Casein
Видян от: 5274
56.99 лв.
Без данък: 56.99 лв.

Възможни варианти

MicellarMicellar Casein 1 kg съдържа всички есенциални аминокиселини и е с топ цена в Protein.bg Casein е продукт на компанията Myprotein, съставен изцяло от мицеларен казеин, осигуряващ на тялото ви бавно освобождаване на аминокиселини за продължителен период от време. По време на сън, когато практически не можете да се храните, тялото ви изпитва нужда от хранителни вещества и когато те липсват, започват да се разграждат мускулите за да се осигури нужното количество хранителни вещества. Това може да окаже негативно влияние върху процесите на възстановяване и работоспособността на мускулите. 

За разлика от суроватката, мицеларният казеин е бавноусвоим протеин (т. нар. бавен протеин), който също се получава от млякото. За пълното разграждане на приетият казеин са нужни над 6 часа, което означава, че той е способен да зарежда тялото ви с нужните аминокиселини за дълъг период от време, като например по време на сън или при продължителен интервал от време между основните хранения. Micellar Casein съдържа във всяка доза по 24 грама протеини, (които подобряват възстановяването на мускулите през нощта) и само 1,8 грама въглехидрати.

Способността на мицеларния казеин да се разгражда бавно в организма се дължи на специфичната мицеларна структура, която образуват отделните казеинови молекули. Тази структура представлява струпване на хидяли молекули казеин, формиращи големи агрегати, наречени мицели. Те са трудни за разграждане, тъй като храносмилателните протеолитични ензими не могат да достигнат до вътрешността на мицелите и това забавя тяхното разграждане.

Мицеларният казеин съдържа пълен аминокиселинен профил. Това означава, че съдържа всичките 20 аминокиселини, нужни за изграждането на мускулните влакна. Пълният аминокиселинен профил също така значи, че в този протеин се срещат и 9-те есенциални аминокиселини. Наричат се есенциални (или незаменими), тъй като не могат да се произвеждат в организма на човека и трябва да се набавят с приетата храна.

3 от тези 9 есенциални аминокиселини са аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Това са валин, левцин и изолевцин. Освен, че участват в изграждането на протеините, те изпълняват и някои по-специфични функции, а аминокиселината левцин е с най-висока активност от трите ВСАА. Чрез свойте анаболитни и антикатаболитни свойства, тези три аминокиселини предпазват от разграждане мускулите и значително подобряват възстановяването им. Също така ВСАА спомагат за премахване на мазнините, поддържат нивата на гликоген и активно участват в намаляването на умората.

Всички тези положителни качества на аминокиселините, съдържащи се в казеина, както и уникалните за казеина свойства, правят Micellar Casein идеален продукт за прием преди лягане (като нощен протеин), или през по-дългите периоди от време, когато нямате възможност да се храните. Освен това наличието на разнообразни отлични вкусове, както и на неовкусен вариант ще задоволят всичките ви желания.

Защо да изберем Myprotein Micellar Casein?Micellar Casein 1 kg освобождава аминокиселини за продължителен период от време

 • Висококачествен протеинов източник
 • Усвоява се бавно в организма
 • Идеален нощен протеин
 • Съдържа 24 грама протеини за доза
 • Минимално съдържание на мазнини и захари
 • Пълен аминокиселинен профил (ЕАА, ВСАА)
 • Разнообразни отлични вкусове
 • Неовкусен вариант, подходящ за всяка течност
 • Лесен за разтваряне и прием
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява мицеларният казеин Micellar Casein на Myprotein?

Micellar Casein е продукт на Myprotein, който представлява мицеларен казеин на прах. Той е бавноусвоим протеин, който след прием осигурява на тялото постоянен и дълготраен източник на аминокиселини (до над 6 часа), които спомагат за синтеза на мускулни протеини, предпазват мускулите от разграждане в следствие на тренировките, като също така спомагат за тяхното възстановяване. Мицеларният казеин на Myprotein е с богат аминокиселинен профил, като съдържа всички есенциални аминокиселини. Освен това, съдържанието на мазнини и захари е минимално, а в продукта се съдържат 24 грама протеини във всяка доза от 30 грама

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Micellar Casein 1 kg - мицеларен казеин на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Micellar Casein (мицеларен казеин) на Myprotein?

Micellar Casein е подходящ протеинов източник за всеки - както за любители на фитнеса, така и за професионални атлети и всеки, който желае да увеличи дневният си прием на протеини и с това да допринесе за увеличаване на мускулната си маса и подобряване на резултатите. Разнообразните невероятни вкусове, както и неовкусеният вариант ви позволяват да изберете най-подходящият начин да си доставите удоволствие докато приемате MIcellar Casein.

Употреба и дозировка на Myprotein Micellar Casein:

Разтворете една доза (30гр) Micellar Casein в 250-300мл вода или мляко, като използвате шейкър или разбъркате с лъжица до пълно разтваряне. За постигане на по-добри резултати може да приемате мицеларният казеин 2-3 пъти дневно - преди лягане с мляко и между отделните хранения с вода. Съдържа мляко и соя.

Продукта се предлага с вкусове : Ванилия, Банан, Шоколад, Ягода и Неовкусен вариант.

Хранителна стойност за една доза (30гр.)

Състав:Стойност:
Енергия445KJ/107kcal
Мазнини
- наситени
0.5 гр
0.2 гр
Въглехидрати
- захари
1.8 гр
1.2 гр
Протеини24 гр
Соли0,12 гр

Данните са посочени за неовкусеният вариант. При избор на алтернативен вкус, хранителните стойности може да варират с до 10%

Състав на Micellar Casein 1 kg : Мицеларен казеин (от мляко - 91%; 100% за неовкусения вариант), Емулгатор (соев лецитин), Подсладител (сукралоза), Натурални аромати, Овкусители, Какао на прах (за шоколадовите вкусове), Оцветители (цвеклово червено - за вкус ягода; куркумин - за вкус банан)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки