Menu
Your Cart

Myprotein Acetyl L-Carnitine

Myprotein Acetyl L-Carnitine
Myprotein Acetyl L-Carnitine
Myprotein Acetyl L-Carnitine
Myprotein Acetyl L-Carnitine
Myprotein Acetyl L-Carnitine
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Acetyl L-Carnitine
Видян от: 3775
53.49 лв.
Без данък: 53.49 лв.

Възможни варианти

AcetylAcetyl L-Carnitine подобрява мозъчната функция и метаболизма на мастните киселини L-Carnitine е суплемент, който се приема за изгаряне на мазнините, произведен от компанията Myprotein. Този продукт представлява ацетилираната форма на аминокиселината L-карнитин, която е естествена и нормално се открива в тъканите, които използват мастните киселини като източници на енергия (скелетните и сърдечният мускули) и се образува от други две аминокиселини - лизин и метионин. Основната функция на ацетил L-карнитина се състои в това да осигурява енергия за мускулите, като за тази цел е необходимо разграждането на мастни киселини. Това става като L-карнитинът активира транспорта на мастните киселини към митохондриите - там мастните киселини се разграждат и се образува АТФ (аденозин трифосфат) - основната молекула, доставяща енергия.

В клетките ацетил L-карнитинът се разгражда от специфични ензими до ацетил-КоА (коензим А) и L-карнитин. L-карнитинът свързва мастните киселини и ги транспортира в матрикса на митохондриите, където те се разграждат чрез окисление. След като е транспортирана мастната киселина, свободният L-карнитин се свързва с ацетил-КоА и напуска митохондриите под формата на ацетил L-карнитин. Извън митохондриите този комплекс отново се разделя и L-карнитинът е готов за свързване с нова мастна киселина. Постепенно натрупващият се ацетил КоА извън митохондрии забавя процеса на разграждане на мастните киселини и пренасочва добива на енергия към въглехидратни източници. Необходимо е количеството L-карнитин да бъде по-високо от ацетл-КоА.

Acetyl L-Carnitine е от съществено значение за поддържането на енергийния метаболизъм на клетките и също така показва положителен ефект върху мозъка, като стимулира мозъчната функция. Активната L-форма на карнитина (L-карнитин) се образува естествено от есенциалните аминокиселини лизин и метионин главно в черния дроб и бъбреците и се транспортира към мускулите, където мастните киселини се използват като източник на енергия. При тяхното разграждане се образува АТФ, който осигурява енергията, необходима за съкращаване на мускулните влакна. 

Според някои изследвания, L-карнитинът има и друга роля в клетъчния метаболизъм. Установено е, че L-карнитин участва в окислението и на аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА), а освен това спомага за неутрализирането на млечната киселина, която се образува в мускулите и е виновна за мускулната треска. Освен това L-карнитнът предпазва невроните и кръвоносните съдове и повишава чувствителността на инсулина.

Acetyl L-Carnitine на Myprotein е неовкусен продукт, подходящ за разтваряне във вода или всяка течност по избор. Acetyl L-Carnitine не съдържа допълнителни вещества - 100% ацетил L-карнитин.

Защо да изберем Myprotein Acetyl L-Carnitine?Acetyl L-Carnitine е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Ефективно спомага за изгаряне на мазнините
 • Увеличава добивите на енергия в клетките
 • Участва в метаболизма на ВСАА
 • Предпазва невроните от увреждане
 • Увеличава чувствителността на инсулина
 • Заздравява кръвоносните съдов
 • Бързо и лесно разтваряне във всяка течност
 • Неовкусен
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-карнитинът Acetyl L-Carnitine на Myprotein?

Acetyl L-Carnitine представлява ацетилираната форма на аминокиселината L-карнитин, която се образува от есенциалните аминокиселини лизин и метионин. L-карнитинът осигурява енергия за клетките, като активира разграждането на мастните киселини. Това става, като L-карнитинът транспортира мастните киселини в митохондриалният матрикс. Там протича тяхното разграждане, при което се синтезира АТФ. Acetyl L-Carnitine е ефективна добавка за изгаряне на мазнини с марката Myprotein, която се предлага в неовкусен вариант. Този продукт на Myprotein не съдържа допълнителни съставки и всяка доза Acetyl L-Carnitine е равна на 500 мг.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Acetyl L-Carnitine - L-карнитин на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Acetyl L-Carnitine (L-карнитин) на Myprotein?

Acetyl L-Carnitine е подходящ продукт за всеки, който спортува активно и желае да изгради чисто от мазнини тяло или да поддържа вече изграденото. Освен това приемът на L-карнитин ще ви осигури повече издръжливост, енергия и концентрация, и ще укрепи кръвоносните съдове и сърцето. 

Употреба и дозировка на Myprotein Acetyl L-Carnitine:

Добавете една доза (500мг) Acetyl L-Carnitine към избрано от вас количество вода и разклатете с шейкър или разбъркайте до пълно разтваряне и консумирайте веднага. За постигане на оптимални резултати приемайте по една доза Acetyl L-Carnitine 2-3 пъти дневно с храна.

Продукта се предлага в опаковки от 250g, 500g и 1000g - съответно 500, 100 и 2000 дози.

Състав: Количество в една доза:

Ацетил L-карнитин

(100% ацетил L-карнитин)

500мг

*Информация за алергии: Продукта е прозведен в съоръжение, преработващо мляко, соя, яйца и глутен.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки