Menu
Your Cart

Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro

Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
Mex Nutrition Flex Wheeler’s Isolate Pro
105.00 лв.
Без данък: 105.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

FlexMex Nutrition Flex Wheeler's Isolate Pro е с богат аминокиселинен профил и топ цена в Protein.bg Wheeler's Isolate Pro е протеинов изолат на марката Mex Nutrition. Съставен е от суроватъчен и телешки протеин изолат, като суроватъчният протеин изолат е получен чрез филтрация при ниски температури, осигуряващи запазване на целостта на протеините. Това е идеалната комбинация за натрупване на мускулна маса и поддържане на изграденото вече тяло. Липсата на мазнини и минималните количества въглехидрати правят Flex Wheeler's Isolate Pro един от най-чистите продукти на пазара.

Flex Wheeler's Isolate Pro съдържа и бързо усвояващи се ди- и трипептиди, получени от телешки протеин изолат, които са съставени от L-аминокиселините аланин и глутамин. Те също се абсорбират много бързо в организма почти без да се налага тяхното разграждане. 

Характерно за суроватъчния протеин, освен бързото усвояване в организма, е и богатият аминокиселинен профил. В него се съдържат всичките двадесет аминокиселини, нужни на организма за производството на протеини, които да изграждат мускулите и другите тъкани на тялото. В това число се включват и незаменимите (есенциални, ЕАА) аминокиселини. Те не се произвеждат в организма и трябва да се набавят с приетата храна.

Друго предимство на суроватъчния протеин е високото съдържание на ВСАА (аминокиселини с разклонени вериги). Те стимулират повишен синтез на протеини в клетките и по този начин подпомагат разрастването на мускулите. ВСАА спомагат и за премахването на излишните мазнини, както и за намаляване на чувството на умора.

Flex Wheeler's Isolate Pro съдържа много ниско количество лактоза - по-ниско в сравнение с останалите суроватъчни протеини. Освен това в състава на протеиновия изолат на Mex Nutrition напълно липсват мазнини, а въглехидратите са в минимални количество. Това допринася за по-лесното разграждане на продукта в тялото и го прави идеален за поддържане на здраво тяло и добра фигура.

Защо да изберем Mex Nutrition Flex Wheeler's Isolate Pro?

  • Flex Wheeler's Isolate Pro съдържа 85% протеини и е на топ цена от Protein.bgВисококачествен източник на протеини (WPI, BPI)
  • Богат аминокиселинен профил (ЕАА, ВСАА)
  • Бързо усвояващи се ди- и три пептиди
  • Високо количество протеини - 85%
  • Подобрява възстановяването след тренировка
  • Увеличава натрупването на мускулна маса
  • Минимални количества въглехидрати
  • Без мазнини и загар
  • Лесен за разтваряне и прием

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява протеиновият изолат Flex Wheeler's Isolate Pro на Mex Nutrition?

Flex Wheeler's Isolate Pro е протеинов изолат на прах на марката Mex Nutrition, съставен от бързоусвояващ се студено-филтриран суроватъчен протеин изолат и хидролизиран телешки протеин изолат, съдържащи пълен аминокиселинен състав, много високо количество протеини (85%), ди- и трипептиди, както и минимални количества въглехидрати (без захари) и пълно отсъствие на мазнини. В протеиновия изолат се съдържат 24.6 грама протеини за всяка доза от 29 гр.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Flex Wheeler's Isolate Pro - протеинов изолат на марката Mex Nutrition

За кого е най-подходящ Flex Wheeler's Isolate Pro (протеинов изолат) на Mex Nutrition?

Flex Wheeler's Isolate Pro е подходящ както за професионални спортисти, така и за фенове на фитнеса и всеки, който е физически активен. Наличието на пептиди и ВСАА стимулира синтеза на протеини в мускулите, а пълната липса на мазнини и минималното количество въхлехидрати позволяват да поддържате вече изградената си фигура. Най-подходящо време за прием на протеиновия изолат е след тренировка.

Употреба и дозировка на Mex Nutrition Flex Wheeler's Isolate Pro:

Смесете една доза (29гр.) Flex Wheeler's Isolate Pro с около 200-250мл течност по ваш избор (вода, мляко, сок), като може да използвате блендер, шейкър или да разбъркате с лъжица. За постигане на оптимални резултати може да приемате до три пъти на ден според вашият режим на тренировки

Протеиновият изолат на Mex Nutrition се предлага с вкусове: шоколад, ванилия, ягода.

Хранителна стойност за 29/100 грама

Калории 452 KJ
108 kcal
1557 KJ
374 kcal
Мазнини
- наситени
- транс мазнини
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Холестерол 0 mg 0 mg
Натрий 92 mg 317 mg
Калий 158 mg 545 mg
Въглехидрати
- фибри
- захари
1.7 g
0.4 g
0.0 g
5.9 g
1.4 g
0.0 g
Протеини 24.6 g 85 g

Състав на Flex Wheeler's Isolate Pro : Студено-филтриран суроватъчен протеин изолат, Хидролизиран телешки протеин изолат, Натурални и изкуствени аромати, Сол, Гума гуар, Соев лецитин, Сукралоза, Ацесулфам.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки