Menu
Your Cart

Mex Nutrition Matrix 10

Mex Nutrition Matrix 10
Mex Nutrition Matrix 10
  • Наличност: Да
  • Модел: MEX Matrix 10
Видян от: 7765
96.00 лв.
Без данък: 96.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Продуктът съдържа комплексна формула, която осигурява цели разнообразни протеинови източници. Тази формула ви гарантира изключително добри резултати. Mex Nutrition - Matrix 10 е протеинова матрица, която подпомага качването на чиста телесна маса. Като хранителна добавка Матрикс 10 не съдържа аспартам и захар.

Защо да изберем Matrix 10?

  • Mex Nutrition - Matrix 10 е протеинова матрица, която е обогатена с витамини и минерали. Ускорява регенерирането след тренировка
  • Съдържанието е свободно от мазнини и холестерол
  • С добра стомашна поносимост
  • Mex Nutrition - Matrix е с отличен вкус – ванилия, ягода и шоколад
  • Protein.bg ви дава най-добра цена и бърза доставка

Какво представлява Matrix 10  (протеинова матрица) на Mex?

Това е така, благодарение на удълженото си освобождаване, зареждащо мускула с всички важни хранителни вещества и аминокиселини. С всяка доза от 28 г набавя 22 г чисти белтъци. Предлага белтъчини от 10 източника, също така съдържа важни основни мастни киселини, необходими на организма. Mex NutritionMatrix 10 е протеинова матрица, която е обогатена с витамини и минерали. Ние от PROTEIN.BG ви предлагаме лесна и бърза доставка, на изгодна цена.

Продуктът предлага 10 различни и пълноценни източника на протеин. Този макронутриент е изключително важен за съществуването на живите организми, а за ролята му в бодибилдинга няма никакво съмнение – той е на първо място.

Състав и ползи от приема на Matrix 10 Mex Nutrition:

Протеиновата матрица съдържа суроватъчен протеин изолат, хидролизиран суроватъчен протеин, топен концентрат от суроватъчен протеин, калциев казеинат, яйчен албумин, мицеларни алфа и бета казеини, млечен протеин изолат и млечно-белтъчен протеин концентрат. 

Калциевият казеинат, който се съдържа в Matrix 10 има способността да освобождава постепенно и продължително аминокиселини.Суроватъчен протеин изолат – този тип белтъчини са с по-бързо усвояване от организма. Освен това при филтрирането се отстраняват ненужните примеси като въглехидрати и мазнини, без да се засягат важните субстанции. Изолатите съдържат повече верижно-разклонени аминокиселини (BCAA, ВРАК).

Тройна протеинова бленда – съдържа 3 преработени суроваткови протеина.

Телешки протеин хидроизолат – хидролизата е процес на предварителна обработка, което гарантира пълноценното и бързо усвояване от организма. Подходящ избор за хора с лактозна непоносимост. Съдържанието на протеин е високо, а това на мазнини и въглехидрати – минимално.

Калциев казеинат – това е бавноусвоим протеин, който е отличен избор за прием вечер преди лягане. Калциевият казеинат, който се съдържа в Матрикс 10 има способността да освобождава постепенно и продължително аминокиселини, подхранва мускулите през нощта и не позволява на организма да влезе в катаболен режим.

Яйчен албумин – по-популярен е като яйчен протеин. Това е възможно най-лесно усвоимият естествен източник на белтъчини. В състава на този протеин не се съдържат никакви мазнини и въглехидрати. Скоростта на усвояване от организма също е бърза, поради което е подходящ избор за покриване на нуждите от белтъчини сутрин след ставане и след физическо натоварване.

Мицеларен казеин  – това е белтък с удължено освобождаване на аминокиселини. Отличен избор за прием вечер преди лягане. Причина за това е подхранването на мускулите през нощта, когато обикновено не се храним. За да не започнат усилени катаболни процеси (разграждане, което е естествена част от метаболизма), е важно да си осигурим непрекъснат приток на аминокиселини.

Млечен протеин изолат – усвоява се бавно от организма и дава възможност на тялото да се възстанови и блокира катаболизма. Получава се след по-сериозна филтрация на млякото и се доближава по структура до суроватъчния протеин изолат.

Млечен протеин концентрат – този белтък е резултат от ултрафилтрацията на млякото. При този процес се премахват мазнините и въглехидратите, но се запазват всички полезни качества на протеина.

За кого е най-подходящ Матрикс 10 Mex Nutrition?

Matrix 10 е подходящ за хора, които искат да подобрят спортните си постижения и да увеличат мускулната маса. Приема на Матрикс Mex Nutrition ви осигурява всички необходими нощни и дневни протеини. Всички съставки в този продукт действат по един изключителен начин върху тялото. Повишава силата и енергията. Придава издръжливост по време на тежки тренировки.

Употреба и дозировка на Matrix 10:

Една мерителна лъжица (28 г) се смесва с 300 мл. обезмаслено прясно мляко или вода. Препоръчваме употреба преди и непосредствено след тренировка. В нетренировъчни дни може да приемате продукта между храненията и вечер преди лягане.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки