Menu
Your Cart

Now Foods Pyruvate

Now Foods Pyruvate
Now Foods Pyruvate
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Pyruvate
Видян от: 4484
52.00 лв.
Без данък: 52.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Pyruvate е хранителна добавка, съдържаща калций пируват. Това вещество е добре известно със способността си да увеличава горенето на мазнините в тялото. За целите на бодибилдинга или за поддържане на здравословно тегло, правилният избор е отслабването да става за сметка на мазнините. Ускореното редуциране се постига чрез калориен дефицит и стимул за предпазване на мускулите, а именно – тренировки. Включването на Now Foods Pyruvate в спортната суплеменция увеличава с до 40% горенето на мазнини. Поддържа костната система в добро състояние, поради наличието на 130 мг калций на доза. Това съставлява 13% от препоръчителната дневна порция при енергиен прием около 2000 калории дневно.

Защо да изберем Pyruvate на Now Foods?Now Foods Pyruvate увеличава аеробната издръжливост при натоварване.

 • Увеличава горенето на мазнините;
 • Повишава аеробната издръжливост;
 • Увеличава нивата на АТФ;
 • Потиска образуването на мазнини;
 • Повишава тонуса и концентрацията;
 • Антиоксидантна протекция;
 • Ускорява метаболизма;
 • Намалява нивата на триглицериди в кръвта;
 • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система;
 • Заздравява костите, ноктите и зъбите;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Укрепва имунната система;
 • Подобрява инсулиновата чувствителност;
 • Веган/вегетариански продукт;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods Pyruvate (пируват)?

Now Foods Pyruvate стимулира горенето на мазнините.Now Foods Pyruvate е хранителен суплемент, известен със способността си да повишава издръжливостта на спортуващите, особено при аеробно натоварване. Пируватът е сол на пируватната киселина и е естествен продукт от метаболизма на глюкозата. Участва в производството на енергия и ускорява горенето на мазнините с до 40%. Регулира нивата на холестерол в кръвта като по този начин подпомага дейността на сърдечно-съдовата система. Във формулата на Now Foods Pyruvate се съдържат 1000 мг калций пируват. Тази форма се създава чрез стабилизиране на пирогроздена (пируватна) киселина, участваща в Цикъла на Кребс. Стабилизирането се извършва чрез добавяне на различни минерали калий, натрий или, в случая, калций. Калций пируватът, за разлика от натрий и калий пируватът, не причинява до водна задръжка и подпухване на тялото. Пируватът не среща никакви затруднения при навлизане в клетките и успява да го направи в почти всички от тях. Така достига до митохондриите и участва в процеса на образуване на аденозин трифосфат. Повишава енергията и издръжливостта на тялото при натоварване, като насърчава разграждането на мастна тъкан. Пируватът няма преки анаболни качества, но подобрява инсулиновата чувствителност, а е добре известно, че инсулинът е хормон с мощни способности да стимулира мускулния растежNow Foods Pyruvate повишава транспорта на протеини и глюкоза до клетките като по този начин се оптимизира тяхното хранене и заздравяване. Притежава силни антиоксидантни качества, предпазвайки клетките от увреждане, поддържа имунната система и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Всяка доза от Now Foods Pyruvate осигурява 1 г калций пируват.

За кого е подходящ Pyruvate на Now Foods?

Now Foods Pyruvate е изключително подходящ за активно спортуващи хора, особено при плуване, колоездене и други, изискващи висока аеробна издръжливост. Стимулира намаляването на мазнините и прави релефа на мускулите по-ясно изразен. В съчетание с правилно хранене и тренировки, калций пируватът може да ускори горенето на мазнини с до 40%.
Естествени източници на пируват са сирене, ябълки, червено вино и бира. Въпреки това, съдържащото се в тях количество пируват е далеч от нужните за един спортист. Идеален суплемент в случая е Now Foods Pyruvate, съдържащ 1 г калций пируват на доза.

Употреба и дозировка на Pyruvate на Now Foods:

Една доза (1 таблетка) 1-3 пъти дневно.

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Калций130 мг13%
Калций пируват1000 мг**

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки