Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Добавки за жени > Doctor s Best Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg

Добавки за жени > Doctor s Best Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg
Добавки за жени > Doctor s Best Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg
 • Наличност: Да
 • Марка: Doctor's Best
 • Модел: Doctor's Best Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg
 • КОД: DRB-00262
Видян от: 4264
33.69 лв.
Без данък: 33.69 лв.

Възможни варианти

Добавки за жени > Doctor s Best Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg

ФFully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg e продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bgолатът е форма на фолиевата киселина, по-позната като витамин В9. Фолиевата киселина e ключово съединение за производството на ДНК, РНК и метаболизирането на аминокиселините, а освен това взема участие и в клетъчното делене. Витамин В9 има много важна роля по време на бременност, когато се формира невралната тръба на плода. Фолатът оказва благоприятен ефект върху сперматогенезата, поради което е важен и за мъжете. Фолиевата киселина не се произвежда в човешкият организъм, което налага този витамин да се приема с храната или под формата на хранителни добавки като Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg.

Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg е произведен от Doctor's Best под формата на капсули, които се приемат лесно и се усвояват бързо в организма, за да доставят оптималното количество фолиева киселина за нуждите на организма. В състава на Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg е добавен и витамин С, който подобрява качеството на продукта.

Витамин С също е от значение за редица процеси извършващи се в организма. Витамин С подпомага имунната система (лимфоцитите) и е важен за образуването на колаген, за абсорбирането на желязо в организма и др. Освен това витамин С е и силен антиоксидант, като забавя процеса на стареене и се бори с увреждането на клетките и тъканите, причинено свободните радикали ( реактивни форми на кислорода, които увреждат структурата на ДНК в клетките).

При дефицит на фолиева киселина в организма мога да се наблюдават симптоми като умора, сърцебиене, разранена лигавица и др. Недостигът предизвиква и нарушения в клетъчното делене. При по-тежък дефицит на витамин В9 се развива т.нар. мегалобластна анемия, при която червените кръвни клетки (еритроцитите) са с намален брой и увеличен размер. При недостигът на фолиева киселина се нарушават обвивките на нервите (демиелинизация) и могат да настъпят дегенеративни промени в гръбначния мозък.

Намалената концентрация на фолиева киселина в организма може да доведе и до психически разстройства (най-често депресия). Фолатът е важен при производството на ключови невротрансмитери като серотонин, допамин и норадреналин. Фолиевата киселина участва в метаболизма на метионин (сяра-съдържаща аминокиселина) и при недостиг на фолат, в тялото се натрупва хомоцистеин, който от своя страна повишава риска от образуване на атеросклеротични плаки по стените на кръвоносните съдове, водейки до сърдечни заболявания

Защо да изберем Doctor's Best Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg?Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg съдържа и витамин С в състава си

 • Продукт с отлично качество
 • Участва в клетъчното делене и растеж
 • Укрепва имунната система
 • Участва в образуването на еритроцитите
 • Понижава риска от сърдечни заболявания
 • Неутрализира кислородните радикали
 • Спомага за намаляване на депресията и тревожността
 • Капсули от растителен произход
 • Не съдържа ГМО и глутен
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg на Doctor's Best?

Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg е хранителна добавка съдържаща важната за организма фолиева киселина (витамин В9). Фолиевата киселина е с ключова роля за протичането на основни биологични процеси в тялото. Дефицитът на витамин В9 може да доведе до промени, които да възпрепятстват произвеждането на здрава ДНК, да се наруши дейността на сърдечно-съдовата система, производството на хормони, репродуктивната система и др. Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg е произведен под формата на капсули, които са лесни за прием и дозиране и доставят необходимото количество фолат. В продуктът на Doctor's Best e добавен и витамин С (аскорбинова киселина), който притежава изразени антиоксидантни свойства. Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg съдържа 400 mcg фолиева киселина във всяка доза от 1 капсула.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg - фолиева киселина на марката Doctor's Best.

За кого е подходящ Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg (фолат) на Doctor's Best?

Продуктът Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg е подходящ за прием от бременни, тъй като по време на бременността организмът на майката се нуждае от двойно повече фолиева киселина. Изключително важно е в първите месеци на бременността да се приема фолиева киселина, тъй като тя понижава риска от появата на вродени малформации, които носят сериозни последствия за детето. Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg може да се приема от всеки, който по един или друг начин страда от ниски нива на фолиева киселина.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула (1 доза) Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg дневно за предпочитане между храненията или по предписание от диетлог. Всяка опаковкаFully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg съдържа 90 капсули.

Съдържание в 1 капсула (една доза) от продукта:

Състав:съдържание в 1 доза:
фолиева киселина (В9)400 mcg
аскорбинова киселина40 mg

Други съставки в Doctor's Best Fully Active Folate with Quatrefolic 400 mcg: Целулоза, Модифицирана целулоза (растителна капсула)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър