Menu
Your Cart

Doctor's Best Epicor 500 mg

Doctor's Best Epicor 500 mg
Doctor's Best Epicor 500 mg
Doctor's Best Epicor 500 mg
Doctor's Best Epicor 500 mg
Doctor's Best Epicor 500 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Epicor 500 mg
 • КОД: DRB-00177
Видян от: 1683
75.00 лв.
Без данък: 75.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Имунната система е една от системите за поддържане на живота, без която тялото не може да съществува. Човешкият имунитет зависи наполовина от наследствеността, тъй като започва да се формира още в утробата на майката и 50% от начина на живот. Трите важни неща, на които се крепи имунитета на човек, са здравословния сън, физическата активност и балансираната диета. Обикновено всеки се замисля за ролята и възможностите за поддържане на имунитета само по време на тежко простудно заболяване, докато самото то е следствие на имунна недостатъчност. Затова, защитата на здравето и засилването на имунните сили е важно за всички, особено между сезоните и в навечерието на пролетта - това е времето, когато тялото силно се нуждае от подкрепа. За да укрепите силите на вашия организъм ви предлагаме Epicor 500 mg от Doctor's Best, чиято основна съставка спада към уникалната категория имуногени с високо съдържание на метаболити. Поддържа клетъчния метаболизъм и модулира имунната функция, а ние ви даваме отлична цена за продукта Epicor 500 mg от Doctor's Best.

Защо да изберем Doctor's Best Epicor 500 mg?

 • За да укрепите силите на вашия организъм ви предлагаме Epicor 500 mg от Doctor's Best, чиято основна съставка спада към уникалната категория имуногени с високо съдържание на метаболити.Поддържа баланса на имунната система
 • Оптимизира реакцията на имунната система
 • Осигурява висока антиоксидантна активност
 • Съдържа имуномодулиращи метаболити
 • Регулира имунологичните механизми
 • Богат на хранителни вещества
 • Научно потвърден ефект
 • Поддържа здрава чревната микрофлора
 • Съдържа само естествени вещества
 • Смекчава алергичните симптоми
 • Подходящ продукт за вегетарианци
 • Всяка капсула доставя 500 mg EpiCor®
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват капсулите Epicor 500 mg (Мая) на Doctor's Best?

Epicor е хранителна добавка на марката Doctor's Best в състава, на която има EpiCor® - напълно естествен комплекс с уникален хранителен профил и изключителни свойства, регулиращ работата на имунната защита. Всяка капсула съдържа до 500 мг от активното вещество и е подходяща както за вегани, така и за вегетарианци.

Epicor е хранителна добавка на марката Doctor's Best в състава, на която има EpiCor® - напълно естествен комплекс с уникален хранителен профил и изключителни свойства, регулиращ работата на имунната защита.EpiCor® е уникална и естествена компилация от няколко десетки активни метаболита, създадена в резултат на анаеробна ферментация с помощта на Saccharomyces cerevisiae (пивоварни дрожди). Производството на сух продукт се извършва в патентован технологичен процес с използване на дрожди и е подложено на подробно изследване за токсичност, мутагенност, митогенност и безопасност за човешкия организъм. Благодарение на това, крайният продукт от ферментацията, стандартизиран в EpiCor® се отличава с най-високо качество и чистота.

EpiCor® има перфектен хранителен профил, съставен от ненаситени и полиненаситени мастни киселини, всички необходими витамини, минерали и микроелементи. Освен това съдържа съединения, известни със своята активност срещу свободни радикали, като например фитостероли и феноли (включително катехини и транс ресвератрол). Естественото присъствие на сквален е много интересно, тъй като е доста рядко съединение с изключително полезни свойства за здравето.

 • Epicor регулира хомеостазата и имунната система.

EpiCor® е новаторски продукт с революционно отношение към проблема на слабия имунитет. Докато действието на по-голямата част от продуктите се концентрира върху стимулиране на имунната защита, EpiCor® възстановява и поддържа имунологичния баланс. Благодарение на това, в зависимост от ситуацията, имунната реакция се активира или потиска. Това е от съществено значение за здравето и състоянието на организма – имуногена не „изчерпва” имунната система с прекомерно стимулиране и също така предотвратява алергични реакции и автоимунни заболявания. Epicor има положително влияние върху всички ключови елементи от имунологичната защита на организма.

Укрепва първата отбранителна линия, която е съставена от лигавицата на устната и носната кухина, като предотвратява навлизането на опасни патогени в организма. Под влияние на EpiCor® се засилва секретирането на имуноглобулин A (SlgA) в слюнката и по повърхността на лигавиците. Задачата на SlgA антителата е премахването на патогените преди да навлязат в организма и да инициират процеса на заболяване.

Активира втората отбранителна линия, т.е. увеличава активността на NK клетките (естествени клетки убийци). Това са специализираните видове бели кръвни телца, чиято задача е да открият и неутрализират заразените или патогенни клетки веднага след появата им в организма. Epicor също подобрява ефективността на NK клетките.

EpiCor® има положителен ефект върху калциевата сигнализация, т.е. с прости думи, основните механизми на междуклетъчната комуникация. Има решаващо значение за координирания клетъчен отговор и неговото смущение.

Epicor подобрява връзката между клетките CD4 и CD8. Този тип лимфоцити имат централна роля в имунната система. Правилният баланс между тях е най-доброто отражение на състоянието на имунната защита и потвърждава естествената способност за борба с вируси, бактерии и патологични ракови клетки вътре в организма.

 • Антиоксидантен ефект.

Поддържа клетъчния метаболизъм и модулира имунната функция, а ние ви даваме отлична цена за продукта Epicor 500 mg от Doctor's Best.EpiCorn се характеризира с изключително силна антиоксидантна активност, потвърдена по скалата ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) при лабораторен тест, който тества способността за абсорбиране на свободни радикали от антиоксиданти.

EpiCor® съдържа големи количества антиоксиданти, включително мощния антиоксидант – Транс ресвератрол. Те са отговорни за поддържане на окислителното равновесие, ефективно почистват свободни радикали от системата и защитават от вредите, причинени от тяхното вредно влияние.

 • Подкрепа за чревната микрофлора

До 70% от клетките на имунната система се намират в червата, където създават сложната система, наречена GALT. Чревните бактерии играят важна роля в нормалната стомашно-чревна дейност.

EpiCor® помага да се поддържа правилната чревна микрофлора. Действа като пребиотик - подхранва и стимулира развитието на полезни бактерии от семейството на Lactobacillus и Bifidobacterium.

 • Инхибиране на прекомерната имунологична активност.

Epicor не само засилва имунитета, но и допринася за балансиране на имунологичния отговор. Прекомерното стимулиране на имунната защита може да доведе до неадекватна и прекалено силна реакция на организма върху безвредни или само леко вредни съединения (например цветен прашец). Такъв преувеличен отговор на имунната система са алергиите и автоимунните заболявания. EpiCor® ефективно смекчава проявата на сезонните алергии (кихане, ринит, дразнене на очите) и ограничава появата на симптомите на имунологични заболявания.

Epicor е иновативен продукт, който носи много предимства за имунната ви система и възстановява правилния имунологичен отговор. Това е особено полезно в дните, изискващи висок имунитет, т.е. през зимния сезон. Когато използвате Epicor 500 mg като профилактично средство, той предотвратява грипа и инфекциите, минимизира вероятността от появата на симптоми на алергия.

Освен всички изброени предимства Epicor  ви дава много добра Epicor за Epicor 500 mg – поддържащ имунологичния баланс продукт на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Epicor 500 на капсули от Doctor's Best? 

Продуктът Epicor 500 на капсули от Doctor's Best се препоръчва на хора, които често се разболяват и търсят ефективен начин за укрепване на имунитета. Той може да се използва превантивно между сезоните и при настинка. Също така е подходящ за хора с алергии (намалява симптомите, свързани със сезонните алергии) и за тези, които имат автоимунни заболявания.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Epicor 500 mg (Суха мая):

Приемайте по една (1) капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
EpiCor® dried yeast fermentate500 mg

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: Модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид, микрокристална целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки