Menu
Your Cart

Doctor's Best Epicor 500 mg

Doctor's Best Epicor 500 mg
Doctor's Best Epicor 500 mg
Doctor's Best Epicor 500 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Epicor 500 mg
 • КОД: DRB-00177
Видян от: 1611
75.00 лв.
Без данък: 75.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Имунната система е една от системите за поддържане на живота, без която тялото не може да съществува. Човешкият имунитет зависи наполовина от наследствеността, тъй като започва да се формира още в утробата на майката и 50% от начина на живот. Трите важни неща, на които се крепи имунитета на човек, са здравословния сън, физическата активност и балансираната диета. Обикновено всеки се замисля за ролята и възможностите за поддържане на имунитета само по време на тежко простудно заболяване, докато самото то е следствие на имунна недостатъчност. Затова, защитата на здравето и засилването на имунните сили е важно за всички, особено между сезоните и в навечерието на пролетта - това е времето, когато тялото силно се нуждае от подкрепа. За да укрепите силите на вашия организъм ви предлагаме Epicor 500 mg от Doctor's Best, чиято основна съставка спада към уникалната категория имуногени с високо съдържание на метаболити. Поддържа клетъчния метаболизъм и модулира имунната функция, а ние ви даваме отлична цена за продукта Epicor 500 mg от Doctor's Best.

Защо да изберем Doctor's Best Epicor 500 mg?

 • За да укрепите силите на вашия организъм ви предлагаме Epicor 500 mg от Doctor's Best, чиято основна съставка спада към уникалната категория имуногени с високо съдържание на метаболити.Поддържа баланса на имунната система
 • Оптимизира реакцията на имунната система
 • Осигурява висока антиоксидантна активност
 • Съдържа имуномодулиращи метаболити
 • Регулира имунологичните механизми
 • Богат на хранителни вещества
 • Научно потвърден ефект
 • Поддържа здрава чревната микрофлора
 • Съдържа само естествени вещества
 • Смекчава алергичните симптоми
 • Подходящ продукт за вегетарианци
 • Всяка капсула доставя 500 mg EpiCor®
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват капсулите Epicor 500 mg (Мая) на Doctor's Best?

Epicor е хранителна добавка на марката Doctor's Best в състава, на която има EpiCor® - напълно естествен комплекс с уникален хранителен профил и изключителни свойства, регулиращ работата на имунната защита. Всяка капсула съдържа до 500 мг от активното вещество и е подходяща както за вегани, така и за вегетарианци.

Epicor е хранителна добавка на марката Doctor's Best в състава, на която има EpiCor® - напълно естествен комплекс с уникален хранителен профил и изключителни свойства, регулиращ работата на имунната защита.EpiCor® е уникална и естествена компилация от няколко десетки активни метаболита, създадена в резултат на анаеробна ферментация с помощта на Saccharomyces cerevisiae (пивоварни дрожди). Производството на сух продукт се извършва в патентован технологичен процес с използване на дрожди и е подложено на подробно изследване за токсичност, мутагенност, митогенност и безопасност за човешкия организъм. Благодарение на това, крайният продукт от ферментацията, стандартизиран в EpiCor® се отличава с най-високо качество и чистота.

EpiCor® има перфектен хранителен профил, съставен от ненаситени и полиненаситени мастни киселини, всички необходими витамини, минерали и микроелементи. Освен това съдържа съединения, известни със своята активност срещу свободни радикали, като например фитостероли и феноли (включително катехини и транс ресвератрол). Естественото присъствие на сквален е много интересно, тъй като е доста рядко съединение с изключително полезни свойства за здравето.

 • Epicor регулира хомеостазата и имунната система.

EpiCor® е новаторски продукт с революционно отношение към проблема на слабия имунитет. Докато действието на по-голямата част от продуктите се концентрира върху стимулиране на имунната защита, EpiCor® възстановява и поддържа имунологичния баланс. Благодарение на това, в зависимост от ситуацията, имунната реакция се активира или потиска. Това е от съществено значение за здравето и състоянието на организма – имуногена не „изчерпва” имунната система с прекомерно стимулиране и също така предотвратява алергични реакции и автоимунни заболявания. Epicor има положително влияние върху всички ключови елементи от имунологичната защита на организма.

Укрепва първата отбранителна линия, която е съставена от лигавицата на устната и носната кухина, като предотвратява навлизането на опасни патогени в организма. Под влияние на EpiCor® се засилва секретирането на имуноглобулин A (SlgA) в слюнката и по повърхността на лигавиците. Задачата на SlgA антителата е премахването на патогените преди да навлязат в организма и да инициират процеса на заболяване.

Активира втората отбранителна линия, т.е. увеличава активността на NK клетките (естествени клетки убийци). Това са специализираните видове бели кръвни телца, чиято задача е да открият и неутрализират заразените или патогенни клетки веднага след появата им в организма. Epicor също подобрява ефективността на NK клетките.

EpiCor® има положителен ефект върху калциевата сигнализация, т.е. с прости думи, основните механизми на междуклетъчната комуникация. Има решаващо значение за координирания клетъчен отговор и неговото смущение.

Epicor подобрява връзката между клетките CD4 и CD8. Този тип лимфоцити имат централна роля в имунната система. Правилният баланс между тях е най-доброто отражение на състоянието на имунната защита и потвърждава естествената способност за борба с вируси, бактерии и патологични ракови клетки вътре в организма.

 • Антиоксидантен ефект.

Поддържа клетъчния метаболизъм и модулира имунната функция, а ние ви даваме отлична цена за продукта Epicor 500 mg от Doctor's Best.EpiCorn се характеризира с изключително силна антиоксидантна активност, потвърдена по скалата ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) при лабораторен тест, който тества способността за абсорбиране на свободни радикали от антиоксиданти.

EpiCor® съдържа големи количества антиоксиданти, включително мощния антиоксидант – Транс ресвератрол. Те са отговорни за поддържане на окислителното равновесие, ефективно почистват свободни радикали от системата и защитават от вредите, причинени от тяхното вредно влияние.

 • Подкрепа за чревната микрофлора

До 70% от клетките на имунната система се намират в червата, където създават сложната система, наречена GALT. Чревните бактерии играят важна роля в нормалната стомашно-чревна дейност.

EpiCor® помага да се поддържа правилната чревна микрофлора. Действа като пребиотик - подхранва и стимулира развитието на полезни бактерии от семейството на Lactobacillus и Bifidobacterium.

 • Инхибиране на прекомерната имунологична активност.

Epicor не само засилва имунитета, но и допринася за балансиране на имунологичния отговор. Прекомерното стимулиране на имунната защита може да доведе до неадекватна и прекалено силна реакция на организма върху безвредни или само леко вредни съединения (например цветен прашец). Такъв преувеличен отговор на имунната система са алергиите и автоимунните заболявания. EpiCor® ефективно смекчава проявата на сезонните алергии (кихане, ринит, дразнене на очите) и ограничава появата на симптомите на имунологични заболявания.

Epicor е иновативен продукт, който носи много предимства за имунната ви система и възстановява правилния имунологичен отговор. Това е особено полезно в дните, изискващи висок имунитет, т.е. през зимния сезон. Когато използвате Epicor 500 mg като профилактично средство, той предотвратява грипа и инфекциите, минимизира вероятността от появата на симптоми на алергия.

Освен всички изброени предимства Epicor  ви дава много добра Epicor за Epicor 500 mg – поддържащ имунологичния баланс продукт на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Epicor 500 на капсули от Doctor's Best? 

Продуктът Epicor 500 на капсули от Doctor's Best се препоръчва на хора, които често се разболяват и търсят ефективен начин за укрепване на имунитета. Той може да се използва превантивно между сезоните и при настинка. Също така е подходящ за хора с алергии (намалява симптомите, свързани със сезонните алергии) и за тези, които имат автоимунни заболявания.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Epicor 500 mg (Суха мая):

Приемайте по една (1) капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав: Стойност за 1 доза: %ПДД
EpiCor® dried yeast fermentate 500 mg

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: Модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид, микрокристална целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки