Menu
Your Cart

Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg

Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg
Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg
Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg
Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg
Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg
 • КОД: DRB-00111, DRB-00329, DRB-00183
Видян от: 1539
65.00 лв.
Без данък: 65.00 лв.

Възможни варианти

Предлагаме ви продукт, който в качеството си на универсална клетъчна храна може да въздейства върху причините предизвикващи здравословни проблеми. Той съчетава действието на две уникални съставки – коензим Q10 и Биоперин. CoQ10 with BioPerine 200 mg е много полезен суплемент, който ще ви помогне ако страдате от липса на енергия и тонус. Ще осигури възможност на активно занимаващите се със спорт хора да подобрят резултатите си във фитнеса и извън него, както и за доброто им здраве. Ще окаже невероятен ефект върху енергийните нива, издръжливостта, имунната система и функционалността на организма като цяло. Отличното качество и високата ефективност на CoQ10 with BioPerine 200 mg са гаранция на марката Doctor's Best, а ние ви го предлагаме на страхотно добра цена.

Защо да изберем Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg?

 • капсулите CoQ10 with BioPerine 200 mg на Doctor's Best на топ цена подпомагат сърдечната функция.Поддържа здравето и младостта на вашите клетки
 • Има мощно антиоксидантно действие
 • Осигурява клетъчната енергия
 • Забавя процеса на стареене
 • Подпомага сърдечната функция
 • Засилва имунната защита
 • Повишава тонуса
 • Без ГМО и глутен
 • Protein.bg ви дава супер цена и бърза доставка

Какво представляват капсулите CoQ10 with BioPerine 200 mg на Doctor's Best?

CoQ10 with BioPerine 200 mg е антиоксидант стимулиращ имунната защита, на производителя Doctor's Best  и снабдява организма с коензима Q10 и Биоперин. Коензим Q10 е с универсално антиоксидантно действие и има пряка роля в синтеза на АТФ. Помага на клетките в усвояването на кислорода, от който над шестдесет процента тялото насочва за производството на АТФ. Аденозин трифосфат от своя страна е доставчик на енергия, която позволява на всички органи и системи да работят гладко. Поради това намаляването нивото на CoQ10 с възрастта, е една от основите на биологичното стареене на органите. Но освен снижения му синтез с годините, се натрупва и нарушен прием с храната, което води до заболявания.

Коензим Q10 е незаменим при сърдечно-съдови заболявания, влияе положително на имунната система, предпазва тялото от вредните ефекти на свободните радикали.Коензим Q10 се произвежда от човешкото тяло още от раждането, но след 30-годишна възраст синтезът му започва да отслабва, което води до процеса на стареене (кожа, съдове, тъкани, мускули). Набавянето на веществото с храната не е достатъчно, защото в нея съдържанието на коензима е твърде малко и ако проблемите с кожата могат да бъдат решени чрез подхранването й с козметични средства, то за поддържането на организма вътрешно са необходими специални добавки.

Коензим Q10 е незаменим при сърдечно-съдови заболявания, влияе положително на имунната система, предпазва тялото от вредните ефекти на свободните радикали.

Открит е през 1957 г. благодарение на изследването на американския учен Ф. Керин, който успял да изолира веществото от сърцето на бик. Последващите наблюдения показали, че новото съединение се намира в жизненоважни органи: черния дроб, мозъка, панкреаса и бъбреците. Двадесет години след откриването на коензима, П. Мичъл успява да докаже, че без това вещество е невъзможно клетъчното натрупване на енергия и функционирането на клетките. За направеното откритие биохимикът получава Нобелова награда.

Основната активна съставка на CoQ10 with BioPerine 200 mg - коензима Q10, принадлежи към групата на най-често срещаните коензими намерени във всички живи клетки не само на човешкото тяло, а и на животните и растенията.

Синтезът му в организма се получава от аминокиселината тирозин с участието в процеса на фолиева киселина, витамин С и от групата В: пантотенат (В5), цианокобаламин (В12), пиридоксин (В6) и рибофлавин (В2). При ниско съдържание на който и да е от тези компоненти се нарушава процеса на производство на коензима. Това води до неговия недостиг и невъзможност напълно да изпълнява функциите си.

Основната му задача е осигуряване обратимост на окислително-възстановителните преобразувания, улесняване транспорта на водород и кислород по дихателната верига, активиране производството на клетъчна енергия, която е крайно необходима за жизнената дейност на организма, особено за хората, активно занимаващи се със спорт.

Втората задача на коензима е антиоксидантна функция. Антиоксиданти са наричат веществата, които активно предпазват тялото ни от вътрешното и външно въздействие на токсините, тяхната основа е молекула със свободни, отрицателно заредени електрони. В случаите когато в тялото попаднат анормални молекули (т.е. свободни радикали) с несдвоен електрон на последното ниво, които „ловят”" липиди и протеини, инактивирайки клетката и нарушавайки нейната жизнена дейност, антиоксидантите възстановяват баланса. Те отдават своя електрон на свободния радикал и тази обединена двойка продължава да участва в процеса без да причинява смущения.

Тялото на един здрав човек на възраст между 25-30 години е в състояние да синтезира до 300 мг от CoQ10 в денонощието, дори повече от дневната нужда. След 30 години синтезът му постепенно се намалява. На този етап е необходимо да започнете комплексни мерки за неговото възстановяване, които се изразяват в промяна на хранителния режим и профилактични курсове на прием на специални добавки. Може да направите това с хранителната добавка CoQ10 with BioPerine 200 mg от Doctor's Best, която е на страхотно ниска цена.

Необходимо е ясно да се разбере, че:

 • 25% недостиг на коензим Q10 води до общо понижение на енергията, влошаване на кръвообращението, сърдечни и съдови заболявания и развитие на анормални процеси (например, поява на тумори, включително злокачествени);
 • Дефицитът на коензим от 75% води до клетъчна некроза и в резултат до смърт.
 • Коензим Q10 има много незаменими свойства за тялото. Особено важно е забавянето на процесите на естествено стареене и удължаването на младостта, както и поддържането на енергийната активност на организма.

Биоперин в CoQ10 with BioPerine 200 mg съдържа билков екстракт, който се получава от зърната на черния пиперДругата съставка, Биоперин в CoQ10 with BioPerine 200 mg е билков екстракт, който се получава от зърната на черния пипер. Използва се за да увеличи усвояемостта на активните съставки, съставляващи спортните добавки, както и да повиши тяхната бионаличност. Представлява 95% екстракт на веществото пиперин, получено от семената на черен пипер. Специалният ефект на Биоперин се дължи на неговата способност да активира бионаличността на хранителните компоненти, като подобрява техния транспорт в кръвния поток посредством взаимодействие с епителните клетки на червата, по време на което се наблюдава увеличаване на тяхното усвояване. Предварителните проучвания показват, че Биоперин увеличава усвояването на CoQ10.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава отлична цена за CoQ10 with BioPerine 200 mg, антиоксидантен продукт на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ CoQ10 with BioPerine 200 mg на Doctor's Best?

Необходим продукт е за всеки здрав човек след 30 годишна възраст за укрепване и оздравяване на тялото, увеличаване на неговия енергиен и жизнен тонус, за предотвратяване на преждевременното стареене и намаляване функциите на имунната система. CoQ10 with BioPerine 200 mg е отличен продукт за активно спортуващите хора, тъй като ще им осигури безопасно и ефективно трениране с по-високи темпове и по-голяма производителност, в качеството си на енергийна и антихипоксична подкрепа на организма. Много добре повлиява при профилактика на хипертония, сърдечно-съдови проблеми, синдром на хроничната умора, пародонтоза, вторични имунодефицитни състояния и оксидативен стрес.

Употреба и дозировка на Doctor's Best CoQ10 with BioPerine 200 mg:

Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
Коензим Q10200 мг
Екстракт от плод на черен пипер (BioPerine®)5 мг

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: ориз на прах, растителна целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа: глутен, ГМО продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт! Да се съхранява на прохладно и сухо място.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки