Menu
Your Cart

Doctor's Best Best L-Tyrosine 500 mg

Doctor's Best Best L-Tyrosine 500 mg
Doctor's Best Best L-Tyrosine 500 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best L-Tyrosine 500 mg
 • КОД: DRB-00316
Видян от: 1974
33.69 лв.
Без данък: 33.69 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best Best L-Tyrosine намалява умората.Doctor's Best Best L-Tyrosine е хранителна добавка, съдържаща неесенциалната аминокиселина тирозин на капсули. Въпреки че тя може да се образува в тялото и влиза в структурата на протеините, нейното значение за здравето и атлетичната визия е голямо. Затова приемът й като суплемент е особено важен за сериозно трениращите хора. Както казахме по-горе, тирозинът може да се образува в тялото, като неин източник е друга аминокиселина – L-фенилаланин. Тази трансформация обаче понякога не е възможна, например при заболяването фенилкетонурия. В този случай, тирозинът става есенциален за организма. L-тирозин е аминокиселина, която се използва главно за производството на различни невротрансмитери (хормони, които участват в преноса на импулси в нервната система) като допамин, епинефрин, норепинефрин, както и тироксин и трийодтиронин (хормони от щитовидната жлеза). Меланинът, който придава кафяв цвят на косата и тена на кожата, също се синтезира от тирозин.
 
В областта на спортната суплеменция, добавка с тирозин на капсули, може да има понижаващ стреса ефект. При активно спортуване, наред с останалия ежедневен стрес, може да се стигне до проблеми с когнитивните способности, умора, намалена бдителност и тревожност. Приемът на тирозин се свързва с разрешаване на тези проблеми – подобрява фокуса по време на тренировка и намалява риска от претрениране. Спомага за по-бързото възстановяване и насърчава метаболизма на мазнините. Употребата на тирозин влияе пряко върху психическото състояние и настроението. Причината е, че участва в производството на хормоните допамин и епинефрин, които имат голямо влияние върху менталното здраве и комфорта. Всяка доза от Best L-Tyrosine съдържа 500 мг L-тирозин. Опаковката е достатъчна за 4-месечна употреба.

Защо да изберем Best L-Tyrosine от Doctor's Best?

 • Понижава нивата на стрес;Doctor's Best Best L-Tyrosine релаксира нервната система.
 • Подобрява настроението;
 • Подпомага дейността на нервната система;
 • Действа ободряващо;
 • Подобрява менталното здраве;
 • Повишава енергията и тонуса;
 • Стимулира концентрацията;
 • Намалява риска от претрениране;
 • Насърчава мастната обмяна;
 • Подкрепя работата на щитовидната жлеза;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • Опаковката е достатъчна за 4 месеца;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Best L-Tyrosine?

Best L-Tyrosine (Бест Л-тирозин) от Doctor's Best е хранителен суплемент с аминокиселината тирозин на капсули. Формулата е насочена към възстановяване на нейните нива, когато се наблюдава невъзможност за самостоятелното й синтезиране от тялото. Такъв е случаят със заболяването – фенилкетонурия. Приемът на L-тирозин е отличен избор за подобряване на менталното състояние, повишаване на настроението, облекчаване на стреса и тревожността и оптимизиране на спортните постижения. Тирозинът е заменима аминокиселина, която влиза в структурата на повечето протеини. Въпреки това, нейното предназначение не е да стимулира качването на мускулна маса, а да подкрепя работата на нервната система и да действа релаксиращо върху психиката. Това също оказва положителен ефект, особено при тежки тренировки.

За кого е подходящ Best L-Tyrosine (тирозин на капсули) от Doctor's Best?

Best L-Tyrosine е отличен избор при интензивно психическо и физическо натоварване, за намаляване на стреса, подобряване на менталното здраве, повишаване на концентрацията и оптимизиране работата на нервната система.

Употреба и дозировка на Best L-Tyrosine:

Една доза (1 капсула) дневно между храненията.
 
СъставСтойност за 1 доза:
L-тирозин500 мг

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки