Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти > BioTech Tribooster

Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти > BioTech Tribooster
Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти > BioTech Tribooster
Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти > BioTech Tribooster
Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти > BioTech Tribooster
Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти > BioTech Tribooster
 • Наличност: Да
 • Марка: Biotech
 • Модел: BioTech Tribooster
 • КОД: BTA-203857, BTA-209330
Видян от: 6194
38.00 лв.
Без данък: 38.00 лв.

Възможни варианти

Хардкор и Хормоно-стимулиращи продукти > BioTech Tribooster

Трибулус Терестрис е уникално растение, което расте в страните с топъл климат, каквато е и България. При мащабна научна работа са получени поразителни данни: сапонините и алкалоидите, които се съдържат в това растение, стимулират изхвърлянето на лутеинизиращия хормон от хипофизата, който регулира количеството на изработения тестостерон.

BioTech Tribooster е средство №1 за производството на този мъжки хормон! Това е ефективна хранителна добавка за повишаване на тестостероновия хормон в кръвта. Той е произведен на базата на безопасни и прецизно подбрани съставки. Във всяка доза се съдържат 2000 мг високо концентриран екстракт от Трибулус.

Защо да изберем BioTech Tribooster?

 • BioTech Tribooster увеличава нивото на тестостерона в кръвта.Стимулира растежа на мускулите и оформянето на релефност
 • Увеличава мускулната енергия и сила
 • Помага за бързото възстановяване на силите и мускулите
 • За свръхвисоки нива на тестостерон
 • Усилва действието на тестостерона върху мускулните клетки
 • Повишава силовата издръжливост по време на тренировките
 • 1 доза – по 1 таблетка дневно
 • Помага за бързото трупане на суха мускулна маса
 • Укрепва мъжкото здраве
 • За по-високо либидо и нормална работа на репродуктивната система
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Tribooster от BioTech?

BioTech Tribooster на топ цена не съдържа стероиди.Tribooster е хранителна спортна добавка от компанията BioTech USA, която съдържа екстракт от Трибулус в много висока концентрация. Таблетките се препоръчват на опитни занимаващи се със спорт мъже, на които им е необходима поддръжка за постигането на високи спортни показатели.

BioTech Трибулус не съдържа стероиди!

За повишаване нивата на мъжкия хормон в кръвта, спортистите трябва да съчетават комплекс от няколко неща. Това включва провеждането на системни тренировки. Съблюдаване на правилно висококалорично хранене и употребата на спортни добавки.

В състава на Tribooster 2000 мг таблетки влиза едно от най-разпространените растения за увеличаване синтезирането на тестостеронТрибулус Терестрис. В повече от 90% той се състои от стероидни сапонини. Те влияят на количеството тестостерон и го повишават до най-високите граници в рамките на нормалното.

При регулярна употреба на този продукт се забелязва и повишение на либидото и мъжката полова активност. Увеличаването на ефективността на половите функции е провокирано от това, че добавката има свойствата на афродизиак. Освен това се подобрява и самочувствието, настроението, а също и силата, мускулният растеж и се намалява периода на възстановяване след изнурителни тренировки.

Tribooster 2000 не е стероидно средство, а растителен естествен продукт, благодарение на който Вие ще можете да увеличите мускулната си маса!

Tribooster от BioTech увеличава сухата мускулна масаTribooster BioTech може да се приема от всички спортисти, особено от тези, които се занимават със спорт професионално. Благодарение на този продукт, всеки може да достигне пиковите си възможности и да поддържа добрата си физическа форма. Опитните треньори препоръчват добавката да се съчетава с някои от видовете добавки за повишаване ефекта от употребата на този продукт. Към тях се отнасят протеини, креатин и витаминно-минерални смеси.

Трибулус 2000 мг е безопасен и ефективен бустер на тестостерона. Това, което отличава тази добавка от останалите, е високото съдържание в състава и на сапонини. Сапонините са ключови елементи за увеличаването на резултатите. Колкото по-голяма е тяхната концентрация, толкова повече тестостерон ще има в организма. А с високите нива на тестостерон в организма, тялото и мускулите ще усещат нуждата натоварването им да се увеличи и тренировките ще станат много по-резултативни.

Спортната добавка Tribooster на BioTech USA, която е на топ цена, е предназначена за значително повишаване на мускулната производителност, за бързо възстановяване на мускулите и за повишаване на нивото на енергия на организма. Този продукт е направен за първенци!

Малко повече за активните компоненти в BioTech Tribooster

Основата на Трибулус таблетки са стероидните сапонини. Това са безопасни натурални компоненти, които усилват синтезацията на тестостерон. Техните функции са да увеличават скоростта на секретирането и количеството на хормона. Добавката оказва косвено въздействие върху човешкия организъм, без да нарушава естествения хормонален баланс. Страничните ефекти, ако може да се нарекат така, са повишаване на мотивацията и подобряване на настройката за трениране. Усилвайки ефективността на тестостерона, сапонините влияят върху чувствителността на рецепторите на мускулните влакна към хормона.

Tribooster на страхотна цена има анболитен ефектПредимствата на Tribooster са, че той е безвреден и безопасен за организма, стимулира естествените механизми за секретиране на мъжкия хормон и е напълно натурален хранителен продукт!

Tribooster и тестостерон

Тестостеронът е един от най-силните и ефективни анаболитни хормони, който увеличава издръжливостта и силата и ускорява хипертрофията на мускулната тъкан. Затова на онези, които имат нужда точно от това, BioTech предлага мощния си бустер Tribooster. Направен е само от висококачествен Трубулус терестрис с високо съдържание на елементи, влияещи благотворно за произвеждането на мъжки полови хормони.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Triboosterтрибулус на марката BioTech USA.

За кого е най-подходящ Tribooster (Трибулус) от BioTech?

Спортната хранителна добавка Tribooster е подходяща за използване от всички видове спортисти – от новаци до професионалисти, които търсят натурален помощник за увеличаването на тяхната сила, издръжливост и енергия за тренировки.

Употреба и дозировка на BioTech USA Tribooster:

Приемайте по 1 таблетка дневно с течности.

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Трибулус терестрис екстракт2000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: сапонини, микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат, силициев диоксид, хидроксипропилметил целулоза, поливинилпиролидон.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър