Menu
Your Cart

Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg

Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg
Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg
Разграбен
Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg
Видян от: 2677
23.99 лв.
Без данък: 23.99 лв.

Възможни варианти

Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg стимулира производството на тестостеронЗаради своите забележителни свойства, Епимедиум е получил заслужено уважение сред спортистите, при това с всяка година интересът към него расте. Това е добър тестостеронов бустер – хранителна спортна добавка, която предизвиква растеж на мускулната маса. Работата е там, че растението, от което е направена добавката на Prozis Foods, съдържа тестостерон, който е нужен за растежа на мускулатурата. След приема на продукта се оптимизира половата функция и се увеличава силата. При атлетите, които го приемат, се усилва вниманието и се увеличава съдържанието на други хормони: норадреналин, адреналин, серотонин и допамин. Тези вещества подобряват обменните процеси, като помагат да се сформира съвършено тяло и да се постигнат поставените цели. Именно повишаването на допамина в организма стартира реакция, която води до изработването на собствен тестостерон. За това Horny Goat Weed е превъзходен бустер на тестостерон, който помага да се наситят мускулите с този хормон. А също така увеличава спортната работоспособност и тонизира организма. Благодарение на антиоксидантното си действие, тялото се адаптира бързо към силните натоварвания. Още едно важно качество на добавката е, че разширява капилярите, благодарение на което се подобрява снабдяването с кръв на крайниците. Това свойство допълнително стимулира прираста на мускулните тъкани. Освен това, Епимедиум, или както също е известно растението – „Рагонен козел”, успокоява нервната система, което е много важно за спортистите, които изпитват голям стрес по време на състезания. Спортната добавка значително подобрява метаболизма и състоянието на атлетите. Продуктът е находка за бодибилдърите, която им помага да укрепят здравето си и да изведат от тялото си вредните вещества, които се натрупват при продължително използване на гейнери.

Защо да изберем Prozis Foods Horny Goat Weed 500mg?

 • Horny Goat Weed от 500mg помага за оформянето и уголемяването на мускулатуратаСтимулира сексуалността
 • Съдейства за уголемяването на мускулите
 • Активира дейността на остеобластите – клетките, които провокират растежа на костна тъкан
 • Притежава антиоксидантно, хепатопротекторно и неотропично действие
 • Укрепва нервната система, помага при стресове, предотвратява гибелта на нервните клетки, подобрява вниманието и паметта
 • Разрежда кръвта и нормализира налягането
 • Стимулира надбъбречните жлези и увеличава изработването на хормони
 • По 1 доза дневно от 1 капсула по време на закуска
 • Подобрява работата на бъбреците
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Horny Goat Weed от Prozis Foods?

Horny Goat Weed е тестостеронов бустер на марката Prozis Foods, разработена от Разгонен козел – растение, заслужено получило любовта на спортистите, заради множеството си полезни свойства. Природата на далекоизточните гори е вложила всичко най-хубаво е него. В листата му се съдържат флавоноиди, сред които най-много присъстват гликозидите. Това са кверцетин, икариин, хиперин, икаризид, епимедини А, В, С и епимедозид. Също натак надземната част съдържа алколоиди и стероидни сапонини. В корените има флавоноиди, алколоиди и стероиди: бета-ситостерол, кампестерин, алифатични висши въглехидрати. Независимо от скромния си външен вид, Разгонен козел притежава редица полезни действия. Особено много се цени икариина, който притежава широк спектър на фармакологично действие. Основните от тези действия са гонадотропични и естрогенни. Този флавоноид отдавна е известен като афродизиак, а в последните години стана ясно и че има свойствата на анаболитик.

Prozis Foods Horny Goat Weed усилва сексуалното желание и подпомага половите функцииУстановено е, че Horny Goat Weed се бори с хипоксията, също така тонизира, повишава в пъти издръжливостта, съдейства за нормализиране обмена на течности в тялото. Действа добре при шум в ушите и в нарушения в уринирането. В последните две десетилетия са се провели множество изследвания върху растението Епимедиум. В едно от тях е установено, че повишава продуцирането на тестостерон и подобрява състоянието на костите. Проведено е и изследване върху жени в периода на постменопауза. За период от 2 години пациентките са приемали екстракт от растението и резултатът бил, че загубата на костна тъкан значително намалява. Благодарение на цял ред полезни вещества, този продукт тонизира и подмладява организма.

Освен това, Horny Goat Weed от компанията Prozis Foods може да се счита за „природна виагра”. Той помага и на мъжете, и на жените. Италиански учени са открили, че икриинът действа точно като виаграта, но без страничните и ефекти. Този флавоноид инхибира действието на ензима фосфодиестераза-5А1, който контролира оросяването на мъжкия полов орган. Също така увеличава и продукцията на азотен оксид, благодарение на което се подпомага кръвоснабдяването на мускулната тъкан. Добавката повишава, възстановяване сексуалното желание, като подобрява чувствителността на нервните окончания. В крайна сметка се възвръща „яснотата” на усещанията от интимната близост. Доказано е, че Разгонен козел буквално връща мъжете към пълноценен живот. Наскоро микробиолозите са открили, че при болните, които са приемали екстракт от това растение, се повишава качеството на спермата. Така че приемът на добавката повишава и вероятността от зачеване на дете. Инкриин подобрява еректилните функции и повишава либидото и при двата пола. Този продукт би помогнал и на жените, тъй като нормализира месечния цикъл и помага да се справят с болезнените менструации. Помага и на по-възрастните жени, като намалява дефицита на естроген, удължава времето на функциониране на яйчниците и така връща младостта. Незаменим е продуктът и при хипертония, предизвикана от менопаузата.

Horny Goat Weed 500mg от Prozis Foods дава сили, издръжливост и здраве на ставите и коститеИкриин е само един от активните компоненти в Horny Goat Weed. В състава на растението присъстват и други вещества, чиято комплексна работа превръща тази хранителна добавка в средство с дълъг списък на полезни действия – противовъзпалителни, антибактериални, имуностимулиращи и съдоразширяващи.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Horny Goat WeedЕпимедиум на марката Prozis Foods.

За кого е най-подходящ Horny Goat Weed (Епимедиум) от Prozis Foods?

На първо място, приемът на Prozis Foods Епимедиум се препоръчва на спортистите-мъже. Растежът и развитието на мускулите е право пропорционално на количеството тестостерон в организма, а този продукт способства активното изработване на този важен хормон в мъжкото тяло. Той повишава по естествен начин продуцирането на собствен мъжки хормон, като така провокира и прираст на мускулатурата. В резултат на това се ускорява транспортирането на питателни вещества и кислород, подобрява се еректилната функция и се увеличава либидото.

Употреба и дозировка на Prozis Foods Епимедиум:

Приемайте по 1 капсула сутрин с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Епимедиум 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: Епимедиум, микрокристална целулоза, желатин, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки