Menu
Your Cart

Universal Nutrition ZMA Pro

Universal Nutrition ZMA Pro
Universal Nutrition ZMA Pro
 • Наличност: Да
 • Модел: Universal Nutrition ZMA Pro
Видян от: 1820
47.00 лв.
Без данък: 47.00 лв.

Възможни варианти

Universal Nutrition ZMA Pro предлага перфектното съчетание на витамини и минерали за ежедневна подкрепа на здравето. Съдържащите се цинк и магнезий, заедно с витамин B6, представляват високоефективна комбинация за всеки активен човек, при интензивни тренировки, повишен стрес, липса на енергия, хронична умора, раздразнителност, апатия и т.н. Лесните за дозиране и прием капсули са перфектното решение за заетите хора, с всяка доза се осигуряват оптимални дози, нужни за правилното функциониране на организма, добро настроение и висока работоспособност.

Universal Nutrition ZMA Pro повишава издръжливостта и енергията.Цинкът е жизненоважен за здравето минерал. Притежава противовъзпалителни и антиоксидантни качества. Защитава клетъчното здраве, подсилва имунитета и стимулира заздравяването при рани. При активно спортуване подобрява възстановяването и намалява възпаленията. Освен за физиката, цинкът влияе добре и на психическото състояние. Неговото действие намалява нивата на стрес и нервното напрежение, подобрява настроението и има потенциал да повиши либидото. Всяка доза от ZMA Pro съдържа 30 мг цинк.
 
Магнезият е друг жизненоважен минерал, който участва в стотици реакции, а дефицитът му е сред най-лесните за разпознаване. Едва ли има човек, който да не заключи, че има недостиг на магнезий след зачестяване на мускулните крампи или повишената раздразнителност. Разбира се, причините може и да са други, но най-честата е липсата на магнезий и/или калций. Тази комбинация е от особена важност за здравето на сърцето, мускулната функция и нервната система, затова ако търсите комплексен продукт, може да разгледате разнообразието от добавки с витамини и минерали, които предлагаме. Магнезият релаксира мускулите, спира крампите и регулира сърдечния ритъм. Това се отразява благотворно върху здравето на сърцето и има потенциал да нормализира кръвното налягане. В спортните среди се следят много отблизо всички средства за увеличаване на мускулната сила и издръжливост, повишаване на енергията и мотивацията за спортуване. Включването на добавка с магнезий е много добър ход. Той регулира работата на нервната система, подобрява съня и настроението, действа противовъзпалително и е перфектно решение за активните хора. Всяка доза от Universal Nutrition ZMA Pro съдържа 450 мг магнезий.
 
Витамин B6 или пиридоксин е водоразтворим витамин от група Б. Известен е със способността си да поддържа комуникацията и здравето на клетките от нервната система, облекчава напрежението и симптомите на тревожност и депресия, участва в синтеза на енергия и подобрява преноса на кислород в кръвта. Значението му за здравето и самочувствието е голямо, а когато се наблюдават повишени нива на стрес, това може да е отлично решение за възвръщане на нормалното състояние. Всяка доза от Universal Nutrition ZMA Pro съдържа 7 мг пиридоксин хидрохлорид.

Защо да изберем ZMA Pro (90 капсули)?

 • Антиоксидантна протекция;Universal Nutrition ZMA Pro намалява стреса и тревожността.
 • Подсилва имунитета;
 • Действа противовъзпалително;
 • Стимулира регенерацията при рани и травми;
 • Подобрява настроението;
 • Увеличава енергията и мускулната издръжливост;
 • Подобрява съня;
 • Защитава сърцето;
 • Нормализира сърдечния ритъм;
 • Потенциал да понижи високото кръвно налягане;
 • Спира мускулните схващания;
 • Насърчава кръвотворенето;
 • Участва в синтеза на хемоглобин;
 • Оптимизира преноса на кислород в кръвта;
 • Подпомага възстановяването след тренировка;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Universal Nutrition ZMA Pro?

Universal Nutrition ZMA Pro подобрява настроението и самочувствието.Universal Nutrition ZMA Pro е комплексна формула, осигуряваща едни от най-важните минерали и витамин Б-6. Продуктът е идеално решение за активни хора и за редовно спортуващи. Все повече хора обръщат внимание на двигателната си активност, осъзнавайки, че работата зад бюро в офис осигурява едва около 2000 стъпки от препоръчителните 15000 дневно! Повече ходене пеша, повече изкачване на стълби, движение във всеки възможен случай са само началото в правилната посока. Спортуването 2-3 пъти седмично зарежда с изключително позитивно настроение, усещането, че се грижим за тялото си и подобряваме здравето си е много мотивиращо. Заедно с желанието, може да си помогнем и с приема на подходящи хранителни добавки. Една такава е ZMA Pro от Universal Nutrition. Тя набавя пиридоксин, магнезий и цинк. 
 
Ежедневно организмът ни е атакуван от различни замърсители, свободни радикали, токсини, вируси, бактерии, гъбички и т.н. При ниска имунна защита може да се стигне до заболяване, което да намали качеството на живот и дори да се превърне в хронично. Неутрализирането на заплахата за здравето се състои в прием на продукти с антиоксидантна активност и стимулиращи имунната система. Цинкът е много важен за целта минерал. Той ограничава възпалителните процеси, бори се с инфекцията и намалява честотата на боледуване. Във всяка доза от Universal Nutrition ZMA Pro се съдържат 200% от дневната доза от минерала (30 мг).
 
Редовните тренировки могат да причинят допълнително стрес, особено за начинаещите. Промяната в ежедневието, допълнителната нужда от енергия и концентрация, двигателна активност и т.н., изчерпват енергията, което може да доведе до преумора и да наруши качеството на съня. Мускулната издръжливост често не отговаря на желанието за натоварване и може да се стигне до претрениране, крампи и учестен пулс. Включването на магнезий е отличен начин да се ускори адаптирането на тялото към тренировките, след което да настъпи търсенето подобрение на визията и самочувствието. Минералът подобрява работата на нервната система, намалява стреса, подобрява съня и работоспособността на мускулите. Всяка доза от Universal Nutrition ZMA Pro съдържа 113% от дневната доза магнезий (450 мг).
 
Претоварването с работни ангажименти, семейни проблеми, хронични заболявания, често боледуване и още много други пречки могат да обезсърчат всеки активен човек. Липсата на време е най-честата причина за прекъсване на тренировките или недостатъчните такива. Разбира се, нередовни тренировки е по-добре от никакви, но за да има желания ефект – мускулесто тяло, изчистен релеф, перфектни форми и добро здраве – трябва постоянство. Подкрепата идва в лицето на добавка с витамин Б6. Пиридоксинът завършва триото в ZMA, включващо още цинк и магнезий. Витамин B-6 участва в кръвотворенето, насърчавайки синтеза на хемоглобин и по този начин се подобрява преноса на кислород, оказва превенция на заболявания като анемия и още много други. Достатъчните количества от витамина са от особено значение за здравето на сърцето, тъй като регулира нивата на един нормален за тялото протеин – хомоцистеин. Когато равнищата му са високи обаче, съществува риск от увреждане на сърцето и нервната система. Всяка доза о т Universal Nutrition ZMA Pro осигурява 350% от дневната нужда от витамина (7 мг).

За кого е подходящ ZMA Pro (Цинк, магнезий и витамин В6)?

Universal Nutrition ZMA Pro е отличен избор за активни хора, независимо от пола. Подходящ е при стресова работа, нервно напрежение, хронична умора, интензивни тренировки, трудности със съня, апатия и депресивни състояния, често боледуване и хронични възпаления.

Употреба и дозировка на Universal Nutrition ZMA Pro:

Една доза (3 капсули) вечер, най-добре преди хранене. 
 
Хранителна стойност за 1 доза (3 капсули):
 
СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Витамин B67 мг350%*
Магнезий450 мг113%*
Цинк30 мг200%*

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки