Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Scitec

SciTec Nutrition e производител на добавки, на който може да се доверите напълно. Те имат строги правила за тестване и контрол на ĸaчecтвoтo нa вcяĸa пapтидa пpoтeин, и винaги мoжeтe дa сте спокойни, чe щe пoлyчитe тoчнo тoвa, зa ĸoeтo сте платили. Статистиката посочва, че SciTec Nutrition пpoдaвaт нaд 1500 тoнa cypoвaтъчeн пpoтeин на гoдинa. Scitec разработва много различни продукти, но специално за протеина на прах ocигypявa нaй-виcoĸoтo ĸaчecтвo. Сред тяхните продукти и добавки ще намерите бъpнepи нa мaзнини, дoбaвĸи зa пpeди тpeниpoвĸa, aминoĸиceлини, бycтepи нa тecтocтepoн, витaмини и минepaли, ĸpeaтин и пoчти вcичĸo, ĸoeтo ви e нeoбxoдимo, зa дa пocтигнeтe цeлитe cи.


Марка: Scitec Модел: Beef Concentrate
100% Beef Concentrate представлява пълен хидролизиран телешки протеин, без добавяни хормони, съставен от 100% натурален продукт - прясно говеждо. 100% Beef Concentrate е хидролизиран с помощта на ензими, като по този начин осигурява доста бързо храносмилане и абсорбция в организма.Говеждото (тел..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Марка: Scitec Модел: Scitec 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptide
100% Hydrolyzed beef isolate peptide хранителна добавка, който съдържа 100% протеин изолат от телешко месо. Специално създадена хидролизирана формула, за по-бързо и по- лесно усвояване от организма. Дава на тялото необходимата енергия и подпомага регенерацията след тренировка. Формула обогатена с кр..
59.90 лв.
Без данък:59.90 лв.
Марка: Scitec Модел: Scitec 100% Milk Complex
Млечният протеин комплекс 100% Milk Complex на Scitec представлява добре подбрана смес от висококачествени млечни протеини (суроватъчни и казеин). Сместа от млечни протеини на Scitec наподобява съотношенията на отделните съставки в млякото, като съдържа всички компоненти, необходими за увеличаване н..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Марка: Scitec Модел: Scitec 100% Milk Delite
100% Milk Delite е отличен протеинов продукт, разработен на базата на висококачествени млечни протеини: суроватка и общ млечен протеин. Хранителните протеини са източниците на азот и незаменими аминокиселини, които тялото изисква за растеж и поддържане на тъканите, следователно 100% Milk Delite на S..
63.00 лв.
Без данък:63.00 лв.
Марка: Scitec Модел: Scitec 100% Whey Protein
100% Whey Protein е протеин с отлично качество, произведен изцяло от суроватка. По принцип хранителните протеини са богат източник на азот и ЕАА (есенциални аминокиселини), коиото са нужни на тялото за да поддържа и развива тъканите. По този начин Scitec Whey Protein осигурява растеж и поддържане на..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Марка: Scitec Модел: Scitec Anabolic Whey
Scitec Anabolic Whey представлява много добре селектирана комбинация на суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, млечен протеин концентрат и добавени допълнителни количества креатин, таурин и глутамин. Anabolic Whey е висококачествен продукт и много добър избор за изграждане на му..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Марка: Scitec Модел: Scitec Casein Complex
Casein Complex - продукт на фирмата Scitec представлява мицеларен казеин, който е доминиращият млечен протеин. Casein Complex е съставен изцяло от млечен казеин, който е с високо съдържание на ВСАА (аминокиселини с разклонени вериги), както и много високи нива на L-глутамин - най-често срещаната сво..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Марка: Scitec Модел: Scitec Whey Isolate
Whey Isolate е отличен висококачествен протеин, произведен от суроватъчен протеин изолат и „подсилен“ с бързо усвояващият се суроватъчен протеин хидролизат. Whey Isolate е продукт на марката Scitec и е с изключително ниско съдържание на въглехидрати. Суроватъчния протеин изолат по принцип се характе..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Марка: Scitec Модел: Whey Protein Proffesional
Whey Protein Professional представлява комбинация от суроватъчен протеин концентрат и изолат – протеини с най-високо качество на марката Scitec.Суроватъчния протеин концентрат се характеризира с по-високо съдържание на биологично активни вещества, каквито са например пептидите, които изпълняват ..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)