Menu
Your Cart

Scitec Casein Complex

Scitec Casein Complex
Scitec Casein Complex
Hot
Scitec Casein Complex
Scitec Casein Complex
Scitec Casein Complex
 • Наличност: Да
 • Модел: Scitec Casein Complex
Видян от: 4531
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.

Възможни варианти

Scitec Casein Complex е мицеларен казин на прах с богат аминокиселинен профил и високо съдържание на ВСААCasein Complex - продукт на фирмата Scitec представлява мицеларен казеин, който е доминиращият млечен протеин. Casein Complex е съставен изцяло от млечен казеин, който е с високо съдържание на ВСАА (аминокиселини с разклонени вериги), както и много високи нива на L-глутамин - най-често срещаната свободна аминокиселина в кръвта.

Характерно за мицеларният казеин е, че неговите молекули образуват структура подобна на мицел, която представлява струпване на няколко хиляди казеинови молекули. Тази структура се разгражда по-трудно от храносмилателните ензими, което осигурява по-бавно освобождаване на аминокиселини и пептиди за по-дълго време. Това прави казеина идеален "бавен" протеин.

Casein Complex увеличава растежа и допринася за поддържането на мускулната маса, а освен това има благоприятно действие за запазването на здравината на костите. Млечните протеини в Casein Complex са пълни протеини, т.е. осигуряват на организма всичките необходими аминокиселини, в това число и деветте незаменими аминокиселини, които не се произвеждат от тялото и трябва да се набавят чрез храната.

В Casein Complex е прибавено допълнително количество L-глутамин, таурин, както и храносмилателните ензими папаин и бромелаин. Храносмилателните ензими са изолирани от растения (ананас и растението carcica papaya). Те имат широка протеолитична активност (разграждат протеините на по-малки съставни части - пептиди и аминокиселини), която подпомага стомашните храносмилателни ензими и улеснява усвояването на казеина и другите протеинови съставки.

Casein Complex съдържа и калций, който допринася за нормалната функция на мускулите, важен е за енергийния метаболизъм и участва в предаването на нервните импулси. Освен това калцият е необходим за поддържането на здрави кости и зъби.

Мицеларният казеин на Scitec с бавно освобождаване в организма е на топ цена в Protein.bg Защо да изберем Scitec Casein Complex?

 • Висококачествен мицеларен казеин
 • Високо съдържание на ВСАА
 • Богат аминокиселинен профил
 • Осигурява бавно освобождаване в организма
 • Идеален нощен протеин
 • Увеличава мускулната маса
 • Намалява количеството на излишнтие мазнини
 • Има много ниско съдържание на мазнини
 • Над 70% съдържание на протеини
 • Добавени са протеолитични храносмилателни ензими за по-лесно разграждане на протеините
 • Допълнително количество L-глутамин
 • Подобрява възстановяването след тренировки
 • Наличие на калций
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява мицеларният казеин Casein Complex на Scitec?

Casein Complexмицеларен казеин на марката Scitec е продукт, съдържащ основно мицеларен казеин с високи нива ВСАА и добавен L-глутамин. Casein Complex осигурява бавно освобождаване на пептиди и аминокиселини за продължителен период от време, като съдържанието на протеини е 22гр. във всяка доза (30гр.). В останалите 8 грама от всяка доза присъстват храносмилателни ензими, L-глутамин, въглехидрати, соли и много ниско количество мазнини.

Освен всички изброени предимства, Protein.bg ви дава супер цена за Casein Complex мицеларен казеин на марката Scitec.

За кого е най-подходящ Casein Complex (мицеларен казеин) на Scitec?

Casein Complex e подходящ за изграждане или поддържане на мускулната маса, както и за намаляването на излишните телесни мазнини.

Casein Complex е подходящ като заместител на ядене (но не системно), както и преди сън. Това се дължи на бавното усвояване на казеина, което пък от своя страна осигурява освобождаване на биологично активните пептиди и аминокиселини за дълъг период от време през нощта

Употреба и дозировка на Scitec Casein Complex:

Смесете една доза Casein Complex (30гр.) с 350мл течност и разклатете много добре (дневна доза). Да не се превишава дневното количество.

100% Casein Complex Може да се приема като нощен протеин преди лягане; ако използвате преди и по време на тренировка други протеинови добавки, казеина може да се включи като основен протеин след тренировка, както и по всяко време когато имате нужда от прием на протеини (като заместител на хранене).

Продукта се предлага с вкусове на белгийски шоколад, маракуя с бял шоколад, пъпеш с бял шоколад. Опаковките са 920гр./30 дози, 2350гр./78 дози и 5000гр./166 дози

*Информация за алергени* Продукта е произведен в съоражение, в което се обработва мляко, яйца, глуте, соя, фъстъци, риба и ракообразни.

Състав на Casein Complex:

Пъпеш с бял шоколад : Млечен протеин комплекс (мицеларен казеин концентрат и калциев казеинат), бял шоколад на прах [захароза, какао на прах - 33.4%), мляко на прах], декстроза, аромати (пъпеш, бял шоколад), натриев хлорид, L-глутамин, таурин, подсладители (ацесулфам К, сукралоза), бромелаин извлечен чрез есктракция от ананас (1200 GDU/g), папаин извлечен чрез екстракция от Carcica papaya (1,5 FIP u/mg), оцветител (Sunset Yello FCF)

Маракуя с бял шоколад : Млечен протеин комплекс (мицеларен казеин концентрат и калциев казеинат), бял шоколад на прах [захароза, какао на прах - 33.4%), мляко на прах], декстроза, аромати (маракуя, бял шоколад), натриев хлорид, L-глутамин, таурин, подсладители (ацесулфам К, сукралоза), бромелаин извлечен чрез есктракция от ананас (1200 GDU/g), папаин извлечен чрез екстракция от Carcica papaya (1,5 FIP u/mg)

Белгийски шоколад : Млечен протеин комплекс (мицеларен казеин концентрат и калциев казеинат), обезмаслено на прах (10-12%), декстроза, аромати (шоколад), натриев хлорид, L-глутамин, таурин, подсладители (ацесулфам К, сукралоза), бромелаин извлечен чрез есктракция от ананас (1200 GDU/g), папаин извлечен чрез екстракция от Carcica papaya (1,5 FIP u/mg)

Хранителна стойност

100g

30g

Енергия

350 kcal/1470 KJ

106 kcal/445 KJ

Мазнини

*

0,7g

От които наситени

*

0,6g

Въглехидрати

9,3g

2,8g

От които захари

9,3g

2,8g

Протеини

73g

22g

Соли

1,1g

0,33g

Разграждащи ензими 50/50 Бромелаин/Папаин

80mg

24mg

Aминокиселинен матрикс

1333mg

400mg

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки