Menu
Your Cart

Prozis Maltodextrin

Prozis Maltodextrin
2 - 3 Дни
Prozis Maltodextrin
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Maltodextrin
Видян от: 3941
15.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.

Възможни варианти

Prozis Maltodextrin е хранителна добавка, съдържаща комплексни въглехидрати, осигуряващи бързо освобождаване на енергия и възстановяване на гликогеновите депа. Подпомага усвояването на протеините и изгарянето на мазнините. Малтодекстринът увеличава силата, енергията и издръжливостта на мускулите по време на тренировка, както и ускорява възстановяването след нея. Създава отлични условия за изгаряне на мазнините, което води съответно до повече енергия. Пудрата се разтваря лесно и няма вкус, което я прави отличен избор за добавяне към всякакви напитки. Въглехидратите са особено важни за функциите на мозъка, когато са в недостатъчно количество се появяват умора, забавяне на реакциите, разсеяност, главоболие, трудно концентриране. Включването на бързи и бавни въглехидрати е правилният избор за добро настроение, бърза мисъл, енергия и издръжливост както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Защо да изберем Maltodextrin Prozis?Prozis Maltodextrin подпомага качването на килограми.

 • Въглехидрат с бързо усвояване;
 • Повишава енергийните нива;
 • Увеличава силата;
 • Мускулната издръжливост се увеличава;
 • Подпомага усвояването на протеините;
 • Съдейства за качване на тегло;
 • Създава условия за горене на мазнини;
 • Възстановява гликогеновите запаси;
 • Бързоразтворима формула;
 • Пудра без вкус и миризма;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Prozis Maltodextrin (малтодекстрин)?

Maltodextrin от Prozis е суплемент, осигуряващ прахообразна формула със 100% малтодекстрин. Това е комплексен въглехидрат с бързо усвояване. Увеличава енергията и подпомага възстановяването след тренировка. Бързоусвоимите въглехидрати са отличен избор за прием след тренировка, заедно със суроватъчен протеин и/или аминокиселини, тъй като ускорява изгарянето на мазнините и подобрява абсорбирането на белтъчините.

Всяка доза от хранителната добавка съдържа 100% малтодекстрин. Той е отличен за включване във всяка напитка – сок, вода, мляко, тъй като няма вкус или миризма.Prozis Maltodextrin увеличава енергията и възстановява гликогена в мускулите.
Освен за мускулите, Prozis Maltodextrin оказва влияние и върху дейността на мозъка. Той е един от главните потребители на въглехидратите. Енергията, която се добива от тях е бърза и лесна за осигуряване. Когато приемът на този макронутриент е намален, често се стига до умора, разсеяност, липса на концентрация и неудовлетворяващи спортни резултати. За атлетите, целящи сила и издръжливост, както и качване на тегло, въглехидратите са основен съюзник. Мускулната маса ще бъде защитена от катаболни реакции, ако на тялото се осигурят достатъчно въглехидрати и протеини.

Бързите реакции и добра кондиция са важни при работа с големи тежести, а също и в натовареното ежедневие. За да не се стигне до прекомерно натоварван, съпътствано от трудно заспиване, нервно напрежение, нисък имунитет и лошо настроени, препоръчваме употребата на Prozis Maltodextrin преди и след тренировка. Достатъчното количество вода също е от важност за физическото и психическото състояние, особено при прием на допълнително въглехидрати.

За кого е подходящ Maltodextrin (комплексни въглехидрати) на Prozis?

Prozis Maltodextrin е отличен избор за всеки, нуждаещ се от повече енергия преди тренировка и от бързо възстановяване след нея. Подходящ е при всякакъв вид натоварване, особено при високоинтензивните тренировки. Подпомага възстановяването на енергията и попълва изчерпаните гликогенови депа в мускулите. Prozis Maltodextrin е чудесно допълнение към диетата за качване на тегло и извайване на силно, релефно, мускулесто тяло.

Употреба и дозировка на Maltodextrin (бързи въглехидрати) Prozis:

Една доза (40 г = 1 лъжица) се разтваря в около половин литър студена течност – вода, сок или друго. Отлично решение е комбинираното приемане след тренировка, заедно с аминокиселини и/или протеини.

Хранителна стойност за 1 доза (40 г):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Въглехидрати (малтодекстрин) 38 г15%*

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки