Menu
Your Cart

Prozis L-Carnitine 1100

Prozis L-Carnitine 1100
2 - 3 Дни
Prozis L-Carnitine 1100
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis L-Carnitine 1100
Видян от: 3274
39.99 лв.
Без данък: 39.99 лв.

Възможни варианти

L-CarnitineL-Carnitine 1100 подпомага мастния метаболизъм 1100 е продукт на компанията Prozis sport и представлява аминокиселината L-карнитин в течна форма. L-Карнитинът спада към аминокиселините, тъй като е органична киселина, която съдържа аминогрупа. L-карнитинът обаче не спада към 20-те аминокиселини, които изграждат протеините в човешкото тяло. Въпреки това, тази аминокиселина играе много важна роля в метаболизма и е сред най-предпочитаните продукти за изгаряне на мазнини сред бодибилдърите и тези, които желаят да намалят излишните мазнини. 

L-карнитинът e от съществено значение за метаболизма на мастните киселини, тъй като играе ключова роля в процеса. Именно L-карнитинът е отговорен за разграждането на мастните киселини и снабдяването на клетките с енергия от разграждането. Тази аминокиселина се произвежда нормално в организма, но тялото усеща недостиг при по-интензивно натоварване и поради инхибиращият ефект на ацетил-коензим А. Именно поради тази причина е необходимо приемането на по-голямо количество L-карнитин за постигане на желаните резултати. 

Действието на L-карнитинът се изразява в свързването на мастните киселини и последващото им транспортиране до митохондриите, където протича тяхното разграждане чрез процесите на окисление. При тази окислителна реакция се отделя и енергия под формата на АТФ (аденозинтрифосфат) - основната енергийна молекула използвана от всички клетки. По този начин L-карнитинът не само активно подпомага изгарянето на мазнини, а служи и като източник на енергия за клетъчния метаболизъм и подобрява общата енергия при тренировки. 

Когато L-карнитинът транспортира мастната киселина до митохондриалният матрикс, комплексът се разгражда и карнитина се свързва с ацетил-коензим А (ацетил-КоА) за да може да напусне митохондриите. Извън тях ацетил-L-карнитин комплексът се разпада и L-карнитина е готов за свързване с нова мастна киселина за да се повтори същият цикъл. Само че повишаващите се нива Ацетил-КоА може инхибират действието на L-карнитина и водят до преустановяване на разграждането на мастни киселини. Поради тази причина L-карнитинът трябва да е в по-голяма концентрация, което налага приемът му като хранителна добавка за по-бърз ефект.

Освен това, L-карнитинът проявява и други желани ефекти. Той притежава антоксидантни свойства, които помагат за неутрализиране на токсичните кислородни радикали, които могат да увредят необратимо клетките и тъканите. L-карнитинът участва в разграждането на аминокиселините с разклонени вериги, като по този начин спомага за тяхното метаболизиране. Освен това карнитинът подобрява мозъчната функция, инхибира продукцията на млечна киселина и предпазва невроните и кръвоносните съдове.

Тези плюсове на L-Карнитина го правят продукт номер 1 за потребителите когато става въпрос за изгаряне на мазнини. Приемът на L-карнитин ще ви гарантира добри и бързи резултати, като течната му форма е идеална за прием и разтворена в друга течност. L-Carnitine 1100 съдържа и витамин В5 (пантотенова киселина)

Защо да изберем Prozis L-Carnitine 1100?L-Carnitine 1100 е течен продукт на Prozis с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен продукт
 • Течен L-карнитин
 • 1,1 грама за доза
 • Ефективно участва в изгарянето на мазнини
 • Осигурява енергия за клетъчния метаболизъм
 • Притежава антиоксидантни свойства
 • Подобрява възстановяването на мускулите
 • Подобрява мозъчната функция
 • Предпазва кръвоносните съдове и невроните
 • Понижава холестерола
 • Участва в метаболизма на ВСАА
 • Лесен прием и бързо усвояване в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-Карнитинът L-Carnitine 1100 на Prozis?

L-Carnitine 1100 преставлява аминокиселината L-карнитин в течна форма, произведена от марката Prozis. L-карнитинът е важен за изгарянето на мазнини, като играе основна роля в този процес. Неговата задача е да пренася мастните киселини за разграждане в митохондриите. При това се отделя енергия за клетъчният метаболизъм. Този двоен ефект на L-карнитина го прави много ефективен продукт, който осигурява бързи резултати. L-Carnitine 1100 съдържа 1100мг L-карнитин във всяка доза от 15 мл.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Carnitine 1100 - L-карнитин на марката Prozis

За кого е най-подходящ L-Carnitine 1100 (L-Карнитин) на Prozis?

L-Carnitine 1100 е подходящ за всеки, който спортува активно и желае да изгради чисто от мазнини тяло, както и за всеки, който желае да изгори излишните мазнини и да подобри фигурата си. L-карнитинът на Prozis e в течна форма, което позволява лесното му приемане. 

Употреба и дозировка на Prozis L-Carnitine 1100:

Приемайте по една доза (15гр) L-Carnitine 1100 дневно, преди тренировка препоръчително с вода. Разклащайте добре преди всяка употреба.

Количество в една доза 15мл

СъставСтойност за 1 доза:
L-карнитин1100 мг
Витамин В510 мг

Състав на L-Carnitine 1100: Вода, L-карнитин, Регулатор на киселинността (лимонена киселина, млечна киселина), Пантотенова киселина, Подсладител (сукралоза), Консервант (калиев сорбат), Натурални аромати

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки