Menu
Your Cart

Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine

Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine
Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine
Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine
Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine
Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine
 • Наличност: Да
 • Модел: Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine
Видян от: 4690
28.99 лв.
Без данък: 28.99 лв.

Възможни варианти

L-ArginineL-Arginine L-Ornithine L-Lysine на Prozis подобрява цялостната физическа форма L-Ornithine L-Lysine e продукт на компанията Prozis и представлява смес от три аминокиселини - аргинин, орнитин и лизин, произведени под формата на лесно усвоими капсули. Аргининът и Лизинът са включени в протеиновия синтез, докато орнитина не попада в тази група. Трите аминокиселини обаче имат и други свойства, с които допринасят за пълноценното функциониране на целия организъм. 

Аргининът и орнитинът участват в урейния цикъл, където токсичният амоняк се превръща в урея в черния дроб и се изнася от тялото чрез урината. Орнитинът притежава и други действия, но за целите на бодибилдинга, тази аминокиселина се използва като хранителна добавка за повишаване на нивата на човешкия растежен хормон. По този начин се засилва синтезирането на протеини и се увеличава мускулната маса - главната причина за прием на орнитин. Детоксикиращите свойства на орнитина също са причина за неговото приемане - той подпомага черния дроб в преработването на някои токсични съединения.

Аргининът не спада към групата на есенциалните аминокиселини и в нормални условия се синтезира от организма. Освен участието в протеиновия синтез, аргининът служи като прекурсор (предшественик) в процесите на синтез на азотен оксид (NO). Азотният оксид е малка сигнална молекула, която има способността да причинява съдоразширяване (вазодилатация). Този ефект спомага за да се намали кръвното налягане (антихипертензивен ефект). Тъй като действа съдоразширяващо, азотният оксид позволява по-голямо количество кръв да преминава за определено време през кръвоносните съдове и така повече хранителни вещества да достигат до мускулите и да се засили протеиновата продукция. Всичко това води до по-бързо увеличаване на мускулната маса. Аргининът участва и в образуването на креатин - това подчертава голямата важност на тази аминокиселина от гледна точка на бодибилдинга и повечето силови спортове. 

Другата аминокиселина, която попада в състава на комплексните аминокиселини на Prozis е L-лизин - есенциална аминокиселина, която участва в процесите на протеиновия синтез в мускулите, като освен това играе важна роля в абсорбирането на калция, както и във възстановяването от наранявания. Лизинът се използва от организма и за производството на хормони, ензими и антитела. 

Prozis ви осигурява тези три аминокиселини в свободна форма, което означава, че те нямат нужда от допълнително разграждане и могат директно да постъпят в кръвта и да се транспортират чрез кръвоносните съдове из тялото. L-Arginine L-Ornithine L-Lysine ще ви помогне да подобрите физическото си състояние, като натрупате желаната мускулна маса и постигнете всичките си поставени цели по-бързо и ефективно. 

Защо да изберем Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine?L-Arginine L-Ornithine L-Lysine е продукт с високо качество и топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен продукт
 • Стимулира синтеза на човешкия растежен хормон
 • Детоксикиращ ефект
 • Увеличава производството на азотен оксид
 • Спомага за натрупването на мускулна маса
 • Съдоразширяващ ефект - намалява кръвното налягане
 • Увеличава транспорта на хранителни вещества
 • Увеличава енергията
 • Лесни за приемане желатинови капсули
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват комплексните аминокиселини L-Arginine L-Ornithine L-Lysine на Prozis?

L-Arginine L-Ornithine L-Lysine са комплексни аминокиселини, произведени от една от водещите компании в тази сфера - Prozis, под формата на желатинови капсули, които се усвояват бързо след прием. Свободната форма на тези аминокиселини гарантира бързото им постъпване в кръвта и транспортирането им в организма, тъй като не се нуждаят от последващо разграждане. Комплексните аминокиселини на Prozis ще ви помогнат ефективно да увеличите своята мускулна маса, тъй като осигуряват увеличен синтез на човешкия растежен хормон (HGH), имат съдоразширяващ ефект, който увеличава постъпването на хранителни вещества в мускулите, повишават енергията - чрез участие в синтеза на креатин и имат детоксикиращ и антихипертензивен ефект. L-Arginine L-Ornithine L-Lysine съдържат 2,4 грама аминокиселини във всяка доза от 4 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Arginine L-Ornithine L-Lysine - комплексни аминокиселини на марката Prozis

За кого е най-подходящ L-Arginine L-Ornithine L-Lysine (комплексни аминокиселини) на Prozis?

Комплексните аминокиселини на Prozis са подходящи за всеки - професионален спортист или любител на фитнеса, който желае да подобри своята физика, да изгради чиста мускулна маса и да подобри цялостното си представяне. L-Arginine L-Ornithine L-Lysine стимулира синтеза на HGH, има вазодилататорен ефект, който намалява кръвното и увеличава кръвния ток в мускулите, което води до повишен протеинов синтез и увеличаване на мускулите. Продуктът на Prozis се предлага под формата на капсули, които се приемат лесно и се усвояват бързо. Тoва води до бързо достигане на поставените цели. 

Употреба и дозировка на Prozis L-Arginine L-Ornithine L-Lysine:

Приемайте по една доза L-Arginine L-Ornithine L-Lysine дневно, препоръчително преди сън. Всяка опаковка съдържа 120 капсули, което е равно на 30 дози по 4 капсули.

Количество в една доза (4 капсули)

Състав Стойност за 1 доза:
L-Аргинин 800 mg
L-Орнитин 800 mg
L-Лизин 800 mg

Съдържание на L-Arginine L-Ornithine L-Lysine: L-аргинин HCL, L-орнитин хидрохлорид, L-лизин хидрохлорид, Желатин (капсули), Сгъстител (микрокристална целулоза), Антислепващ агент (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки