Menu
Your Cart

Prozis HMB 3000 mg

Prozis HMB 3000 mg
Prozis HMB 3000 mg
2 - 3 Дни
Prozis HMB 3000 mg
Prozis HMB 3000 mg
Prozis HMB 3000 mg
  • Наличност: 2 - 3 Дни
  • Модел: Prozis HMB 3000 mg
Видян от: 2149
32.99 лв.
Без данък: 32.99 лв.

Възможни варианти

Prozis HMB предлага мощна защита за мускулите, предпазвайки ги от катаболните реакции на метаболизма. След тренировка тялото се намира в стресово състояние, което води до редица процеси, включително и до разграждане на протеини. Най-достъпните за организма са мускулните белтъчини и поради тази причина те са на прицела първи. За да ги предпазите от разграждане, особено ефективен начин е включването на аминокиселини в спортната суплеменция. Prozis HMB е чудесен избор, тъй като съдържа хидроксиметилбутират, метаболит на верижно-разклонената аминокиселина левцин. Всяка доза от продукта осигурява 3000 мг (3 мг) HMB. Намалява риска от разграждане на мускулния протеин и така защитава изградената с много труд мускулна маса. Съдейства за бързо и качествено възстановяване като съкращава нужното за това време.

Защо да изберем HMB на Prozis?Prozis HMB защитава мускулите от разпад.

  • Антикатаболна протекция;
  • 3000 мг хидроксиметилбутират на доза;
  • Удобна за дозиране форма – таблетки;
  • Съдейства за качествено възстановяване;
  • Ускорява горенето на мазнините;
  • Увеличава издръжливостта на мускулите;
  • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Prozis HMB (хидроксиметилбутират)?

Prozis HMB е хранителна добавка, чиято формула съдържа само хидроксиметилбутират. Във всяка доза са включени 3000 мг от него. Веществото е краен продукт от метаболизма на левцин, една от най-анаболните аминокиселини и част от триото на верижно-разклонените. Неговата роля е предпазваща мускулните протеини от разпад. В ситуации на стрес, особено след интензивна тренировка, тялото изпада в катаболен режим. Възстановяването и протекцията на вече изградените мускули се осъществява чрез осигуряването на аминокиселини. Приемът на достатъчно количество от тях е гаранция за мускулен растеж, качествено възстановяване и защита.

Prozis HMB увеличава издръжливостта на мускулите.Хидроксиметилбутиратът е насочен по-скоро към антикатаболната защита, отколкото към протеиновия синтез. Повишава издръжливостта на мускулите и съответно увеличава работните тежести, с които тренирате. Като отговор на това повишено натоварване, мускулите растат. Всички ефекти получавате във високоефективна и лесна за дозиране формула – аминокиселини на таблетки.
Отлично попадение е комбинирането на HMB от Prozis с креатин и протеини. Правилната суплеменция, добър хранителен режим и редовни тренировки – това е формулата. Разбира се, не бива да се подценява и силата на почивката. Възстановяването след тренировка е особено важен момент, когато освен аминокиселини, протеини и бързи въглехидрати, трябва да осигурите и почивка на своите мускули.

За кого е подходящ HMB на Prozis?

Prozis HMB е отличен избор за всеки активно спортуващ човек, бодибилдър или атлет, от която и да е област. Добавката е с изразени предпазващи мускулите качества. Намалява катаболните реакции, при които се засяга мускулният протеин и така защитава изградените с много усилия мускули.

Продуктът се предлага в удобна за прием, дозиране и пренасяне формула – таблетки. Така ще сте сигурни точно какво количество приемате и няма да се притеснявате, че ще ви е трудно да го пренесете до залата, защото именно след тренировка е точният момент за употреба.

Употреба и дозировка на HMB от Prozis:

Една доза (6 таблетки) се приема два пъти дневно – преди и след тренировка. За оптимални резултати, комбинирайте с креатин, протеини и бързи въглехидрати.

Хранителна стойност за 1 доза (6 таблетки):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
HMB (хидроксиметилбутират)3000 мг**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки