Menu
Your Cart

Prozis Foods L-Carnitine 1500mg

Prozis Foods L-Carnitine 1500mg
2 - 3 Дни
Prozis Foods L-Carnitine 1500mg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods L-Carnitine 1500mg
Видян от: 1770
20.00 лв.
Без данък: 20.00 лв.

Възможни варианти

ВL-Carnitine 1500mg ще ви помогне да подобрите резултатите от своите тренировки борбата с излишните мазнини и наднорменото тегло все повче хора прибягват до използването на спортни добавки за постигане на по-голям ефект и по-бързи резултати. Ценен помощник в тази борба е една аминокиселина, която участва в разграждането на мазнините - L-Карнитинът. Тази аминокиселина се използва от много хора, които желаят да намалят излишните мазнини, както и от голям брой спортисти, желаещи да постигнат перфектната фигура. L-карнитинът е една от най-ефективните съставки за тази цел и продуктът на Prozis Foods - L-Carnitine 1500mg е съставен именно L-карнитин.

L-Carnitine 1500mg се предлага на капсули, които съдържат по 750mg L-карнитин и са съставени от желатин, който осгигурява лесен и удобен прием, както и бързо усвояване в организма след прием. L-карнитинът, който се съдържа в капсулите на Prozis е под формата на L-карнитин L-тартарат - може би най-лесноусвоимата форма на L-карнитинът. Самият L-карнитин е естествена аминокиселина, която при нормални условия се произвежда в човешкият организъм, но в количества, недостатъчни за постигането на видим ефект. 

В ролята си на аминокиселина, L-карнитинът не участва в строежа на протеини в тялото. Вместо това изпълнява друга роля, която също е много важна за метаболизма. L-карнитинът участва в транспорта на мастните киселини до местата, където те се разграждат - митохондриите. Чрез този механизъм на действие, L-карнитинът не само спомага за намаляване на мазнините, но и способства за повишаването на енергията, тъй като при разграждането на мазнините се отделя енергия. Освен това, L-карнитинът има благоприятно влияние върху сърдечно-съдовата функция, подобрявайки работата на сърцето. L-карнитин се използва и за подобряване на функциите на репродуктивната система при мъжете. 

Сред другите позитиви на L-карнитинът са неговото положително влияние върху нервната система и мозъка и подобряване на мозъчните функции. L-карнитин участва и в процесите на метаболизиране на аминокиселинтие с разклонени вериги (ВСАА).

Основната роля на L-карнитинът обаче е в процеса на окисление на мастните киселини. Този процес започва когато молекула L-карнитин се свърже с определена мастна киселина. Този сформиран комплекс L-карнитин-мастна киселина се транспортира до митохондриите - мястото, където се осъществява окислението на мастните киселини. Комплексът преминава през двете митохондриални мембрани (вътрешна и външна) и навлиза в митохондриалният матрикс. Там специфични ензими извършват процесите на окисление, при което не само се разграждат мастните киселини, но и се освобождава енергия под формата на АТФ (аденозин трифосфат) - основната енергийна молекула в организма. Получената енергия, клетките използват за своите метаболитни нужди. При това разграждане освен АТФ се образува и ацетил Коензим А, който също участва в различни биохимични процеси. Така L-карнитинът участва в изгарянето на мазнините и по индиректен път спомага за увеличаване на енергията. 

L-Carnitine 1500mg е отличен продукт, който ще ви помогне бързо и по-лесно да постигнете поставените цели. Освен изгарянето на мазнините, L-карнитинът на Prozis Foods ще ви помогне да увеличите енергията си и да подобрите представянето си във фитнеса. Желатиновите капсули на L-Carnitine 1500mg са лезни за прием, както и за дозиране

Защо да изберем Prozis Foods L-Carnitine 1500mg?L-Carnitine 1500mg е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Отлично качество на продукта
 • 1,5 грама L-карнитин за доза
 • Ускорява разграждането на мазнините
 • Увеличава енергийния добив
 • Подобрява дейността на мозъка и ЦНС
 • Подобрява сърдечно-съдовата функция
 • Спомага за редуциране на холестерола
 • Благоприятен за репродуктивната система
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-Carnitine 1500mg на Prozis Foods?

L-Carnitine 1500mg е продукт, който подпомага изгарянето на мазнини. Той съдържа L-карнитин и е произведен под формата на лесноусвоими желатинови капсули от компанията Prozis Foods. Способността на L-карнитинът да намалява мазнините е основното предимство на тази аминокиселина. L-карнитинът участва в транспортирането на мастните киселини до митохондриите, където чрез серия от биохимични процеси те се разграждат. Това води не само до намаляване на излишните телесни мазнини, но и до увеличаването на енергията на организма, зщото при окислението (разграждането) на мастните киселини се отделя енергия за нуждите на организма. Така приемът на L-карнитин води до намаляване на мазнините и повишаване на енергията, както и до други ползи. L-Carnitine 1500mg съдържа 1500 мг L-карнитин за всяка доза от 2 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Carnitine 1500mg - L-карнитин на марката Prozis

За кого е най-подходящ L-Carnitine 1500 mg (L-карнитине) на Prozis Foods?

L-Carnitine 1500mg е подходящ за хората, които сестремят към намаляване на излишните мазнини и наднорменото тегло. L-карнитинът е подходящ и за поддържане на чисто от мазнини тяло. Освен това, L-карнитин се използва и за подобряване на оплодителната способност при мъжете, тъй като подобрява подвижността на сперматозоидите.

Употреба и дозировка на Prozis L-Carnitine 1500mg:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (2 капсули) L-Carnitine 1500mg дневно за постигане на оптимални резултати. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съдържание в една доза (2 капсули)

Съставка: Съдържание в една доза (2 капсули)
L-карнитин 1500 mg

Състав на Prozis L-Carnitine 1500 mg : L-карнитин L-тартарат, Глазиращ агент (Желатин), Антислепващ агент (Силициев диоксид, Магнезиев стеарат)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки