Menu
Your Cart

Myprotein Hurricane XS Bars Box

Myprotein Hurricane XS Bars Box
Myprotein Hurricane XS Bars Box
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Hurricane XS Bars Box
Видян от: 5590
58.80 лв.
Без данък: 58.80 лв.

Myprotein Hurricane XS Bars Box е качествен високопротеинов десет, подходящ за включване в меню за качване на мускулна маса и редуциране на мазнините. Може да се насладите на страхотен вкус, пълноценни протеини, минимум въглехидрати като алтернатива на обичайните пакетирани десерти.

Myprotein Hurricane XS Bars Box е високопротеинов десерт със съдържание на креатин.

Защо да изберем Hurricane XS Bars?

 • Подходящ избор при диета за качване на мускули;
 • Стимул за мускулния растеж;
 • Оптимизира възстановителните процеси;
 • Повишава енергията;
 • Увеличава издръжливостта;
 • 5 г креатин на доза;
 • 3 г глутамин в порция;
 • 1 г левцин на бар;
 • 23 г въглехидрати;
 • Оказва антикатаболна протекция;
 • Страхотен вкус - шоколад с портокал;
 • PROTEIN.BG ви осигурява достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Myprotein Hurricane XS Bars (високопротеинов десерт)?

Високопротеинов десерт от Myprotein с изключителен състав. Подходящ за качване на мускулна маса, включване в диета за редуциране на мазнините и разнообразяване на хранителния режим.

Myprotein Hurricane XS Bars Box повишава издръжливостта и силата.В Hurricane XS Bars на Myprotein са включени подбрани съставки, които допълват и подкрепят диетата за качване на мускулна маса, редуциране на мазнините и разнообразяват менюто.

Протеини – във всеки бар се съдържат 28 г висококачествени белтъчини. Те са основоположни за стимулиране на мускулния растеж и възстановяване след тренировка. Блокират катаболните процеси на метаболизма, предлагайки подхранване и регенериране.

Креатин – най-качественият, пречистен и ефективен вид - Creapure®, възстановява енергийните нива, повишава издръжливостта и работните тежести, респективно и стресът за мускулите. Това стимулира техния растеж като отговор на увеличеното натоварване. Резултатът от всичко това е горене на повече калории с цел покриване на нуждите при регенериране на мускулите. С други думи - мускулите горят енергия, докато се възстановяват. С всяка порция Hurricane XS Bars на Myprotein осигурявате на организма си цели 5000 мг креатин Creapure®.

L-глутамин – най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло. Участва в множество химически реакции, сред които и изграждане на мускулните клетки. Не е случайно, че го наричат "кралят на аминокиселините". В кръвната плазма се съдържат 30-35% от него, а наличието на 20% водород, го превръща в главен транспортьор на водород за клетките на мускулите. Във всяка доза от Hurricane XS Bars на Myprotein се съдържат 3 г L-глутамин.

L-левцин – най-анаболната сред всички аминокиселини, принадлежи към т.нар. верижно-разклонени аминокиселини. Организмът не може да ги произвежда сам и съответно е наложителен прием от външен източник. Достатъчното количество BCAA, в частност левцин, е основно условие за синтез на други аминокиселини и протеини. Усвоява се бързо и предлага стимул за мускулен растеж. С всеки бар Hurricane XS Bars на Myprotein си осигурявате 1000 мг от БЦАА л-левцин.

Съдържащите се въглехидрати обезпечават нуждата от енергия, карайки тялото да се възстановява, без да посяга към мускулната тъкан. Повишават енергията, концентрацията и издръжливостта.

За кого е подходящ (протеинов десерт) Hurricane XS Bars?

Hurricane XS Bars на Myprotein е идеален избор за всеки активно спортуващ, особено при диета за редуциране на мазнините и изграждане на чиста мускулатура. Страхотно разнообразие в менюто, отлична алтернатива на обикновените, пакетирани и не особено полезни за здравето.

Употреба и дозировка на Hurricane XS Bars на Myprotein:

Една доза/бар се приема след тренировка или вместо някое основно хранене.

Хранителен състав на 1 доза (десерт):

Състав: Стойност за 1 доза:
Калории 257
Мазнини 6.2 гр
от които наситени 3.2 гр
Въглехидрати 23 гр
от които захари 12 гр
Фибри 5.4 гр
Протеини 28 гр
Сол 0.21 гр
Creapure® 5 гр
L-глутамин 3 гр
L-левцин 1 гр

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки