Menu
Your Cart

Prolab N-Large2

Prolab N-Large2
Разграбен
Prolab N-Large2
  • Наличност: Разграбен
  • Модел: Prolab N-Large2
Видян от: 3943
49.00 лв.
Без данък: 49.00 лв.

Възможни варианти

АкоProlab N-Large2 е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg желаете да повишите телесното си тегло, то се нуждаете от слидна дневна порция въглехидрати и протеини. Безспорно един от най-подходящите начини да постигнете повишаване на теглото е приемането на хранителни добавки, създадени точно за тази цел - гейнърите. N-Large2 представлява гейнър, който съдържа оптимално количество протеини и въглехидрати - отличен начин за постигане на поставените цели. N-Large2 ще ви помогне много по-бързо и ефикасно да изградите желаната мускулна маса, като освен това ще увеличите приемът на енергия и ще подобрите възстановяването на мускулите след тренировка. 

N-Large2 е произведен от марката Prolab и съдържа 86 грама въглехидрати и 52 протеини във всяка доза, които ви гарантират бързо и лесно абсорбиране в организма и постъпване на оптимално количество аминокиселини и въглехидрати в тялото. Внимателно подбраният състав на N-Large2 осигурява синергично действие на добавените вещества за постигането на максимален ефект. Двата въглехидратни източника (малтодекстрин и фруктоза) с различна скорост на усвояване спомагат за бързото възстановяване на гликогена след тренировка.

Малтодекстринът, който се съдържа в N-Large2 представлява полизахарид, съставен от последователно свързани молекули глюкоза. Той е безвкусен въглехидратен източник с висок гликемичен индекс и се усвоява по-бавно от фруктозата. Малтодекстринът е сред най-използваните въглехидрати в състава на гейнърите, тъй като в комбинация с други вещества (като протеини) неговото усвояване се забавя и това води до равномерен и продължителен инсулинов пик.

Протеиновият източник в N-Large2 е суроватъчният протеин - протеинът с най-висока биологична стойност. Това се дължи на бързото и лесно усвояване, както и на богатият аминокиселининен състав. Суроватъчният протеин съдържа всички 20 аминокиселини, които се използват от тялото за производство на протеини и съответно за изграждане на мускулните влакна. В суроватъчният протеин се съдържат и биологично активни пептиди, които имат и странични положителни ефекти за организма. Някои от тях са антиоксидантните им свойства, както и антибактериалният им ефект. Освен това те участват в регулирането на кръвното налягане и действат благоприятно за имунната система.  

Тази добре-селектирана смес от протеини и въглехидрати ще ви помогне да извлечете максимума от своите тренировки и да постигнете желаните резултати значително по-бързо. Въглехидратите в гейнъра на Prolab ви дават необходимата енергия за да възстановите тялото си от тренировка, а суроватъчният протеин спомага за производството и увеличаването на мускулната маса. Трите отлични вкуса на школад, ванилия и ягода ще доставят удоволствие на всеки потребител.

Защо за изберем Prolab N-Large2?N-Large2 съдържа добре балансирани източници на въглехидрати и протеини

  • Продукт с отлично качество
  • Гаранция за по-бързо качване на тегло
  • Пълен аминокиселинен профил
  • Бързи и бавни въглехидрати
  • Лесно разтваряне
  • Бързо усвояване в тялото
  • Отлични вкусове
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява гейнъра N-Large2 на Prolab?

N-Large2 представлява смес от въглехидрати и протеини, която ви позволява по-бързо и ефективно повишаване на теглото. N-Large2 съдържа внимателно подбрани съставки, които да доставят максимален ефект при консумация. Съдържанието на бързи и бавни въглехидрати осигурява бързо възстановяване на изчерпания от тренировката гликоген и постепенен и продължителен инсулинов пик. Суроватъчните протеини в съставна на N-Large2 от своя страна ви доставят всички необходими на тялото аминокиселини (заменими и незаменими), които са важни за производството на на мускулите. N-Large2 съдържа 86 грама въглехидрати и 52 грама протеини във всяка доза от 150 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за N-Large2 - гейнър на марката Prolab

За кого е най-подходящ N-Large2 (гейнър) на Prolab?

Гейнърът N-Large2 е подходящ за всеки, който тренира активно и желае да повиши теглото си, като заедно с това изгради чиста мускулна маса. Приемът на продукти за повишаване на теглото е подходящ за всеки вид спорт, който изисква сила, енергия и издръжливост заедно с голяма мускулна маса. 

Употреба и дозировка на Prolab N-Large2:

Смесете 4 мерителни лъжички (една доза - 150 гр.) N-Large2 с около 500 мл вода или друга подходяща напитка като използвате блендер или шейкър. N-Large2 е подходящ за прием между основните хранения и веднага след тренировка.

Съдържание в една доза (150 грама)

Състав:Стойност:
Калории600
Мазнини
- наситени
6 g
3,5 g
Въглехидрати
- захари
86 g
35 g
Протеини52 g
Холестерол175 mg
Натрий160 mg
Калций270 mg
Калий680 mg

Състав на Prolab N-Large2 : Малтодекстрин, Фруктоза, Ксантан, Натурални и изкуствени аромати, Карагенан, Сукралоза. Съдържа мляко и соя

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки