Menu
Your Cart

Prolab Creatine Powder

Prolab Creatine Powder
Разграбен
Prolab Creatine Powder
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Prolab Creatine Powder
Видян от: 1832
33.00 лв.
Без данък: 33.00 лв.

Възможни варианти

МногоCreatine Powder е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg хора прибягват до използването на спортни добавки, които да подобрят тяхната сила и издръжливост и така да направят значително по-лесно постигането на поставените цели - изграждането на желаната фигура. От голямото разнообразие на продукти, които се предлагат на пазара, един от най-известните и използвани такива е креатинът. 100%  чист креатин съдържа и продуктът на Prolab - Creatine Powder. Той е произведен под формата на прах с подобрено разтваряне и без добавяне на други вещества, което е гаранция за високо качество на продукта. Креатинът е естествено срещана органична киселина, която съдържа аминогрупа - т.е. аминокиселина. Като такава, креатинът не се използва за производство на протеини в тялото, но все пак е важен за изграждането на мускулите. 

Важността на креатинът в този процес (изграждане на мускули) е ролята му на енергиен източник. Енергията, която се получава от креатина се използва от клетките за да осъществят своите метаболитни нужди. Това е важно за изграждането на мускулните влакна, защото в най-големи количества креатинът се съдържа именно в мускулната тъкан и там се използва от мускулните клетки за осъществяване на съкращаването на влакната. Креатин се произвежда по естествен начин в организма от други две аминокиселини - аргинин и глицин, но в количества, недостатъчни да осигурят енергията за по-продължителни тренировки, тъй като бързо се изчерпват наличните запаси. Освен това, тялото произвежда само около половината от необходимото количество креатин. Именно поради тази причина повечето спортуващи приемат спортни добавки, съдържащи креатин, каквато е и Creatine Powder на Prolab, за да постигнат оптимални резултати от своите тренировки. 

Самото действие на креатинът се изразява в запълване на липсващата енергия на организма, което осигурява по-интензивни тренировки. За да се съкращават мускулните влакна, мускулните клетки използват едно съединение, чието разграждане отделя голямо количество енергия - това е аденозин трифосфатът или АТФ. При разграждането на фосфорните връзки на АТФ се получава АДФ (аденозин дифосфат) и се отделя енергия. Количеството АТФ, което се използва за съкращаването на мускулите обаче е прекалено недостатъчно и след много кратки усилия се изразходва. Тогава идва ролята на креатинът, който до този момент се съхранява като креатин фосфат (фосфокреатин). Чрез специфични процеси (дефосфорилиране на креатина), извършвани от определени ензими, се осъществява възстановяване на АТФ и така се увеличава работоспособността на мускулите. 

Именно тези качества на креатинът го правят един от най-предпочитаните продукти, що се отнася до повишаването на издръжливостта и силата, осигуряващи по-дълги тренировки и следователно по-бързо и лесно изграждане на мускулна маса. Creatine Powder на Prolab е продукт с отлично качество, тъй като е съставен изцяло от креатин и не съдържа допълнителни вещества. Освен това, Creatine Powder е с подобрена формула за по-лесно и бързо разтваряне, а тъй като е неовкусен е подходящ за всяка течност.

Защо да изберем Prolab Creatine Powder?Creatine Powder на Prolab е с подобрена формула за бързо разтваряне

 • Висококачествен продукт
 • 100% съдържание на креатин
 • 5 грама креатин за доза
 • Осигурява повече енергия за мускулите
 • Подобрява издръжливостта и силата
 • Изключително лесен за разтваряне
 • Неовкусен - идеален за всяка напитка
 • Бързо се абсорбира в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява креатинът Creatin Powder на Prolab?

Creatine Powder представлява аминокиселина, осигуряваща енергия на организма. Creatine Powder е произведен под формата на прах, който се разтваря значително по-лесно, благодарение на подобрената формула на Prolab. Креатинът на Prolab не е овкусен, което го прави подходящ за разтваряне в любимата напитка. Освен това, в състава на Creatine Powder не са добавяни допълнителни вещества = 100% микронизиран креатин монохидрат, който ще ви помогне да повишите енергията си и ще ви позволи по-дълги тренировки. Creatine Powder съдържа 5 грама креатин монохидрат във всяка доза от 5 грама. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Creatine Powder - креатин монохидрат на марката Prolab

За кого е най-подходящ Creatine Powder (креатин монохидрат) на Prolab?

Creatine Powder е подходящ за всеки, който спортува активно и желае да повиши своята сила и издръжливост. Креатинът на Prolab ще ви помогне да постигнете желаната физическа форма по-бързо и лесно. Creatine Powder е подходящ за прием от всеки, тъй като не съдържа никакви допълнителни вещества като консерванти, захари, мазнини и т.н.

Употреба и дозировка на Prolab Creatine Powder:

Приемайте по една доза (5 гр.) Creatine Powder 4 пъти дневно през първите 5 дни, след което по една доза (5 гр) два пъти дневно за останалото време. Тъй като Creatine Powder е неовкусен можете да разтворите в желана от вас напитка. 

Съдържание в една доза (5 грама)

Състав: Съдържание в 1 доза:
Креатин монохидрат 5 гр

Състав на Prolab Creatine Powder : 100% Креатин монохидрат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки