Menu
Your Cart

Myprotein Omega 3 6 9

Myprotein Omega 3 6 9
Myprotein Omega 3 6 9
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Omega 3 6 9
Видян от: 2536
27.49 лв.
Без данък: 27.49 лв.

Възможни варианти

Omega 3 6 9 от Myprotein е хранителна добавка, в чиято формула има растителни и рибено масло за осигуряване на така важните за здравето омега мазнини. Те се отнасят към групата на незаменимите, тъй като не се образуват в тялото, а се осигуряват чрез храна или хранителен суплемент. Продуктът съдържа рибено масло, ленено и слънчогледово масло, както и витамин Е.
 
Myprotein Omega 3 6 9 съдържа рибено масло.Рибеното масло е пълноценен източник на есенциални мастни киселини. Те са от голямо значение за здравето, тъй като тялото не ги произвежда, но се нуждае от тях, за да бъде здраво. Основната им роля е да укрепват имунитета, да подобряват репродуктивните възможности, подпомагат работата на нервната система и на сърцето. Имат способността да възстановяват увредените клетъчни стени и да действа противовъзпалително. Рибеното масло помага на клетката да регулира своята пропускливост, така се поддържа здравето и се намалява рискът от увреждане.
 
Лененото масло е качествен източник на есенциални мастни киселини от растителен произход. Основната в него е алфа-липоевата киселина (омега-3), но съдържа и линолеична киселина (омега-6). Последните имат способността да изграждат клетъчните мембрани, да повишават тяхната еластичност и устойчивост. Притежават силни противовъзпалителни свойства и регулират комуникацията между клетките в нервната система. Също така нормализират съсирването на кръвта и оказват профилактика на сърдечното здраве. Притежават потенциал да намалят нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта.
 
Формулата на продукта съдържа още омега-9 мастни киселини, които са със статус на условно есенциални. Те могат да се синтезират от омега-3 и 6 мазнините и имат голямо значение за предпазване на клетките от увреждане, особено тези на нервната система. Също така укрепват имунитета и заздравяват сърдечно-съдовата система.
 
Недостигът на есенциални мастни киселини може да доведе до срив в имунната система, клетъчно увреждане, често боледуване, възпаления и физическа слабост. Често се пренебрегва нуждата от баланс на омега мазнините. Наблюдава се прекомерна употреба на омега-6, предимно от растителните масла – сусам, слънчоглед и т.н., за сметка на недостатъчната консумация на омега-3. Този дисбаланс може да повиши възпаленията в тялото и да забави кръвообращението. Възстановяването на равновесието между количествата на тези незаменими мастни киселини може да се постигне чрез включване на липсващия компонент или прием на комбинирана добавка, в която се съдържат перфектните пропорции. 
 
Добавеният витамин Е защитава от оксидативен стрес, подпомага кръвообращението, подобрява състоянието на косата и кожата като ги заздравява и подмладява.
Формулата на Omega 3 6 9 е специално създадена за всеки, който иска да проведе профилактика срещу заболявания на сърдечно-съдовата система, нервната система, мозъка, автоимунни заболявания, хронични възпаления и да подобри състоянието на кожата и косата. Капсулите са без миризма, дозират се и се приемат лесно.

Защо да изберем Myprotein Omega 3 6 9?

 • Myprotein Omega 3 6 9 повишава имунната защита.Съдържа пълноценни източници на омега мазнини;
 • Балансирано съотношение между мастните киселини;
 • Без миризма и вкус;
 • Подпомага имунната защита;
 • Възстановява клетъчното здраве;
 • Регулира работата на нервната система;
 • Подобрява функциите на мозъка;
 • Защитава сърцето от увреждане;
 • Антиоксидантна протекция;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Omega 3 6 9 на Myprotein?

Myprotein Omega 3 6 9 е комплексна хранителна добавка, съдържаща рибено, ленено и слънчогледово масло. Те са идеални източници на ценни мастни киселини – омега-3, -6 и -9. Добавеният витамин E осигурява стабилна защита срещу свободните радикали, а заедно с ЕМК (есенциални мастни киселини) предпазват клетъчното здраве. Формулата действа срещу хронични възпаления, слаб имунитет, намалява опасността от сърдечно-съдови увреждания и заболявания на нервната система.

За кого е подходящ Myprotein Omega 3 6 9 (Омега 3 6 9)?

Omega 3 6 9 е перфектен и за двата пола, при небалансирано меню или нежелание за приемане на естествени източници на есенциални мастни киселини. Перфектният баланс между тях осигурява една стабилна защита на здравето всеки ден. Добавката е без миризма и вкус, дозира се и се приема много лесно, за да пасне на активния начин на живот на съвременния човек.

Употреба и дозировка на Omega 3 6 9 Myprotein:

Една доза (1 драже) дневно, с храна.
 
Хранителна стойност за 1 доза (1 драже):
 
Състав Стойност за 1 доза
Витамин E 10 мг
Рибено масло 400 мг
Ленено масло 300 мг
Слънчогледово масло 290 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки