Menu
Your Cart

Myprotein N-Acetyl L-Cysteine

Myprotein N-Acetyl L-Cysteine
Hot
Myprotein N-Acetyl L-Cysteine
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein N-Acetyl L-Cysteine
Видян от: 2716
20.49 лв.
Без данък: 20.49 лв.

Възможни варианти

ПродуктътN-Acetyl L-Cysteine Участва в антиоксидантната защита на организма на Myprotein - N-Acetyl L-Cysteine съдържа комплекс на аминокиселината цистеин, свързана с ацетилова група, по-известен като NAC. N-Acetyl L-Cysteine е произведен под формата на прах, който се усвоява лесно и бързо в организма и доставя необходимата доза цистеин на вашият организъм.
 
Ацетилираната форма на аминокиселината цистеин спомага за по-бързото абсорбиране в организма и допълнително улеснява приемът, като освен това този комплекс проявява по-голяма стабилност, сравнен с цистеинът в свободна форма. Цистеинът не е есенциална (незаменима) аминокиселина и се произвежда в човешкото тяло в нормални условия от други две аминокиселини предшественици. Цистеинът е и една от двете сяра-съдържащи аминокиселини (заедно с метионин).
 
В човешкото тяло, аминокиселината цистеин се използва за биосинтеза на протеиновите молекули, което от своя страна спомага за увеличаване и на мускулната маса. Но ролята на цистеинът не се ограничава до производството на протеини - тази аминокиселина участва и в някои важни процеси в организма.  Може да се каже, че цистеинът участва в антиоксидантната защита на организма, тъй като от тази аминокиселина се произвежда глутатионът (един от най-важните антиоксидантни пептиди).
 
Глутатионът представлява трипептид (т.е. съставен е от три аминокиселини), съдържащ цистеин, глутамат (глутаминова киселина) и глицин. Докато глицинът и глутаминовата киселина са едни от най-изобилните аминокиселини в кръвта, определени състояния могат да повлияят на нивата на цистеин и да ги ограничат. Следователно концентрацията на цистеин може да се окаже лимитиращ фактор, който ограничава производството на глутатион. Намалената наличност от цистеин може да се възстанови след прием на добавки, съдържащи тази аминокиселина.
 
Глутатионът (известен сред много спортисти, практикуващи интензивни упражнения), както и останалите антиоксиданти са важни за организма, тъй като предпазват клетките и тъканите от формиращите се кислородни радикали, които могат да причинят необратимо увреждане върху нукелиновите киселини (ДНК). Този негативен ефект може да повлияе на цялостното физическо състояние и да влоши оптималната форма на тялото.
 
Цистеинът е важен компонент от състава на т.нар. желязо-серни клъстери (желязо-серни протеини) и е важен източник на сяра за метаболитните процеси в човешкият организъм. Също така, цистеинови остатъци се съдържат в много метални кофактори. Цистеинът е важен не само за изграждането на протеини, но и за поддържането на тяхната триизмерна структура, тъй като участва във формирането на дисулфидни връзки между цистеиновите аминокиселини в протеиновата молекула. По този начин цистеинът причинява нагъване на структурата на протеина, което е ключово за неговата функция.
 
Продуктът на Myprotein N-Acetyl L-Cysteine ще ви помогне да възстановите намалените нива или да повишите концентрацията на цистеин, за да постигнете оптимални резултати. N-Acetyl L-Cysteine не съдържа допълнителни вещества и е съставен от 100% N-ацетил L-цистеин, който се абсорбира бързо и лесно в организма. Продуктът на Myprotein ще ви помогне и да повишите своята антиоксидантна защита срещу реактивните кислородни форми, които се образуват в следствие на физическо натоварване.

Защо да изберем Myprotein N-Acetyl L-Cysteine?N-Acetyl L-Cysteine е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bg

 • Продукт с отлично качество и гаранция от производителя
 • Участва в биосинтеза на протеинови молекули
 • Важен за антиоксидантната защита на организма
 • Стабилизира пространствената структура на протеините
 • Важен серен източник за метаболитните процеси
 • Разтваря се лесно във всяка напитка
 • Бърза абсорбция в организма
 •  
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината N-Acetyl L-Cysteine на Myprotein?

N-Acetyl L-Cysteine е продукт, който е съставен от комплекс между аминокиселината цистеин и ацетилова група, което значително улеснява абсорбцията в организма и осигурява по-голяма стабилност на комплекса. N-Acetyl L-Cysteine е произведен под формата на прах от американската компания Myprotein и не съдържа никакви добавени вещества, което е гаранция за неговото качество. Цистеинът участва в различни, важни за организма процеси и се използва за производството на глутатион (антиоксидант), който предпазва тялото от оксидативният стрес на кислородните радикали. Цистеинът е и важен компонент от редица протеини и ензими, като е от голямо значение за правилната им функция. N-Acetyl L-Cysteine съдържа 600 мг N-ацетил L-цистеин във всяка доза от 600 мг.
 
Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за N-Acetyl L-Cysteine - аминокиселина в свободна форма на марката Myprotein

За кого е най-подходящ N-Acetyl L-Cysteine (аминокиселина в свободна форма) на Myprotein?

N-Acetyl L-Cysteine е продукт, подходящ за всеки активно спортуващ човек, който желае да подобри своята форма или да възстанови недостигът от цистеин. Цистеинът е важен за редица процеси в тялото, които могат да ви помогнат да подобрите своето състояние да се чувствате пълноценни.

Употреба и дозировка на Myprotein N-Acetyl L-Cysteine:

Като добавка, приемайте по една доза (600 мг) N-Acetyl L-Cysteine от 1 до 3 пъти дневно, като добавите определеното количество към желано от вас количество вода или напитка по избор и консумирате веднага.
 
Съдържание в една доза (600 мг)
N-ацетил L-цистеин600 mg
 
Други съставки в Myprotein N-Acetyl L-Cysteine : 100% N-Ацетил L-Цистеин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки