Menu
Your Cart

Myprotein L-Carnitine 1000 mg

Myprotein L-Carnitine 1000 mg
Myprotein L-Carnitine 1000 mg
Hot
Myprotein L-Carnitine 1000 mg
Myprotein L-Carnitine 1000 mg
Myprotein L-Carnitine 1000 mg
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein L-Carnitine 1000mg
Видян от: 4074
26.49 лв.
Без данък: 26.49 лв.

Възможни варианти

L-carnitineL-carnitine е продукт за изгаряне на мазнините и е с топ цена в Protein.bg е продукт на американската компания Myprotein и представлява неесенциалната аминокиселина L-карнитин. Тя (карнитина) се среща в черния дроб, мозъка и бъбреците. L-карнитинът на Myprotein е под формата на таблетки ацетил L-карнитин, чиято роля е да свърза мастните киселини и да осигурява техния транспорт до митохондриите. Там протича тяхната деградация (окисление) - процес, при който се освобождава енергия чрез образуване на АТФ (аденозин трифосфат). Попадналият в организма ацетил L-карнитин се разгражда от специфични ензими до L-карнитин -аминокиселината, която участва в изгарянето на мазнините.

При протичането на метаболитните реакции в митохондриалният матрикс, ензимно се образува ацетил L-карнитин от L-карнитин и ацетил КоА (коензим А). Този комплекс напуска митохондриите и отново се разделя извън тях, за да може L-карнитинът да се свърже с нова мастна киселина и да я транспортира обратно в митоходнриите, където да се окисли съответната мастна киселина и да се сглоби комплекса ацетил L-карнитин. Прекалено високите количества ацетил КоА могат да инхибират реакциите на окисление на мастните киселини и да пренасочат синтеза на енергия от въглехидрати вместо от мазнини. 

L-карнитинът осигурява производство на енергия в клетките и в същото време има благоприятно въздействие върху функциите на мозъка. Активната L-форма на карнитина се образува нормално в организма от аминокиселините лизин и метионин. L-карнитинът е нужен за енергийния клетъчен метаболизъм, осигурявайки транспорна на мастни киселини към мястото им за разграждане в митохондриите. Там, от тях сеполучава ацетил КоА и заедно с това се синтезира АТФ. Освободяният от мастната киселина L-карнитин се свързва с ацетил КоА зада може да напусне митохондрият и да започне процеса от начало.

Някои изследвания показват, че L-карнитинът изпълнява и други функции, като е установено негово участие в окислението на ВСАА (аминокиселините с разклонени вериги). Освен това има данни, че L-карнитина инхибра млечната киселина, която има отношение към мускулната треска. L-карнитина ефективно подобрява чуствителността на инсулина, а освен това допринася за по-здрави кръвоносни съдове и предпазва невроните от увреждания. 

L-карнитинът на Myprotein е отличен продукт за прием преди тренировка, който се усвоява много лесно под формата на таблетки и бързо доставя нужното количество в организма. L-carnitine не съдържа изкуствени оцветители и консерванти, няма добавени сол или захар, също така при него липсват глутен, нишесте и лактоза.

Защо да изберем Myprotein L-carnitine?L-carnitine е L-карнитин под формата на таблетки с топ цена в Protein.bg

  • Висококачествен продукт на Myprotein
  • Осигурява изгаряне на мазнините
  • Снабдява клетките с енергия
  • Има благоприятно действие върху мозъка
  • Спомага за здрави кръвоносни съдоев
  • Предпазва невроните
  • Инхибира млечната киселина
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-карнитинът L-carnitine на Myprotein?

L-carnitine представлява ацетилиран L-карнитин под формата на лесноусвоими таблетки, произведен от компанията Myprotein. L-карнитинът е ефективен в процесите на изгаряне на излишните мазнини, като неговата роля е да транспортира мастните киселини в митохондриите, където протична тяхното разграждане. При този процес се отделя енергия под формата на АТФ, която от своя страна осигурява енергия за по-интензивни тренировки. L-карнитина предпазва невроните от увреждане, поддържа здрави кръвоносни съдове, повишава чувствителността на инсулина. В L-carnitine на Myprotein се съдържат 2 грама L-карнитин във всяка доза от 2 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-carnitine - L-карнитин на марката Myprotein

За кого е най-подходящ L-carnitine (L-карнитин) на Myprotein?

L-carnitine е подходящ за всеки, който желае да увеличи дневният си прием на L-карнитин, като освен това ускори изгарянето на излишните телесни мазнини, защото карнитинът активно транспортира мастните киселини към мястото им на разграждане в матрикса на митохондриите. L-carnitine ще ви помогне и да увеличите приемът на енергия и по този начин ще ви осигури повече енергия за по-интензивни тренировки.

Употреба и дозировка на Myprotein L-carnitine:

Като хранителна добавка, можете да приемате L-carnitine 2-3 пъти дневно по една доза (2 таблетки)

Количество в една доза (2 таблетки)

Състав:Стойност:
L-карнитин  1000 мг

Състав на L-carnitine: L-карнитин L-тартарат, Микрокристална целулоза, Калциев карбонат DC 90%, Магнезиев стеарат (антислепващ агент), ХидроксиПропилМетилЦелулоза, Растителен глицерин, Карнаубски восък

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки